Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Já nevim no... jako bourat sporťákem do náklaďáků, který vodlítnou padesát metrů a šestkrát vybouchnout, zatimco ty si jedeš vklidu dál s pěticentimetrovym škrábancem, narážet do lidí a zasekávat se o nějakej vzduchovej blok přičemž ani u tvojí postavy ani u npc neni ani náznak nějaký ztráty balancu, extrémně průhledný skripty když do sebe maj nabourat auta na hacknutejch semaforech (srsly prostě se rozjedou na těch pár metrech takovou rychlostí, že po nárazu začnou hořet a vybuchovat), to všechno mi přijde docela alarmující na next gen hru z 2014, která byla takovou dobu tak masivně natloukaná do hlavy každýho, kdo má byť jen ponětí, že nějakej herní průmysl vůbec existuje, a která byla ještě odložená, aby jí vývojáři doladili.
    Já neřikám, že Watch Dogs je totální s*ačka, určitě to dokáže zabavit a proč ne, ať si každej hraje, co chce.. Ale neni to imho hra hodná takový pozornosti, kterou si vpodstatě Ubisoft jenom zaplatil. Věřim tomu, že kdyby polovinu peněz, co dali na marketing, nacpali ještě do tý hry, tak to vypadá úplně jinak.
    Zkrátka to neodpovídá tomu, co bylo avizováno a lidi by měli trochu přemejšlet a uvědomit si, že by hry měli hodnotit svojí hlavou a nenechat se koupit reklamní kampaní. Jsem na sto procent přesvědčenej, že kdyby to nemělo takovou reklamní masírku, tak se budou osobní hodnocení hráčů naprosto lišit. Tohle je pak totiž o tom, že marketing v člověku vyvolá tak extrémní natěšenost, že jakákoliv objektivita při hodnocení po vydání hry jde stranou..
  • To skoro zní, jako kdybys nechtěl GTA5 koupit až/jestli na PC vyjde ^^
  • owny
    v takovém možství a tak bijící do očí rozhodně ne
  • Tak DEDSEC edice je pro sběratele přímo výtečně udělaná...myslím, že na té utržil Ubisoft dost peněz..jinak prodeje na PC bych taky rád viděl...Koupě WD u mě byla takový middle finger Rockstaru za GTA V ...
  • No vzhledem k tomu, jak se ve WD auta obecně chovají, se nedivím, že se jim nechce je vystavovat situacím, kde by se měly třeba převrátit na střechu nebo něco *15*
  • Neviditelné zdi si opravdu, ale opravdu nepamatuju kromě snad jednoho případu, kdy tam zeď sice je neviditelná, ale má být viditelná. Ostatní chyby, nedodělky a vůbec příšernosti (co to má být za volovinu, že auta dopadají snad vždy na kola?) jsou ve WD mnohem většího kalibru.
  • Lukyz
    Neviditelnou zeď jsem zatím ve hře nikde nepotkal. Tahle konkrétní oblast je součást SP kampaně, takže to je možná důvodu, ale jak říkám - na nic jinýho sem zatím nenarazil. Mě osobně celkem mrzí ty instant brzdy u vlaků...
  • ucho
    neviditelné zdi, létající lidi a našlo by se spousta dalších unikátních věcí, včetně chyb v mapě, kde člověk taky vyleze a vleze, kam by to nečekal. no tak WD mají jednodušší řešení pro fyziku rozpadajících se objektů, holt se takovými detaily tolik nezabývali a nepřišlo to vývojářům tak důležité.
  • Jo? Neviditelný zdi? Absence váhy všech předmětů, včetně aut? Ty divně se rozlamující sloupy?

GTA4 má leda tak houpačky.
  • ucho
    Pohoda. u otevřenýho světa vcelku normální. Takových věcí byla v GTA 4 tuna...
  • Lepší Watch Dogs než COD 48 nebo BF 24. A hlavně to asi bude na všech platformách, mě by mnohem víc zajímaly prodeje čistě na PC.
  • shefield2

Během prvních 24 hodin prodeje Watch Dogs si produkt zakoupilo více lidí, než tomu bylo u kterékoli jiné hry v historii společnosti Ubisoft.

A sakra. Tady je krásně vidět, že když uděláte parádní marketingovou kampaň a vzbudíte v lidech pocit, že to "potřebují mít", tak se vám povede prodat jakýkoliv bullshit. Tohle je výsměch všem herním firmám, dělající vynikající hry, kterým se ale nedostává takové pozornosti.
    Ubisoft se teď asi přesvědčil, co na lidi platí. Takže očekávám, že podobný postup zopakují i u svých ostatních her...
  • Toho jsem se presne bal...
  • Watch Dogs: "true next-gen experience"

http://youtu.be/idA9BEA4Hxs

Kdyby to ještě někdo neviděl.
  • Watch Dogs.

Ja nemam vylozene technicky problemy hra slape v cajku. Ale herni mechanika mi prijde pro PC zdibec nedotahla. Dam tomu samozrejme jeste par hodin ale zatim tak nejak prumer. Sleeping Dogs jsem nehral takze to nedokazu posoudit ale co se jizdnich modelu tyce tak je serie GTA daleko lepsi. No muziku tu radsi ani nezapinam *1*
  • Lukyz
    Sto lidí, sto chutí - u mě spokojenost *3* Asi jsem jeden z mála, ale technický problémy nemám absolutně žádný - když nepočítám Uplay to je snad jediná vada hry. Mulťák příjemně překvapil, příběh (ještě jsem nedohrál) se mi zatím líbí, sidemise taky, ovládání aut - opět dle vkusu, za mě horší než v GTA IV,ale lepší než ve Sleeping Dogs. Jedinou výtku bych měl snad jen k volbě muziky "rádií" je to všechno ve stylu "Evropa 2" GTA mělo hromadu stylů, každý si vybral - ke spokojenosti by mi stačila možnost nahrát vlastní MP3, ale co už. Hra mě baví, peněz nelituju *5*

BTW kdyby si mě někdo chtěl přidat na Uplay: Lukyz88666 *3*
  • Watch Dogs.

Taky fakt
  • kennyB
    Být to jenom na konzole, tak by se tu zase nadávalo, že už konzolisti mají GTA a teď ještě tohle *1*
  • ucho
    njn, tak jsi utratil litr zbytečně, tvoje věc :D
  • Watch Dogs.

No tak se potvrdilo ceho jsem se obaval Watch Dogs neni hra na PC a ani nikdy nemela byt je to hroznej port nic vic. A na to ze hraju na Ultra tak grafika taky nic moc hlavne pres den je to hodne znat. Ovladani je strasny auta skoro neovladatelny a i ovladani postavy je takovy nemotorny. Jsem opravdu zklamanej podle me to mely dat jen na konzole ale tak prachy jsou prachy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit