-
Bavíme se o Collectorce, klasická hra vyjde v krabičce na 1000 Kč:)
http://www.jrc.cz/hra_pc_planetary_annihilation_collector_s_edition -
Video: Otázky a odpovědi od vývojáře DriveClub včetně záběrů z PS4 verze hry.
Né že by se plánovala jiná verze *1* -
25 eur není 1590,- ne?
-
Jj původně stála i u nás cca 1900 v prvním odhadu, teď je za 1590, což mi přijde jako pěkná cena.
-
hele a nechceš nakupovat hry jen ve slevách? to už nebude nedodělek, tebe to nebude stát skoro nic a...ale co se snažim, asi máš prostě malý kapesný viď? Hlavně hodně nadávat ať si připadám důležitej.
-
Cena klesla jak se zdá a navíc to je zrovna levnější.
Původně to stálo přes 60 USD jestli se nepletu *7* -
TA
No udělal jsem si radost a pořídil si kolektorku k Planetary Anihilation:) A co vy? Budete kupovat nebo už hrajete?:) -
Souhlasím, psal jsem to tady, jaký mám šílený problémy, jak mě nedoskakují textury, byl jsem prohlášen za exota a Veskoslav mě označil za kopyto, že si neumím nastavit hru. Myslím, že ty tři roky, co jsi uvedl jsou hodně mírné, řekl bych, že to vypadá o dost hůře než původní Crysis a to už je pár let
-
Nojo, PC master warez race se tu ukazuje v plné parádě. Sice hru odsuzuje, ale stáhne jí a normálně hraje. Pořád všude čtu, jak na PC vychází nejvíc her, to si vážně nevybereš? To musíš warezit a hrát "přehypované nedodělky"?
-
Hele warezáků. Ty tady otravuješ svýma pseudosračkama věčně. Píšeš jako negramotné děcko, které zázrakem má maturitu. Nevím, co si o té hře četl, ale sami tvůrci psali a mluvili, že hra tě bude tlačit tak, aby ses střelecké a jiné konfrontaci vyhnul a snažil se to řešit pomocí prostředí a svého mobilního telefonu. A protivníci Tě zabijejí? To jako fakt? To ti jako mají říct, my se vzdáváme, každému kulku do hlavy, aby náš malý Jackii byl spokojený? Myslím, že tvá retardace je známá. Počkám si na hodnocení od někoho jiného než od člověka, co evidentně je výplod nějaké hodně zvrácené inteligence.
-
Gratuluju, že si to umíš pro sebe obhájit. *14* *14* *14*
-
to že hraješ hry z warezu by sis měl nechat spíš pro sebe a tady tiše šoupat nohama, ne se tím ještě vychloubat *5*
jinak jestli nevidíš protivníky, tak to hraješ asi špatně, co jsem viděl gameplay videa :)
jinak je trochu ironie, že jim chceš o hlavu omlátit něco, co jsi jim v podstatě štípnul (myšleno nezaplatil) a hraní z povinnosti je taky úsměvné.
a vzhledem k tomu, že pomatené lidi nebere nikdo vážně, nikoho tady před ničím nevaruješ... -
Hmm, kdyby jsi byl opravdu znechucen, tak by jsi asi nehrál ani tu staženou verzi, tipuji *4*
-
Možná jsem to špatně formuloval, ale vypatlanej teda nejsem, šlo mi jen o to aby to nějak vyjádřilo situaci, o nic víc... K hře mám taky svůj názor, určitě ji neobhajuji, Ubi to celou dobu nafukovalo jak jen mohlo, ale za to si teď můžou sami, určitě vědí jaké reakce na hru jsou.. Řeknu jen svůj názor. Jestli někdo něco pirátí, tak je to jasně jeho věc, jen si nemyslím že je dobré to psát ještě po webech které k tomu nejsou určené, redakci se to určitě taky nelíbí. Na warezu ať se řeší co chce...
-
Veskoslávku, zalez si hrat na pisecek a nevotravuj! Hru si nehral a ja jo, tudiz ja mam co kecat a ty ne... Ani to zamereni tolik nepomaha, hra,dohral jsem GTAV. Max Payne3 kde byly podstatne lepe udelane prestrelky tady to je des a zbran necuka ale kope, neni to realisticka hra tudiz necekam ze budu sakra se zabirat s strelbou... ktera je mizerna celkove mizerie - protivnici maji rychlou musku a dokazi i zabit z delsi vzdalenosti, jsou schovani ja je nevidim fakt zabava. Jo a btw Stealthemn sem opakoval jednu misi asi 5x mimoto ze jsem uz zezacatku mohl si sednout za prvni krabici a vystrilet ostatni protivniky ze zalohy oni radi nabehnou jeste pred musku. Oddelal sem 3najednou takhle *2*
Psal jsem pulka hry ty vole, co to ma co spolecneho se dnem, ja videl den jen asi 2-3 z toho tak 5x noc. Doufam ze v mistni recenzi to bude mit tak 8/10... abych rovnou blil. *11* Predvidatelne a nudne, zlate GTAIV (pribehem a ostatne i grafikou). Zkazily co se dalo. Doparim to ale jen z povinnosti ono to asi moc dlouhe taky nebude coz je +. Pisu poznatky proto abych varoval i ostatni.
Pokud je nekdo hloupy a neda si to dohromady smůla... fakt tohle bych jim omlatil o hlavu. Nejradsi. *10* *12* *16*
Uz tu nektery vypovidali btw": ne jen ja ja to jen vice rozebral... takze tak no. Mejte vlastni hlavu, a narazite... varovani jste byly. (bez uspesne). -
Another World - hrané intro - PROJECT 23
http://vimeo.com/96120254 -
Tak Jack asi v noci spí, takže většinu dne by mělo být prostě světlo...
-
Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)
já kupuju jen hry který mi přijdou dobrý (Dark Souls, Dark Souls II, DayZ SA..).. hry jako tahle a navíc tak nehorázně špatně optimalizovaný mi za to nestojí. A podle tvojí formulace a nejspíš i chápání toho co IP adresa je jsi buď vypatalný děco, nebo vypatalnej dělník, to je mi už jedno.. -
Sorry, ale já už to taky stahuju a jsem znechucenou tou grafikou. Každý asi čekal víc. Za tohle jim peníze nedám, bojkot Ubi, nazvi si mě třeba pokrytcem, že nadávám/stahuju/hraju, ale dnes je situace na trhu taková, že jinak to ani nejde, pokud si člověk chce aspoň něco zahrát a zároveň nechce být za blbečka kupující přehypované nedodělky.
-
Obrazem: Grafické porovnání mezi Wolfenstein: The New Order pro nové a starší konzole.
To je masakr, ty obrázky a ty popisky u toho "old gen a next gen". Mně teda obojí připadá jako nějaký shitgen :) Vč, PC, i tam hra vypadá dost bídně, tak 3 roky pozadu. Né, že by mi to až tak vadilo, ta hra je výborná, fakt se dobře hraje a baví mě, já bych i tu horší grafiku odpustil, byť je to velká škoda, čekal jsem víc, ale ty technické problémy ala BF, doskakování textur a dalších fora plnících problémů .. to je hnůj.
Lidi nekupujte to. Hrejte, ale nekupujte.