Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já nejsem expert, ale nemůže to být komprimací?
  • To jsou ti samí lidé, kteří používají URL zkracovače pro jakýkoliv link a ještě na webu, který si URL stejne zkracuje sám.

Osobně používám ale na obrázky (no, skoro na všechno) Puush.me
  • Vrook
    Ten obrázek se mi absolutně nenačítá. Nechápu proč lidi vůbec zkoušej uploadovat jinam než na imgur. *15*
  • Protoze fyzika aut a AI zabira jinak hodne mista na disku?
  • Spuštění předobjednávek Watch Dogs na evropském PSN odhalilo i potřebné místo pro PS4 verzi na disku, které dosáhlo velikosti 20,4 GB.

Uff...to je celkem dost na něco kde AI je na úrovni ploštice a fyzika auta je strašná!......
  • nainstaluj si poslední podepsaný catalyst a půjde to dobre
  • MrSanta
    haha: ty jsi dobrej kus wola, ty vyčníváš i mezi těma exotama tady *1*
  • Veskoslav
    Proboha, mé oči opět krvácí.
  • Jack1947
    MM francozstina... to zni nic moc.
  • Keyz

Možnosti nastavení Watch Dogs na PC

http://www.imagebam.com/image/965c75328172070
    Overall Quality
    Level of Detail
    Shadows
    Reflections
    Ambient Occlusion
    Motion Blur
    Depth of Field
    Water, Shaders
    - Zajímavé, že to je hodně velké hra podle Steamu to zeber málo místa na HDD. Wolf je menší a je velký. Tedy zde asi něco bude značně osekáno. Video, Zvuk, Textury.
  • PC není konzole, takže na nějaké auto nastavovaní jim seruu...
  • Těch screenu jsem takových mohl udělat desítky, jelikož ta hra je prostě ošklivá, vzdálené textury vůbec neexistují, jsou to jakési rozmazané šmouhy, prostě je ta hra odfláklá. To si stěžuj tvůrcům a ne mně, já ukazuji jen to, co jsem dostal za 700KC, navíc ty textury doskakují snad ještě hůře než v Rage. Takže za všechno můžu já, udělal jsem špatnej screen, hru si neumím nastavit. Hmm. Opravdu, žasnu. Asi si koupím konzoli, možná tam ty hry aspoň trochu půjdou, protože tohle je hrůza a to jsem se vážně těšil na pořádnou FPS.
  • Keyz
    Pro nováčky srozumitelnost :)
    Nemusí nic nastavovat, protože se to řídí z velké části samo.

Jo, taky to nemám rád. Ale někdo to automatické nastavování může mít rád.
  • Keyz
    http://someimage.com/krJ6x8S
    image_ignoreLowQuality “1" (příkazy údajně skrze konzoly)
    vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly "2048"
    vt_pageImageSizeUnique "16384"
    vt_uncompressedPhysicalImages "1"
    r_multisamples "16"
    vt_qualityHDPLossless "1"
    r_mode "18"
    m_sensitivity "4.547247"
    in_joystick "0"
  • Jaké, že jsou ty výhody?
  • Veskoslav
    Ano jsem lhář;) Haha, ty jsi už tolikrát dokázal spolu s GGG (který mě docela poslední dobou překvapuje, že s ním diskutuji normálně), co jsi za lháře a podvodníka. Tolikrát ti bylo už dokázáno, jak lžeš. Co na to říct. Jenom mír v duši vole, protože pokud za každou cenu chceš očernit hru, jde to udělat i normálně, ne screenem vyfotím nejpitomější pohled a z toho to vyvodím. (bohatě by stačilo ukázat neodstatky enginu na exteriérech v Londýně či na podkladu podlah a nřekl bych ani popel, protože to nevypadá pěkně)
  • Keyz
    To je daným enigem. Má zase jiné výhody.
    10 FPS je problém tvojí sestavy. To samé vynucení textur. Sna tam mají být i 16k...

Také mám raději například nastavení jako v Crysis 3. Ale mistr Carmack to takto vymyslel...
  • Ty jsi patologický lhář. Ty si vymyslíš cokoliv, aby jsi očernil mě, který ti poplival hru a přitom se uchýlíš k čemukoliv.
  • Veskoslav
    Proč bych ti dělal takovou laskavost? Pamatuj si, co píšeš;) To není můj problém, že máš špatnou paměť, kdyby jsi měl registraci, snadno by jsi mi to vyvrátil. K tvé smůle se může pod haha skrývat kdokoliv. I když pravda, minulý týden jsi pro změnu někomu jinému nadával do pyčí, když ti řekl, aby ses uklidnil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit