Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Larky
    Takže on jen v rámci trollingu ze sebe hraje dementa ? Ty vole, skandál ! Ne, ale teď vážně, nemyslíš, že na trolla je až do extrému vytrvalý ? Osobně se pořád spíš přikláním k nějaké jeho duševní vadě :)
  • Vím, že tady dost často hatujete Jacka, protože si myslíte, že je vymetený, ale já si naopak myslím, že vůbec není tak hloupý. On je jeden z nejlepších trollů co sem kdy viděl. On trollování dovedl témeř k dokonalosti. Vytrvalost v trollování, záměrně jednoduchý pohled na věc, stavba vět, protiřečení si v příspěvku nebo dokonce v jedné větě, co neví to si vyhledá a pak záměrně něco změní, aby vyvolal reakci atd. Za každý koment co tu napíše od vás dostane hromadu mínusek a tím ho vlastně krmíte a povzbuzujete v dalším trollování. Neříkám abyste ho nemínuskovali, naopak ho mínuskujte víc, protože on mě fakt baví :D
    Jack na hrad *16*
  • Jack1947
    Nezatemnila mi mozek hra ani usudek... hral jsem to a hraju. Tak az zase to na hru opadne , budu hejtovat neco jineho nebo nebudu hejtovat vubec... a jak se rika pisu to jen proto pac se to tu resi.

Od teto doby vydani/zahrani WD totiz ve me neco umrelo... byla to víra v lepsi zitrky. Hlavne ty ubisnoftacke. *4*

Co mi ale uprit nelze, narozdil od jinych jsem pekne upresnil co tam vsechno je. Jenze sem psal zbytecne, takze pokud neco tak jen hejt! Zadne info... mínusari at si zlamou ruce *15* , vase minusy budou moji hnaci silou. *4* Nejspise nastane brzy doba temna *16* (pokud to pujde takhle dal).
  • Kozy

Dirty Bomb

Kdo by měl zájem o dva klíče do closed bety Dirty Bomb?
    Tušim že na tom pracují lidi od Enemy Territory, tudíž by to mohlo bejt solidní.
  • jasné, nic náročného, člověk si to spustí, odreaguje se... pohoda (:
  • Ne, píšu PROČ hry dostávají vyšší hodnocení. Z toho důvodu taky sleduji recenze mnou osvědčených zdrojů (AJ, TB) a tam hledám jestli ta hra má nebo nemá smysl. Ale taky použivám svoji hlavu. Pokud se mě hra líbí tak mě nezajímá kolik kde dostala ale zahraju si ji. A naopak pokud hra dostala 11/10 tak to neznamená že si jí poběžím koupit.
  • Ronox
    No, tak si to vem. Watch_Dogs prej koštovalo 68 milionů $, GTA IV stálo 100 milionů $ a GTA V kolem 260 milionů $. V tom jsou focus testy, marketing, vývoj. R* měli na všechno víc prostě. U WD určitě hodně spolknul mocap jak animací, tak ksichtů. Nechci je ale jen ospravedlňovat a určitě to mělo stejný porodní bolesti jako Assasíni. Ano hodně lidí/týmů = chaos v komunikaci, ale z toho, jak to hraju já. Prostě jezdím, dělám kampaň, vedlejšáky, tak jsem si těch chyb prostě nevšiml kromě těch policajtů a té textury odrazů v oknech. Zbytek jsem svým stylem hraní prostě nezaznamenal. Kingdome Come bude kapitola sama o sobě až to vyjde. To budou taky obří, ale generický hejty a mezi nima jen pár konstruktivních. Zaprvé máš tam všemi nenáviděného Vávru a pak díky jeho článku o Skyrimu mu to všichni klávesnicový válečníci budou chtít dát sežrat. Hele jestli mě bude bavit gameplay a příběh, tak to prostě beru jako úspěch. Ikdyž jsem ten článek také četl, tak nebudu chodit na všechny kadiboudy a já nevím co. Budu to hrát jako další jinou hru. Budu se sekat, vyšetřovat a prozkoumávat "naše" prostředí.
  • Právě, si říkám :) Soutěžils? :)
  • Keyz
    Jak někdo napsal v zahraničním komentáři. Hlavní problém vidí v tom, že na to makalo mnoho lidí a vázla komunikace jak to tak bývá. Navíc chyby nemají co tolik dělat s rozpočtem jestli ho mají dobře navržený. Většinou malé firmy dělají hru -> nemají prachy -> vydají to zabugované. Velké firmy to mohou protáhnou a opravit. Spíše to vypadá, že se na to v tomto ohledu kašlalo a to není dobré odpouštět. Jestli si dají rozpočet mají tam i čas na testy. Jestli se spletli a potřebovali více času / lidí, tak pro ně to není problém.

https://i.imgur.com/NRHeLh6.png (jestli se tomu textu dá věřit)
    A pak to video, kdy podobných je mnoho https://www.youtube.com/watch?v=idA9BEA4Hxs#t=20

Mně to připadá, že se to hodně soudí podle zaměření hry předem. U nějakých her pro všechny se snad s tím, že se na to částečně vykašlou počítá a není to bráno jako chyba. Pak někdo se více specializuje chce to mít věrohodnější a chyby se řeší podrobně jako kdyby chyby byly pouze specifikem žánru. (Některé určitě jsou ale neviditelné stěna tam kde nemá být a zmatené fyzika ne)
    Jestli se v Kingdom Come zasekne A.I tak, se to určitě bude hodně řešit když kecali, jak to chtějí mít dobré. To je dobře, ale proč to samé není jinde? Hra jako hra a v Ubisoftu neřekli, že to bude v některých částech debilní.
  • MrSanta

Watch_Dogs kaos

To tu takovej bordel bude u každý vydaný 'next-gen' hry? Diskuze u recenze bude výživná...
  • Miserius
    Jsem nic takovýho netvrdil, jsi se ptal odkud to zal, odtud si to podle me domyslel
  • ucho
    Tam se ale nic o tom, že reálně přemýšleli nad použitím 24 fps, nic nepíše...
  • Ronox
    Jeden kupodivu pozitivnější názor na WD.
    Po počátečním "meh" pocitu a internetové hysterii jsem si začal už Chicago docela užívat. Ačkoliv doopravdy grafika byla "zhoršena" oproti tomu, co ukazovali na E3, tak furt se jedná o velice hezkou hru. Nějak se mi ani nechce vyjadřovat k srovnávání s GTA IV/V, protože:

1. ta hra neměla takový budget jako zmíněné hry od R*
    2. jedná se o jejich novou IP a beru to stejně jako první díl Assasina, který byl taky dobrý, ale ne skvělý. To doladil až druhý díl
    3. očividně se vývojáři zaměřili pouze na příběh hackera a nechtěli nijak brutálně simulovat "realitu" jako R*, ale i tak pokud jste idle, tak hra dokáže vykouzlit hezké momenty. Například, když jsem stál na silnici, tak se najednou stala autonehoda, řidiči vylezli a vyřvali se.

Chtělo to teda pár hodin dostat se do toho, ale ve finále si to doopravdy užívám. S kámošema hrajeme free roam a je sranda. Příběh ačkoliv se jedná o klasické klišé, tak tam jsou dobré postavy. Claru nejde nemilovat. Z Quinna jde přirozený respekt a T-Bone je sympaťák stejně jako Jordi. Co se mi hodně líbí jsou animace ať už pohybu, tak například "dodělávaček" ať už teleskopem, tak pistolí. Je to hezkej eyecandy efekt. Baví mě ničení pronásledovatelů při honičkách. Mrzí mě, že například policajti nejezdí městem, ale "spawnují" se až, když něco uděláte. Viz například vtipné spawnutí do vlaku *1*. Trochu taky ztrácí smysl toho "posílání" aut/motorek, když je to drahý a nic mi nebrání v tom ho ukradnout. Chybí mi tam nějaký "hardcore" mód, kde by i vás mohla policie při určitém přestupku nebo vyšším stupni alertu sledovat skrze kamery a nějak to stížit všeobecně.

Suma sumárum mě to baví. Sice ne tolik jako nový Wolfenstein ikdyž srovnávám čistě subjektivně zábavnost hry, ale propadák, který z toho zbytek internetu dělá taky ne. Upřímně se těším na pokračování, kde už to vývojáři dopilují a hlavně se nebude snad už jednat o all-platform titul a tak nebudou nijak limitovaný starýma konzolema stejně jako Rocksteady s novým Batmanem a že to jde vidět. Omlouvám se, že jsem napsal "další" názor na WD do týhle sekce, ale je to tu samej generickej hejt.
  • Miserius
    http://www.playstationlifestyle.net/2014/05/29/the-order-1886-is-gonna-run-at-30-because-24-fps-does-not-feel-good-to-play/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-order-1886-is-gonna-run-at-30-because-24-fps-does-not-feel-good-to-play
  • ucho
    uveď zdroj, kde přemýšleli o 24 fps. počítám, že jen hloupě kecáš...
  • Ronox
    Kdyby Jack takhle psal, tak bych mu tu změnu názorů možná i toleroval. Bohužel se z něj stal jen negativní hňup, ale jeho stavba vět zůstala stejná. Už je mi ho dokonce i líto.
  • ringmancz

The Order: 1866

co takhle místo Watch Dogs začít hateovat jinou hru? třeba The Order, která poběží ve 30 snímcích (přemýšleli i o 24), protože 60 není filmových a to oni pro svoji hru nechcou? to bude ještě větší propadák, vzhledem k tomu co se o tom poslední dobou píše

http://kotaku.com/a-developers-defense-of-30-frames-per-second-1580194683
  • To nemá cenu řešit, Jackův "mozek" vyhodnotil že se tu s oblibou nadává na všechno možný, tak to začal svým ňoumovským způsobem napodobovat,třeba ho to zas přejde
  • Larky
    Dobře napsáno. Sám nejspíš ale tušíš, že tak neskutečně vypatlanýmu retardovi jako je Jack, tohle projde jedním uchem tam a druhým ven. :)
  • Miserius
    Jacku už opravdu stačí. O co ti jde? Zprotivit to co nejvíce lidem? Proč? Hrál jsi to? Nadáváš na PR kampaň a ty tu už týden vedeš hate kampaň
    Reaguji na Spartacuse jako muj dodatek Jackovi, ne ze si myslim ze Spartacus je Jack *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit