Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Larky
    LarryGruber: Já psal o Jackovi, kterého nepovažuji za trolla. Nic takového, že trollové jsou zlo jsem nenapsal. Ale dobře, dostali jste mě. Jdu se dívat na hentai, nad sebou se zamyslet a určitě přestanu machrovat, protože anonymové na games všechno ví nejlépe, takže je samozřejmě dobré je poslechnout :)
  • ucho
    Vzhledem ke stylu psaní a množství hrubek předpokládám, že jsi psal i předchozí příspěvek jako Frozenthrone. To trochu svědčí o nevyrovnané osobnosti, když máš potřebu takto podporovat svůj názor. Za normálních okolností by to byl náznak rozdvojené osobnosti, ale teď to chápu spíš jako projev slabocha, který si myslí, že si z jeho slov budu něco dělat *5*
  • Evidentně už ti došla munice... není divu ale na to jak si mladý si drzý. Proč se vůbec otravuješ na ně reagovat, řikáš žwe trolové jsou zlo ale vidíš co právě děláš. Chlapče, měl by ses nad sebou trochu zamyslet. Ber to jako hodnotnou radu ne nějaké nadávání či prudění.
  • Fakt že jo, debilita místních anonymů došla na kritickou mez. Jo, byl jsem zvyklý nahodně ale psát bláboly o tom že nějakej blb tady udělal díru do diskuzí. No nezlob se ale mě zrovna připdáš jako větší deement že ho tady vyzdvihuješ než ten jouda. Co sem píše bláboly jo a BTW díky díky tobě tu je zas nasráno si na sebe aspon hrdý? Doufám že ano. Než odpovíš můžeš mi políbit šos protože me tvá reakce nezajímá.
  • ucho
    hry na PS4 jim nedojdou, protože letos jich má celkem vyjít přes 100...

http://youtu.be/g4aBSBlgK98
  • Přestaň tady machrovat. Koho zajímá že sem házíš hry? Bež radši sledovat to své hentai a nemudruj. Jo znám tvůj CSFD ůčet. Ujetej si patrně na to dost.
  • To je dobře že mu necháváš jeho názor, protože má naprostou pravdu. Ještě přidám že někoho tak arogantního co pronáší svá moudra a myslí si že kdovíjaký není machr jsem neviděl. Dohaduje se o blbostech a má kecy no. Hrůza už ti to "lehce" leze tady na mozek ono ostatně když někdo pžemáhá 48 hodin spánek aby radil na zdejších diskuzích už svědčí o jeho mentální stabilitě. Ber to jako takové menší varování že můžes skončit blbě. Přestan už mlýt blbosti když něco nevím držim přeci pec ne? Ty vole.
  • ringmancz

úprava PS+

od června budou dvě hry na každou platformu (jsem zvědavej, kdy jim dojdou hry na PS4) a každá jen měsíc, od první středy v měsíci do první středy v dalším měsíci. ten základní balík her co tam je celej rok se nemá měnit
  • ringmancz
    je to i v originále na kotaku - "films run at 24 fps. We’re gonna run at 30 because 24 fps does not feel good to play. So there’s one concession in terms of making it aesthetically pleasing, because it just has to feel good to play"
  • Kolik že tu si měsíců? Ani ne 2 a už znáš zdejší komunitu moc dobře co ? Bláboly prosím ale lži? to můžu už spíš brát jako "přihřátí vlastní polívčičky" jasně není to nic moc vidět to dnes a denně... kor když sem moc nechodí člověk ale lži tam většinou, ůplně nejsou. Je tam i pravda. Jen jí musí člověk vidět. Takže nesouhlas možná až tu budeš o něco dýl pochopíš.
  • Larky
    Já se Jacka nesnažím nakrmit, většinou ani nereaguji přímo na něj. Jen mě prostě už vyloženě irituje, že v každé diskuzi, kam se podívám, vidím spam jeho AK profilového obrázku a k němu příslušející nálož blábolů a lží.

Edit pro Browdena: To, že tu jsem zaregistrovaný dva měsíce o ničem nevypovídá. Na games chodím od začátku, co tu je současná redakce. Zaregistroval jsem se proto, že sem občas hodím nějaký klíč na hru. Tolik k tomu, že tu nikoho neznám :)

Klídek Lenwayi, ať ti nepraskne žilka. Možná si vyhledej význam slova machrování, patrně ani nevíš, co to znamená. Ten kec o hentaii, je vážně slabej trolling. Pro příště něco přidej, tohle je slabý.
    A že znáš můj CSFD profil, tak to jsi vážně borec, vůbec ho nemám uvedený v profilu, vole :)
  • Chce to trochu nadhledu. Jack je relativně slušný troll. On si tu vyplodí ty jeho klenoty a nikoho moc neuráží. Narozdíl od rádoby trollů nebo spíš pitomců, kteří neumí nic jiného než se jenom navážet do lidí a urážet je.
    Mnohem horší jsou lidi jako např. predátor, kteří si o sobě myslí, že jsou něco víc jenom díky tomu, že hrají na PC a pak to dávají ostatním sežrat pořád a neustále. Jakoby by ostatní byli podlidi jenom kvůli tomu, že nehrajou na platformě která se jemu konkrétně zdá nejlepší. To stejné je hloupá válka která konzole je lepší a vzájemné se urážení. To je prostě větší zlo než nějaký Jack.
  • ucho
    Jack je trochu zvláštní druh trolla, podle mě trpí jistou formou grafomanie. Všimni si, že často píše i o věcech, o kterých nic neví, prostě jen aby se vyjádřil.
  • A to je ten problém to člověk nikdy neví jestli je někdo blbec nebo krmí trolla. Ovšem ve všech případech by měl co nejdříve přestat. Nebo bude hůře, pak by mohlo být možná i lépe i když kdoví
  • Ale suchý z nosu, normální lidská imbecilita a žádné pošahané teorie v tom nejsou.
    Celá to je o krmení, když dostávají svoji denní porci tak rostou. Takže stop feeding trolls! Bude hned po problému. Co troll mrdátor prostě spustit/přidat a hned je vymeteno. *4*
  • Opravdu si myslím, že je troll. Dyť si vem jeho vývoj. Ze začátku to byly reakce jako od pitomce prakticky bez nějakého názoru. Časem poznal, že větší úspěch bude mít když se posune do role haterského dementa a tím vzbudí větší pozornost plus sklidí ovoce ve formě mínusek a reakcí na jeho duševní stav. A ano je kurevsky vytrvalý, to taky obdivuju, ale zase je to opravdu dobře krmený troll takže ho jeho záliba pořád baví. Vždyť prakticky žádný jeho příspěvek tu není bez následné reakce.
  • Jack1947
    Nevim nadejne vypada/l Division ale o ostatnich moc nevim a ano je to mozne muzu zmenit nazor.
  • Velice špatné, jen to ukazuje jak společnost je slabá. Brzy nato může šeredně doplatit to mi věřte.
    Já říkám, utnout v zárodku...čim dřív dojde k anihilaci tím lépe.
    Takovéhle slova a jiné věci okolo to není hloupé to je promyšlené až do detailu.

Nemělo by se to trpět nikde, tohle behaviorální chování je nebezpečné nejen pro lidi ale i pro tuto osobu. Svobodná říše bez nevhodných jedinců je základem ůspěchu, většiny.
  • ucho
    Ubisoft má v rukávu na vydání spoustu pecek. Bude sranda, až zase otočíš a budeš tvrdit něco jiného.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit