-
PES14 career mode/ heart funkce bug
zdravim, chtel jsem se zeptat jestli nekdo hrajete karieru v novem pesu a taky mate problem s tou ''uzasnou'' novinkou heart? pri vydani hry ta funkce sla mizerne nebo obcasne, po asi peti patchich ta funkce funguje obracene, to znamena ze kdyz vyhraju nekolik zapasu tak postupne vsem dochazi a kdyz jednou za cas prohraju tak najednou se celemu tymu zvysi !! a aby toho nebylo malo tak pri vypnuti a zapnuti hry dalsi den se nekterym hracum, kteri ji posledne jeste meli, uplne vymaze.... a samozrejme ta funkce se vubec nemeni pri zapase at uz dam gol ci dostanu nebo fauluju, porad ma stejne hodnoty u vsech..mate nekdo podobny zkusenosti ? -
Origin dočasně nabízí zdarma ke stažení plnou hru Battlefield 3. (thx Lávra)
Díky za info. -
ne diky
-
Nepotvrzeno: Nový teaser ke hře Plants Vs. Zombies: Garden Warfare jako předzvěst oznámení verze pro PlayStation konzole.
Na originu je Battlefield 3 zdarma :) -
Na Originu je teď Battlefield 3 zadarmo kdyby někdo chtěl
-
A co Alpha Protocol?
-
Kongregate.com jo to obcas hraju, vzdycky si rad zastrilim. *4*
-
V Japonsku se minulý týden prodalo více konzolí WiiU než PS4, a to i přes aktuální vydání inFamous: Second Son na tamním trhu.
zajímavá čísla. ono je teda i zajímavé to, že se prodal stejný počet PS3 a PS4. -
A nebo zkus Contract Wars.. zadarmo v prohlížeči a je to docela zábava.
-
myslím, že všechno toto splňuje COD: Ghosts
-
Obavam se ze nejdrive takova hra by musela vyjit... mas na dnesni dobu prehnane naroky.
SWAT - Sum of all fears -Ghost recon1,2 jo hochu tohle je hudbou minulosti stejne jako serie Rainbow six a ta uz spadla hodne na dno. (Patriots (N)EVER. -
neco jako puvodní ghost recon, nebo morrowind na crysis enginu nebo hru z TES universa kterou by dizajnoval chris avelone (jako fallout new vegas) - neco takového. nebo dustojneho nastupce simcity 4, nebo kvalitní mmo
-
Uz si se ptal? Myslim... MP hry te neba, SP te neba co najit neco starsiho... pochybuji ze si uplne vsehno hral a dohral. Stanovit nejakou tu hranici co vlastne chces... nejake rozpeti... Nove "šity" sou onicem. Jenze co tedy?
-
poradte prosím co bych si mohl zahrát, už delší dobu nic nehraju. jen ne nejaky šitky jako wd, wolf, teso a pod. (na wolfa hlavne nemam penize) takže spíš asi neco staršího
-
Nemoc se dá vyléčit. Co se vyléčit nedá, bych nazýval spíš postižení.
-
Ty se chces hadat? nebo co... to jsem myslel ze si rozumejsi... proc bych zdimal wiki- zakladni znalosti. Jeste neco napis, treba ze jsem nemocny nebo tak. Pravdu mame v podstate oba dva. *3*
-
Já chápu, že musíš mít poslední slovo, tak tu wiki ždímeš seč můžeš, ale to nic nemění na tom, že z definice je opakovačka jako opakovačka. *15*
-
Az na to ze Winchestrovka -klasicka nemela klasickej zasobnik... ale trubicovej jen nahazely naboje a pak pumpovali. Jinak je to defakto to same, jen winchestrovka byla rychlejsi - proto se s tim cowboyove tak ohaneli. (tedy oni to dovedli i s coltama no...)