-
Nainstaloval jsem si Trials Fusion, ale musím mít Uplay v režimu offline, abych mohl hrát, protože jinak mi to najde update, který ten krám nedokáže stáhnout kvůli nějaké chybě. Nevíte co s tím? :S
-
Tohle tě donutí :)
-
Koukám další "funny fails" video, které ale běží na omodované hře. To se to pak failuje, když je narušená fyzika ^^ . Podobná videa mi úplně znechutila sledování nějakého dění kolem té hry, resp. vyhledávání těch videí...
Ale jo, samozřejmě by moc inteligentních lidí na základě porovnání Mafie s W_D nedělalo rozhodnutí o koupi nebo nekoupi. Jenže je to jen jejich vina, neměli to marketovat jako "first true next gen experience", nebo jak to bylo. Nic jiného si za to nezaslouží. Stejná prasárna, jako říkat televizím s LED podsvícením "LED TV".
(mizící pneumatiky si teda nepamatuju a chtěl bych podotknout, že mám v GTA 4 278 hodin) -
Jak se mám v této diskusi dozvědět něco zajmavého, když 80% příspěvků je jen spam a snaha o měření si vlastních xxx (vy víte čeho)?
EDIT: Jak pod tak i nad tímto příspěvkem. Ach jo. -
Project Beast v pohybu
https://www.youtube.com/watch?v=w0YvHBxv-3Y
Jsem teda upřímně zvědavej na E3 a to jsem si řikal že si tu ps4 prostě nekoupim. -
Co říkáte na RPGMAKER na Humble Bundle ?
Docela mne překvapili , že dali do akce zrovna tohle , a že "To the Moon" staví na RPG Maker XP . Popravdě máte někdo zkušenost s tím na kolik si člověk vystačí s Pay What You Want nabídkou bez toho , než začne být tlačen do nákupu dalších assetů a předplácení online marketu ?
(Co mne zaujalo víc než profláknuté JRPG (s námětem reálné "týmové" spolupráce na reálném týmovém pracovišti) je soubojová stránka a snad i možnost realizovat tahové souboje . Takový textově grafický Lone Wolf podle gamebooků bych si nechal taky líbit ..) -
balik her od SONY
To zní jako by jsi už měl zkušenosti s přerušením členství v PS+ . Takže skutečně se ti vrací celé tvoje "nakoupené" portfolio her , když přestaneš platit a po čase se opět vrátíš ? Neplánují tedy změnu a "lepší motivaci" v pravidelném placení ? -
Koukám , kam až zašla touha hráčů po klonu GTA V na PC ...
No tak tomu říkám Epic fail pro Watch Dogs a reprezentativní ukázku toho , kam až se hry posunly po dvanácti letech (Nehledě na doporučenou konfiguraci , next²gen , a ochotu lidí platit za podobnou kvalitu) -
tohle je jednoduchá taktika očerňování, vždy si najít něco příhodného a porovnat to.
najednou už se GTA 4 ke srovnávání nehodí :D tam taky nejsou střepy, a pneumatiky mizí atd...
http://youtu.be/O_NNx_BmVbo
jsou to zajímavé detaily, ale na hru nemají naprosto žádný vliv, mnohem důležitější je právě ten efekt toho prostříleného skla, které je ve WD opravdu hezčí než v Mafii :) -
Celkem krutý :D
-
Co to meleš? Máš problém chápat že já ti psal dneska poprvé, vůbec jdi se bavit s někym na tvé emocionální a mentální ůrovni ja jsem jen shrnul debility cos vyplodil. Tímto s tebou končím. Doufám že nadobro.
-
zjevně tě něco trápí, tak tě nakrmím ještě jednou :)
-
Watch_Dogs VS Mafia
http://youtu.be/S5t0_WVinF8
Už se těším, co pod tímhle příspěvkem ráno uvidím. *15* -
To se z tebe mám posadit na zadek, nebo co? Dobrý udělal si ze sebe blba, gratuluji. Ted zas di jinam šířit svá moudra. Nejsem na ně tady nikdo zvědavý *3*
-
Já to říkal celou dobu, že GTA IV je technologický div, který v mnoha ohledech nebyl překonán žádnou jinou hrou (v mnoha ohledech ani Crysis). Enginy nejsou jen o počtech polygonů, AA a DOF. Fyzika, interakce, streamování, vliv efektů na skutečnou hratelnost...
V GTA je tak neskutečné množství práce, až se tomu nechce věřit... -
To je dobře že máš na svou opožděnou debilitu papír, a koho to má jako zajímat? co si vůbec o sobě myslíš, přestan mlýt sraččky a začni se chovat jako normální člověk. Blbů je tu dost, tak toto číslo nezvětšuj. Achjo, to je debilmánie tady zase :-/
-
Ten balik rocnich her se nemeni protoze ho uplne odstrani, od pristi stredy tam vzdy bude 3x 2 hry... Škoda... nemit uz 150 her z PS+ tka si ted platim jen mesice co me zajimaj, takle mam tolik her ze kazdou chvilku hraju neco z PS+
-
ano, i v originále na kotaku není nic o tom, že by přemýšleli o použití 24 fps...
-
Proč hned tak vztahovačný? to jsou ti mladí dneska drzý, neurválý a mají jen blbé kecy. Achjo kam jen ta společnost spěje. Něco někomu vytknu, v dobrém a o hentai jsem nic nepsal. Nebud hloupý a přemýšlej trochu ano? Hned bude svět lepší.
-
Plants vs. Zombies: Garden Warfare včetně dvou rozšíření dorazí na PlayStation platformy 21. srpna.
Položíš otázku a pak napíšeš, že tě reakce nezajímá? Zvláštní *1*
S debilitou anonymů máš pravdu, stačí se podívat co si tu právě vyblil. Tvůj příspěvek neskutečně obohatil zdejší diskuzi, gratuluji.