Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tilwaen
    Náhodou, první den (Deep Silver) byl vynikající. I kdyby tam teď ty dva týdny nic moc kloudného nebylo, tak by to snad za to i stálo *4*
  • S 1800 bodama u mé AMD Phenom II X4 945 se můžu jít zahrabat :D
  • Jack1947
    Do te doby nez to zaclo tlacit, (nakupem novych aut) do mikrotransakci... jako vestina mobilnich her... zalozenych na freemium modelu.
  • victor
    Real racing 3,
  • Miserius

Murdered: Soul Suspect

Nový, 5 a půl minuty dlouhý trailer vysvětlující o co vlastně půjde a jak se to bude hrát... na tu hru jsem uplmně zapomněl a najednou za 2 týdny vychází... Už se těšim
    https://www.youtube.com/watch?v=3iY4deoDPp8
  • Slash of the Dragoon
  • kennyB
    Taky hraju život není krásný. Je to skvělá hra *3*
  • Co hrajete na Androidu?

Já teďka hraju na doporučení Rybky Monument Valley a je to fakt skvělý. Jinak dál Color Zen, Život není krásný 1 a 2, Mimpi. Taky jsem zkoušel Brány Skeldalu, ale na 4 palcovém displeji nicmoc. Jinak dál občas něco ve ScummVM a Prehistorika.

Co vy?
  • Ještě určitě zopakují origin bundle, jen škoda, že už ho každý má *1*
  • Muhahahahahaha...
  • Neeeeeeeeee, jsem v praci na mobilu :D
  • jesusek

enjoy

Overlord + Overlord: Raising Hell (LEVEL 242) – klíč pro Steam: V3ZX4-IMEPQ-NW2K5
    Overlord II (LEVEL 242) – klíč pro Steam: V055E-M0V3M-DNQJC
  • Lukyz

Porovnání map Watch Dogs / GTA IV / GTA V

http://www.vg247.com/2014/05/22/watch-dogs-map-gta-5-how-does-it-compare/
  • Ono je hlavne podstatne vyhodnejsi si koupit poradnej procesor a pak treba 2 vymenit grafilku, nez obracene. Protoze vpodstate kazdej procesor ma svoji vlastni patici, tak k tomu potrebujes vymenit aj zakladku a nekdy aj pameti, coz se dost prodrazi. Zatimco grafarny maj PCIE slot a to je zeptne kompatibilni i na predchozi verze.
  • Nenechali :(
  • Má Ivy Bridge skoro na 3Ghz proboha ! A trhají se mu omalovánky typu NFS . Při nejlepší vůli , tohle nebude zrovna jasná nedostatečnost výkonu procesoru ...
  • MARTASLJ19
    Vassa Ubisoft total vyspoileroval na konferenciách - proste celý príbeh dok*****il....
  • To je teda špatnej vtip... No nic, jdu svůj nový procesor za 6k vyhodit do koše, protože nerozjede na ultra průměrně vypadající blbost.
  • tj s mojou FX8350 som za vodou :)
  • Ronox
    Tak teď ještě aby to byla pravda. Mám 3770k, která ukazuje 9,6k bodů a grafiku přesně GTX 670, ale ještě mírně nataktovanou, tak schválně kolik fps to hodí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit