Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    To nepovažuji za městkou hru jako je GTA nebo WD.
  • no nevim, jednicku jsem dal skoro celou jenom nozem a na konci s tim hradem jsem s nim nevystacil, tak jsem si stoup u brany za sutr s chumlem commandos, vystrelil do zeme, a pak postupne vystrilel vsechny nacky nabihajici jak kurata... (znova jsem to nehral, ale kdyz clovek nehraje jak vyvojar predpoklada, obcas se to zvrhne)
  • kennyB
    Tam se dá vystoupit z auta???
  • "...první městská hra od Ubisoftu"

Driver: San Francisco.
  • Veskoslav

WD

Tak jsem se k tomu nakonec "donucením" dostal. A nakonec to není tak špatné, jak se zprvu zdálo. Nejvyšší nastavení nevypadá špatně, rozhodně lépe než je prezentováno na internetu. Město působí živěji než je prezentováno, ale i strnule. Hra jako taková je zatím zvláštní. Místy překvapí, místy naštve. Absence některých věcí, co tady ostatní kolegové prezentovali vadí, ale pokud je nehledáte, nenajdete je. Chápu, že je to první městská hra od Ubisoftu, ale mohli si s některými věcmi dát větší práci. Nechci nějak hodnotit hru po odehrání dvou hodin. Ale kupodivu mě docela mile nakonec překvapila. Není to sice to, co jsem očekával po E3 a videích prezentovaných Ubisoftem (proto také zrušená objednávka), ale hra jako taková podle mě nabízí docela obstojnou zábavu a nehraje se špatně (legální kopii od kamaráda, nehraji torrent). No uvidím, co bude dál, když mě k tomu spolubydlící pustí, protože ten je z toho nadšený (zase nemusí GTA). Asi je to dáno 100 lidí má 100 chutí.

EDIT: A divím se, že třeba nikdo nezmínil pohled řidiče, když řídíte auto. Což mě osobně překvapilo a nevěděl jsem to.
  • Vrook
    Ucho: Jak to myslíš, že hry už lepší nebudou? Než Watch Dogs? Tak to už lepší hry jsou a WD maj k tomu nejlepšímu, co dnes dokáží herní vývojáři nabídnout, setskarafagothimlhergotsky daleko - a to po všech stránkách.
    .. A všeobecně? S tim bych si taky dovolil nesouhlasit.. ten vývoj se zpomalil, ale dopředu to jde. Jen se nesmí utrácet víc peněz za marketing než za vývoj no..
  • Nechápu jak mohou hráči obhajovat pořád špatné hry. Jako v ČR je to celkem fuk, my směřování her neurčujeme, ale že jim ty srance lidi kupujou všude na světě, to je bída.
    Nakonec nám nezbyde než hrát jen staré hry. A ono to vůbec nebude špatné :)
  • Radioaktivni_surikata
    Výstižný *1* *1* *1*
  • Hidden and Dangerous bylo proti tomu docela casual:). Ovšem jednička nebyla vůbec špatná hra, jen dost jiná, než Commandos.

Ale chápu, Pyro to tenkrát trochu přepískli, no dnešní hráči už by asi dali sotva první misi:).
  • ucho
    nevím, v jakém světě žiješ, ale hry už o moc lepší nebudou...
  • Vrook
    Taky to nechápu.. ta dobrovolnost voblíknout se do triček Watch Dogs a vověsit se plackama Watch Dogs, neboli zaplatit Ubisoftu za to, aby ses mohl stát chodící reklamou na jejich hru je fakt neuvěřitelně smutná. A to nehledě na to jestli je Watch Dogs špatná nebo dobrá hra..
  • Kozy
    Nikdo tě nenutí.
  • Ja ji zkousel jeste kdyz to byla legenda ale nejak jsem tomu neprisel na chut... hidden and dangerous jsem si uzil vic.
  • ja zase nechapem preco volovia musia pisat do fora urceneho pre ludi
  • Taky mě to napadlo, ale na druhou stranu proč ne, třeba v nějaké slevě. Ale na třetí stranu, pokud by PC verze byla podobně vylepšená oproti konzolové, jako to bylo v případě čtyřky, tak bych se asi nechal přemluvit.
  • Veskoslav
    Nezdá.
  • Na bundle stars (stránka co převezme otěže po posraném HIB) posledních pár hodin na zakoupení prvních tří dílů (s datadisky) taktické klasiky Commandos. Všichni rádoby drsní Dark Soulisti budou po dvou misích volat maminku, schválně si tuhle legendu zkuste sami:)
  • Ja myslim ze to video to docela pekne shrnuje a rozhodne to neni jen o fyzice. Auta ve watchdogs nemaji vubec vymodelovany spodek vubec. Je tam cerna placata textura a kola se proste vznasi ve vzduchu... v roce 2014! To bych pochopil u goat simulatoru ale u AAAckovy open world hry?
    Je to proste tisic detailu ktery z toho ve vysledku delaj neco u me proste nema sanci.
    Ja jsem tusil ze to tak dopadne ale rikal jsem si ze maj venku uz par let skvelou a moderni open world hru a ze si treba vemou ponauceni jakym smerem jit...
    Doufal jsem ze alespon to slavny hackovani bude k necemu ale zda se ze ani to nedokazali do hry implementovat...
  • Ano, jiné enginy. Taky skoro šest let časový rozdíl. Šest let!
  • Kozy
    Nikdy nepochopim proč si lidi kupojou takovýhle voloviny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit