-
Tříštivej granát zabíjí střepinama, které se "roztříští" po okolí. Auto, které je poblíž obravdu bouchnout nemusí, moc koukáš na filmy od Michaela Baye, kde bouchají pomalu i talíře padající z poliček.
-
Pro Jacka =)
Opravdu co ty si za lofasa, to nepochopím. Já osobně WD nehrál a ani to neplánuji, dokud nevýjde patch a nepříjde sleva. A ano viděl jsem asi 10 videií kde se řeší bugy a kde se to srovnává se starým GTAčkem 4. Je to chyba vydavatelů a ano, měli dobrou reklamní kampaň, to OVŠEM neznamená že se to někomu nemůže líbit, že to toho dotyčného nemůže bavit. PŘESTAŇ pod každý názor na WD vtírát ten tvůj hate. Ne kritiku, ale hate. Protože ty jen papouškuješ to stejný. Zamysli se proč tak moc chceš sr*t lidi na GAMES. Ne svou negramotností, ale svými debilními názory a spamem.
PS: Nezapoměn napsat jaký já nejsem anonym, jaký nejsi ty chudák, jak se jen do tebe navážíme. A pro redakci : proč ho tu tolerujete když je to evidentní trol. -
Ukaž mi jedinou hru, která v dnešní době nemá nějaký ten nedostatek. Kdybych měl hrát jen hry, které je nemají, tak bych asi sušil hubu. Jak už jsem psal, má pár mušek, ale pokuď se na ně vyloženě nezaměruješ, tak jsou občas i k pousmání, např. metro, co tě omítá přejet *1* Mám klasickou edici a hra mě baví *3*
-
Vzdyt jo, tobe se libi takze to zmakly. Umis jim odpustit ... negativa na hru vlastne pisou nemocne lidi a ty nikdo nebere vazne. Ted seriously ty sis to koupil a bavi te to pres vsechny nedostatky? Jak to je mozne a mas deadsec edici nebo jen cistou hru.
Ne, zbytecne sem neco psat... nekdo evidentne WD LIKE (v negativnim smyslu)
Akorat gumam co to nerozdychavaji roste tlak jak by rekl nas he/he. *3* -
Anonymové??? Spíše to vypadá, že tu trotluje jen jeden, který mění nicky. A žádná kampaň na mě účinek neměla, protože hru hraji a tak vím, že není špatná *3*
-
Nejkomedialnejsi je ovsem ze auta ... nevydrzi moc dlouho a pochvily jim chcipne motor. Jo a tristivej granat co po hozeni k autu a auto nevybuchne? Jako vazne v roce 2014 takovehle zasadni veci? Ja jsem si "stezoval" ze v GTA V. lze prezit vybuch auta. Zlate GTaacko.
-
Jsem se spletl no... tak sorry. V porovnani s WD to byl balzam na dusi. Jasne chyby byly ale co predvedl WD to je priserne. Scarface je tak 100x lepsi hra nez WD. Souhlas.
-
A pak, že konzolisti nalítávají na marketingový kecy *1*
Ne ale vážně, tys tomu věřil? *1* -
Ne, ja taky tady jde o to ze pokud na ne nic nesviti nic je neosvetluje jsou to jen prazdne krabice a ostatne se sami osobe tak i chovaj. Treba policejni honicka - projel jsem v patrovem parkovisti "skrz" ne jako nic, zajimave ze kdyz do nich narazim ze strany me maji sanci zastavit, je to fail.
-
Jo auta poznam taky v pohode, co na tom ze sou tam jen na divani, jezdit se snema totiz neda *1*
-
Marketingova kampan se tedy povedla na jednicku!
Kdyz negativni nazor na hru mam hlavne ja a ostatni anonymove -
Jo a pro trotly: PS: naklikat minusy - at je klid. *4* -
Jacku, jdi do háje. Scarface je hra z roku 2006 a nebyla u Levelu, nýbrž u Score.
Když nevíš, tak radši nic nepiš.
Nicméně ta hra měla parádní soundtrack a ani po hratelnostní stránce to nebylo špatné. Hlavně tam do očí nebily grafické a fyzikální nesrovnalosti, protože to bylo hodně over-the-top a stylizované. Jako fanoušek De Palmova filmu jsem si to náležitě užil a můžu jedině doporučit. -
Změň si grafické nastavení hry. Já auta poznám naprosto jednoduše.
-
Coze? ja narozdil od tebe na gemapadu umim si trotl nebo co ? jake vykricniky vzdyt tady nic takoveho neni... delas si srandu ze? kdyz to zprznily a co jsem cetl na klavesnici je to jeste horsi. Hlavne u aut.
Prestan uz obhajovat u her, nahovno zmrveny system ktery se nepovedl... uz je to trapne a i nudne. -
Co? modely aut hezke? jen kdyz se od nich odrazi "slunce" nebo zablesky poluicnich lamp jinak je to neco kostrbateho a hnusneho. Neni ani poradne poznat co to za auto vubec je.
-
Má to cenu, sice je tam opravdu pár mušek, ale i tak je to zábavná hra *3*
-
Ta byla v Levelu, a ano mnohem lepsi jenze taky jina doba no (2006) to byly jeste hry na jine urovni.
-
Co to mektáš Jacku? Tedy píšeš to, že potřebuješ vodit za ručičku a nad svým cílem potřebuješ obrovský vykřičník, aby jsi věděl, že jsi zabil či zlikvidoval toho, koho potřebuješ? No doporučuji nějakou jinou hru, která Tě tolik nezatíží.
-
Když jedu na max, tak se to přiblíží prezentovanému videu na E3. Ale při pohledu na hlavní postavu je bohužel vidět nedodělky, to samé při pohledu na osoby. Naopak modelace aut je udělaná pěkně, bohužel jízdní model je něco otřesného.
-
Kup si radci Scarface, dostanes za par korun lepsi hru ve stejne grafice.