Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    ty by ses měl jít hlavně léčit ;)
  • Vrook
    Temné temnoty. Word!
  • Jack1947
    Jo je to takove o hledani pokladu, thps a duraz na pribeh je velky... ucho ucho... mam ti ukazat tvou srandu ? (jestli ji tady najdu) vlastne nedavno... s tim čobolem c-beam jste si zasrandovali. *4*

Pujdu uz hrat... dneska jsem se trochu vypsal tak dam zas prostor i ostatnim. Na večír se vratim snad tu bude vic co číst. *3*
  • ucho
    prej o hledání artefaktů, no srandy už bylo dnes dost :)
  • Gambit92
    Souhlas, nechtěl bych aby z toho udělali wannabe survival hru jako Tomb raider (Nemyslím to špatně, hra to byla dobrá), doufám že si pořád budou držet toho vtipnějšího Draka a Sullyho, na temnou a vážnou hru mají Last of us nebo můžou kdykoliv úvest novou značku na trh
  • Jack1947
    Aby to neprehnali s tou temnosti, preci jenom to je hra o hledani artefaktu a nejake temne - temnoty by to mu mohli jen ublizit. (Hral jsem zatim jen 1dil, ostatni nechavam na pozdejc).

PS: Bleskovka jak brno
  • Gambit92

Neoficiálně: Uncharted 4 bude temnější než předchozí díly, sílný důraz bude kladen na příběh.

Důraz na příběh byl silný snad už od prvního dílu, a když ne tam tak od druhého určitě
  • Jack1947
    Otazka kdo je vic posahany, je to tak 50:50, everyone is guilty.
  • Jack1947
    To jsem nerekl... jen tohle neni uplne spravne. Zatím
  • Gambit92
    Chápu, nic se ti nelíbí, nic nikdy není správně a asi ani nikdy nebude
  • Novinky.cz

"Vylepšili on-line hru. Teď je čeká soud"

Tak podle novinek je maphack vylepšení hry. Tam jsou ti lidi vážně pošahaní.

viz
    http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/337161-vylepsili-on-line-hru-ted-je-ceka-soud.html
  • Jack1947
    Post processing ? Ta stara blbost kdy nebylo prd videt hmm to tady zabira, filmove to bude jeste hodne no. Ano zatim nejlepsi render co jsme videli.
  • Gambit92
    Celkově i post-processing je moc povedenej, filmový efekt se jim zatím fakt daří a gameplay(gunplay) vypadá stokrát líp než na předchozím videu co ukázali
  • MrSanta
    Moderní sekavá animace pohybu a v cutscénách je způsobena tím, že je to video ze streamování, takže kvalita obrazového záznamu neodpovídá originálu.
  • Moc pěkné particle efekty.
  • Jack1947
    Moment hnuj? To je prumerna az nadprumerna hra podle tebe, nerikam ze ne casem nekdy... a ty mi pripadas jako kdyby si nove hry (watch dogs ted tohle) nevim branil coz nechapu jsou to zkurvene spolecnosti co se smeji nad blbeccky ( pro ne) co se dohaduji to bych neudelal postavim se za konzole to ano ale nebudu obhajovat to co oni vydavaji za pecka hry a ty bys mel taky prestat. Klidne budu psat ze jsem zklaman a bude to opravnene - i kdybych byl uminusovan a "spolecensky" vyvrhel... i Fanboy zna sve meze fanbojstvi.

Uprimne? vzdyt je to vykradani sebe samo, GOW styl (prednim to neumela snad zadna hra a to uz je 7let od vydani 1dilu!) a to je tak vsechno nevim ani co tam bude za nepritele, (nevidim ho) a pripada mi to ze to bude doslova prochazka s prstem v nose... delaji si spatnou reklamu a timhle si skodi a nevadi ze hra vyjde pozdejc a ze to finalni verze neni. Uz ted budou ocekavani mensi.
  • Miserius
    Ja jim to taky neverim. Tohle je rozhodne vic filmecek nez gameplay, ale to neznamena ze se na tu hru vyprdnu a rovnou "vim" ze to bude hnuj 5-6/10...
  • Jack1947
    Ja nevim, uz si od dob gameplay a obrazku Watch dogs nic nemaluju ... no nezeru jim to no. Jestli chces ohodnoceni tak 5-6/10 z toho co jsem mel sanci videt.

Proste... je to tak no, na pecku to zatim nevypada... DLE MEHO nazoru a nebudu zrejme sam. *3*

Psalsi... dole ze nam spolecnosti lzou, tak by sme jim preci nemeli verit nebo ne ?
  • Miserius
    Tak Jacku, jeste finalni cislo do recenze a hotovo, od ted nevychazeji hry ale jen trailery
  • Jack1947
    Paprskomety nebo pulzni pusky ci co to je, a ten dedek za ktereho budem hrat tak ma rotacni kulomet prskajici jiskry ( jak vystrizeny z westernu mimochodem). Do toho ta moderni sekava animace pohybu a v cutscenach *11* pocitam ze tohle se uz do finale nezmeni a hezke mi to ani trochu nepripada kdyz pominu grafiku ktera je takova nadprumerna i kdyz tezko rict jestli ji vubec bude clovek sledovat kdyz se bude kryt za rohy domu a sloupy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit