Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Jak jsem psal. Asi ochudili textury. Krom lesku hnus.
    Vypadá to jako staré GTA IV. Navíc to má menší model poškození.
  • Jack1947
    To je tak vsechno, a na dnesni hru to je skra malo kor kolik toho naslibovali - ostatne ne nadarmo se rika ze ukazky na E3 z minuleho (predminuleho) roku vypadali mnohem lepe nez dneska.

Jasny, tak neceka jenze to je tak no... hlavne ze se to vleze na BD. *15*
  • Miserius
    Mě se to teda líbí... Mi neřikejte že pořád někdo čeká fotorealistickou grafiku? Mě se na tom nejvíc líbí že random chlápkovi vlaje kravata do větru
    Moc prosím, když tak záleží na FPS a ja jsem pako co to nepozná, v kolika FPS jede tohle video? Už se tu ptám pul hodiny a nikdo neodpovídá...
    Najednou nikdo...
    14 hodin a nikdo neni schopnej odpovědět což jen dokazuje že to taky nepoznáte dokud vám to tam neukáže FRAPS nebo nepustíte 2 videa na porovnání
  • Jack1947
    Jo, je to na W@rezu ... aspon rozumna velikost. 13,5gb... oproti konzolovych 20 a vice gb.
  • Jack1947
    Uz se nedivim proc to davaji "Zdarma" ke strednim grafikam... tohle je vysmech. Hlavne to hw... ani ubisoft by nemel delat takovehle kiksy a lidi by se merli probrat ze nic jineho nez provetrani penezenky to neni jasny na konzolich to saice nebude o mnoho lepsi ale zase to pojede a pojede na pc za rozumnou cenu v diobrem nastaveni? Silne pochybuji ...
  • Gambit92
    release, nejpravděpodobněji tak leaknutá verze z warezu
  • Jack1947
    Jo, ale s updatema to pak uz celkem slo.... nejvetsi sranda byla Vytizeni GPU ani ne z 50% *2* *15*

CPU to vytizilo hrozne moc ale taky pac sem mel tehdy 4jadro, mimochodem GTAIV po MW2 moje nejvetsi litost nad koupi ale ostatne to byl vlastne muj problem protoze mi to nestihal komp jak mi bylo sdeleno pri pokusu hrani her... a WD ze bude mene narocne? No to bych tedy prosil.
  • To je jeste nejaka beta nebo je to verze ktera pujde ven?
  • C-BEAM
    Mizerius: pre hlupáka každý hlúpy. Nie, neodohráva sa to v tom istom časovom intervale, keďže máś MENEJ času na reakciu. To že i tvoje reakcie/animácie sú rýchlejšie určite pomôže a z veľkej časti zrýchlenie postáv kompenzuje ale nevykompenzuje ho úplne, keby si išiel vo framerate ešte ďalej bolo by ti jedno ako rýchlo postava blokuje, boj by sa odohrával tak rýchlo, že by to dalo už iba mizerné percento hráčov.
  • Jenže ono nejde jen o systémové reakce, od určité úrovně narazíš na limit lidských reakcí. Nebudu se hádat, nemám možnost porovnávat. Každopádně přinejmenším to opotřebování zbraní neokecáš. Autoři si s tím prostě měli dát víc práce a ne to tak šíleně vázat na FPS limit.
  • Gambit92

Watch_dogs gameplay videa z PC - ultra nastavení

Den - https://www.youtube.com/watch?v=OMLerC3ie_w

Noc - https://www.youtube.com/watch?v=BftYjgIouUA
  • Miserius
    Tak to jsi hloupej. Nehledě na to že block-dodge je díky FPS taky rychlejší.
    Pořád se rozhodne jestli to blockneš nebo ne ve stejnym časovym intervalu. V 60 FPS on sice má rychlejší kombíčko ale ty rychlejš dáš nahoru štít nebo uskočíš. Možná si PC 60FPS odborníci myslej že když trvá o třetinu sekundy jeho kombo déle na konzolích že konzolisti maj 1/3 vteřiny navíc, ale nechápou že o tu 1/3 vteřiny zase trvá postavě něco udělat protože je taky "pomala"
  • To jsem nevěděl, že tvoje reakce se zrychlí, když se zvýší framerate. :-)
  • Miserius
    Stejně jako jsou o tu nanosekundu zrychlený pohyby a tudiz i reakce hráče = přímá úměrnost
  • Nepochopil jsi to video. Tam jde o to, že na PC při 60 FPS je ta hra o něco těžší kvůli rychlejším animacím nepřátel a rychlejšímu ničení zbraní.
  • To mi připomíná tu první 3D F1 hru, kde byl čas vázán na framy - protože ta hra byla extrémně náročná, tak většina hráčů ji měla zpomalenou.

Jak se ale něco podobného (byť opačného) může stát dnes?
  • Miserius
    Na PC pravý Dark Souls nebude ani kdyby měl 220FPS *15*
  • Ne, GTA IV sice na svoji dobu vypadalo velmi dobře, ale bohužel bylo na většině počítačů dost nehratelné kvůli zmršenému portu. Navíc jakkoliv Watch Dogs nevypadají tak dobře, jak tvůrci slibovali, tak rozhodně vypadá 100x lépe než GTA IV.
  • pamatuji si kdyz jsem videl hru poprve rikal jsem si wow vypada to opravdu uzasne ale tohle mi prijde pomerne osklivy kazdopadne nepatrim mezi lidi kteri honi kazdej pixel jen nechapu tu zmenu
  • Kozy

pc master race

https://www.youtube.com/watch?v=EVrlwnYkRMI
    pravý dark souls je na pc )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit