-
Je mi líto ale není....
-
nie, si stupidný pretože popieraš elementáru logiku a to ako veci fungujú. Každý človek je schopný rozoznať rozdiel medzi 30 a 60 ak nemá vážne poškodený mozog kde sa ten signál z oka sprácúva, s citlivosťou oka to nemá nič spoločné. Rozoznať to dokážeš aj ty len je ti asi ľahšie popierať i nos medzi očami aby to zapadlo do tvojej pravdy.
-
Tak jsem dohrál Transistor a můžu všem doporučit. Pecka. Technické problémy už jsou taky vyřešeny.
Jako obvykle hudba zase jedna z nejlepších věcí na té hře. -
Kdybych hrál pořád na PC a řešil jen grafiku a rozlišení a FPS tak verim ze to poznam. Ja ale hraju na konzolích a sedim daleko od telky a hraju tak ze si drepnu do gauče, chvilku páčkuju a jdu zase pryč, neprožívám to tak, takze me tohle nezajima tudiz tomu nevenuju pozornost
A reknete mi prosim uz nekdo v kolika FPS tohle video jede, at se taky misto gameplaye muzu radovat nad fps *3* -
Ano, že nemam citlivý oko znamená že jsem stupidní *1* Ach jo chlapče, přestaň se vyjadřovat
-
Zdravý člověk rozdíl pozná. To samé rozlišení. Jestli jsi hraješ v 1080p poznáš, že to není 1080p.
Jestli hraješ pravidelně na konzoly je možné, že to blbě poznáš. To u všeho. Když používáš horší nevidíš často lepší. Jakmile máš lepší vidíš horší ihned. -
Holky vy to fakt nechápete... Mě je uplně ukradený co je 30 a co 60 fps protože pro mě je oboje plynulý, neřikam ze jsem robot co nepozná rozdil, ale rikam ze jsem clovek pro kteryho je oboje plynulý a vic nepotrebuju... Pokud potrebujete hrat hry s 60 fps tak vam to neberu, vy se sami okradate o hry
Mimochodem video který jediny co ma dokazat jsou rozdily FPS opravdu neni moc dobrej dukaz an to ze clovek pozna jestli hra bezi v 30 fps, zapinej si hry na youtube a muzes diagnostikovat kolik ma fps -
urazenej ? za čo ? *7* ... i keď tvoja stupidita ma niekedy uráža, to hej.
-
C-Beam uklidni se, ze jsi urazenej nemusis prudit ve vsech vlakne, huš
-
Jo, bude méně náročné, ostatně to zjistíme za pár dnů.
Jinak já GTA IV, až na tu neoptimalizaci, měl hodně rád. Bavilo mě ze všech GTA nejvíc, protože mám radši důraz na postavy a příběh, spíš než na obrovskou plochu, kde se dá dělat, co se ti zlíbí. -
Miserius: o tom ale nikdo nepochybuje že TY to nemáš šancu rozoznať. Normálny človek to však rozozná bez problémov.
-
Hry nad 40fps většinou jdou dobře poznat podle toho že se hýbou rychle jak mexická telenovela *1* okolo 30 je jako normální film
Doufám že to aspoň trochu dává smysl *1* -
Jsem z toho takovej dost rozpacitej. Grafika je v pohode ale celkove na me ta hra pusobi takovym nemastnym neslanym dojmem...
-
Já ne a neříkej že to pozná každej, nepozná. Každej má oko citlivý jinak... Jak řikám, pusť mi 2 hry vedle sebe v 30/60 a to poznám co jede rychlejš. Ale pokud zapnu hru bez nějakyho ukazatel fps tak nemam sanci poznat co je 30/45/60 a ani nechci, nezajima me to dokud se to neseká
A dotaz tedy, tohle video jede v kolika FPS podle tvojeho oka? Podle mojeho to jede plynule a vic nepotrbeuju -
Tak to mam nejakej naprosto dokonale vyvinuty zrak protoze rozdil mezi 30 a 60 fps je OBROVSKEJ
-
sice většinou neřeším 60fps vs 30fps války protože je to zbytečný .. ale rozdíl mezi 30 a 60 poznáš.. a Hodně
-
A co jako? Mysliš ze kdyz si to takle zapnu ze poznam ze to je 1000p jen ? To teda opravdu ne. Stejne tak nepoznam jestli ten gameplay jede v 30 nebo 60 fps a i kdyby to bylo 25 tak je mi to jedno protoze se mi to libi... Me prijde ze vas na tom nejvice trapi to ze VÍTE ze to je 30 fps a slabsi textury a tak proste skuhrate ikdyz okem poznáte prd (teda fps nekdo pozna, nekdo ne... ja mam stesti ze moje oko to vubec neregistruje - az v pripade ze by bezely 2 hry vedle sebe)
-
To jsi měl tedy nízká očekávaní.
I hráči na konzolích čekali, že to pojede 1080p a výsledek je 30 FPS a ani ne 1080p. A to mají často malé očekávaní. -
Vypadá to dobře, i když to není originální verze *3*