-
"worko-cholerickou povahu" Jo tak to asi vím o co jde :) Taky mám práci, kde mně 12 hodin lidi prudí, potažmo je to někdy jako tady s těmito trolly, ale musím jim odpovídat a snažit se jejich problém vyřešit, naštěstí u toho můžu nadávat, ale dříve jsem byl pravda klidnější. Nicméně i po práci, kdy se to "zlo" koncentruje a odcházím totálně zpruzlý třeba nakoupit, místo abych použil transfer emocionálního jedu, na prodavačku se usměji a vřele poděkuji, na prodavače v pizzerii taky, dostanu extra porce a slevu k tomu a vracím se zase úsměvem ;o) Celé je to o tom, jak se chováte ke svému okolí. Někdy má i ta prodavačka těžký den za sebou a prudu od nějakého deža fakt nepotřebuje. Dežo dostane flusanec do hamburgeru a jde prudit dál a šířit svůj jed, který se mu samozřejmě vrací a dělá ho to pak ještě větším dežem. Škoda že se takovým lidem většinou nedá moc pomoct :/ Aby to zase někdo nepřekroutil, věcná a rozumně podaná negativní kritika je něco jiného ;o) -
Vzdyt ok, nic proti ja jen napr... jsem se zastal maxe tot vse. Tolerance je spatna no... ale v realu by to mohlo byt i tak ze vlastne ten co byl netolerantni je v poho a sel by si s nim na pivo. Jen ma treba trochu worko-cholerickou povahu ale v jadru je fajn kluk. ( to zas nevim, nemam zadne zkusenosti).
-
Proste se vyplati kecat, ono tu reklamu uvidi docela dost lidi. Na druhou stranu bude mnohem mene lidi, kteri sleduji herni scenu a zjisti ze jsou to vsechno lzi a vypada to jinak. Ostatne masam pak ani neprijde ze vlastne hraji zrecyklovany odpad, ktery navic vypada jak kdyby vysel pred 10 lety.
-
OT - Co tady chceš zneužívat? :) Prvně rázně upozorňuji, že následné je pouze teorie, ale máš tady několik jedinců, kteří jsou registrovaní a píší z více účtů (teoreticky) a na druhé straně máš mezi slušně diskutujícími anonymy jednoho hotentota pod nicky různými (teoreticky). Ono když tady v bleskovkách a v diskuzi u jedné hry delší dobu přibudou tak dva, tři příspěvky a pak mnohem později večer během ani ne půlhodiny přibude cca 20 příspěvků od anonyma HAHA JOHNY MAX atd. s tím, že tam nalítají (kór u provokativních příspěvků) hned i pluska - vůbec to není okaté :) Já bych tipoval Joe, chvíli píše česky, chvíli slovensky pod stejným anonymním nickem, prudí, nadává, moc moc se nudí, ale to už by byla další teorie v již teorii současné ;o) /OT
PS: Ono celá tady ta diskuze je jeden velký anonym. Tady jsme všichni borci, hrdinové, chytrolíni ;o) Někteří takové potřeby nemají, někteří třeba nepíšou vůbec a jen se baví, pak jsou tu i lidé diskutující k věci, nebo snažící se poradit (neříkám, že jsem to nutně já, spíše budu asi ten "chytrolín") a taky je zde spousta jiných individualit. Normálka, prostě jsme lidi, že jo, každý jiný... jen ta tolerance k těm odchylkám od našeho standardu je místy bídná, což je kámen úrazu. Jo a než přejdete do ofenzívy, vzpomeňte si na potrefenou husu ;o) -
Já prostě vyjádření "jednička stála za ho***, mám si koupit dvojku, nebo to je stejná blbost?" vnímám jako trolling a pokus o flame, ale ne zas tak evidentní, aby se někdo za někoho maskoval... Třeba se ale fakt jen neumí zeptat normálně. :-D
-
To ale neni moc hezke od tebe, ja mam maxe rad a hazet do jednoho pytle si nezaslouzi. Stejne jako joe je max jenom jeden.
-
Tak je to ta samá entita, která to zkusila u Zaklínače, ostatní Maxe hodnotit nebudu. :-)
-
http://www.gamespot.com/reviews/tropico-5-review/1900-6415769/
http://www.eurogamer.net/articles/2014-05-23-tropico-5-review
Vypadá to dobrou hru. Sice vylepšení nejsou nějak zásadní ale jsou. Navíc je to na pohled pěkný. -
Jack1947 : čo to zase meleš jacku ? *7*
-
C-Beam: Sry, ale zaslouzilsis to to si neodpustim ČOBOL fail! *15*
-
Kozy: já ti to věřím, jen to nechápu. :-)
-
Nebo to neni on, vzdyt anonymni nick uz zde byl tolikrat zneuzity... *4*
-
Vždyť max tady jen celej den trolí. Nejdřív to samý prohlásí o zaklínači a teď tohle. Očividně se snaží jen rozpoutat flame, nebo se nedokáže zeptat normálně.
-
ucho: *7*
-
Bez té preorder slevy už to není tak atraktivní, ale na GMG se to dá ještě myslím koupit za 32€ , pokud máš lidi s kým to hrát, tak proč ne.... sr*čka to rozhodně není
-
Watch dogs video z hraní PC verze
http://www.youtube.com/watch?v=3zWQmY5xKx8
*11* -
vidíš stejne se najde dost blbcu tady na tiscali kteri to hrají, horší je že prvotní gameplay vypadal že to nebude klon gta, ale neco originalnejšího o hackování
-
vyplatí se koupit nový tropico nebo je to
sračka račka jako minulý díl? -
No hele nejsem konzolista a vysoký fps si můžu dovolit, řikám jenom na co se mi líp kouká. Na Hobita si nevzpomínám, usnul jsem u něj. Ta stránka je fajn, asi nejlepší na tohle srovnávání.
-
veskoslav detected