Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Děláš z něho ****, což je + ho podporuješ v těch nesmyslech, tohle vážně není moudré. Je prostě jiný. Když se ti to nelíbí, nereaguj na něj, to je tak těžké ? čím víc reakcí, tím víc spamu od něj.
  • Myslím, že Jack1947 by měl napsat čtenářskou recenzi na Watch Dogs. Čtenář vrací úder!
  • Jo mrknu jak dopařím Wolfa :) Watch Dogs přijde na řadu potom, už je stažené a nachystané he hraní.
  • Předobjednávat si cokoliv od Ubi není zrovna nejlepší nápad. Chce to být s jejich hrami opatrný.
  • blur zásadně vypínám ve hrách, rozčiluje mne skoro všude:). Podívej se (když stojíš) ve hře třeba na stromy, pochopíš, o čem mluvím:)
  • Počkej jak rozmázlé, nemáš doufám zapnuto TXAA, Motion a další rozmazávací sračky, které stále nechápu proč, jsou v "high/ultra" jakože zapnuty v každé hře.
  • Obrazem: Vzhled PC verze Watch Dogs na nejnižší možné grafické detaily.

A to jsem nedávno uvažoval že bych předobjednal. *7*
  • V autě se za sebe koukáš klávesou levý shift?
  • ucho
    A na to jsi přišel jak, že jsou mi proti srsti? Je mi jedno, co o čem říkáš, jen jsem tě nepřímo upozornil na to, že se chováš jako hlupák. Ale je mi jasné, že je to zbytečné :D
  • Jack1947
    Jeste jedna vec me na WD neskutecne... nastvala ze se neda kouknout za sebe pomoci zadneho tlacitka grr tohle... me stve hodne. I zpropadene saints row to meli a tady to neni ... a uz vubec ne v aute.
  • Jack1947
    Kdyz na to koukam, tak to neni tak hrozny ostatne hra jede na tom slavnym Cryshitginu, takze ok... jeste aby to nak haprovalo. *4*
  • nebudu to kupovat a nehraju, jinak je to hra presne pro tebe
  • ucho
    Tyhle požadavky ti přijdou přehnané? Vždyť ty doporučené věci jsou v dnešní době směšné (takový HW snad už ani není k sehnání). To snad dnes není ani průměr, ale jde o x let staré stroje...
  • Veskoslav
    No je pravda, že minulý balík mě stál 135 Kč a byl tam za 6 dní, ale na poště mi ženská řekla, že je nějaká akce a vyjde mě to na 35 Kč, když to pošlu do konce června, tak uvidím.

Petře, mě se ještě nestalo, co popisuješ. Wolfa mám za 755 Kč z předobjednávky z února, AC IV jsem měl předobjednávku z listopadu atd. Ono jde spíše o to, že pokud ti pošlou v PDF objednávku nebo zaplatíš předem, cena se nemění. Takže nakupuji tam, kde ti nejenom potvrdí objednávku, ale zašlou ti fakturační údaje v PDF s konečnou cenou. Alza, CZC, JRC či Gameshop mi vždycky vyšlo to, co inzerovali, takže pokud tam to mají cca +- stejně drahé, kupuji tam.
  • Jack1947

Odhaleny minimální (dvoujádro 2,6 GHz, 3 GB RAM, 1 GB grafika) a doporučené (čtyřjádro 2 GHz, 4 GB RAM, GTX 460) požadavky pro střílečku Enemy Front.

Uz sem z tech prehnane vysokych pozadavku unaveny... zlosti jsem mel dneska uz dost. 0 *4*
  • Keyz
    To máš dobrý HW. Na to jak to vypadá bych čekal, že dáš 60 FPS v pohodě. Navíc ta hra nemá moc nastavení. Asi opět klasická Ubisoft a jeho optimalizace. Ostuda, která bohužel většině nevadí raději si koupí nový krám (kozoli anebo kus HW do PC)

Chci vidět testy. Asi bude potřeba nejlepší karta a procesor aby to vůbec šlo 60 FPS *15*
    - Přitom ten nejlepší HW je dělán pro rozlišení větší jak 1080p daří se jím tam dobře. Tedy u her, kde se někdo snažil

To tam tedy nejde nic dělat. Debila vozidel omezuje srandu jako v GTA a to pak jíž zbývá ten příběh kde telefonem zrušíš vrtulník... .
  • tak já si nemohu stěžovat, mám i5 Ivy/270x a na High to jede kolem 50, sem tam to dropne ke 42, což už je docela citelné při řízení ve velké rychlosti. Ale ano, port to není nejlepší a next gen se samozřejmě nekoná, koneckonců, next gen je jen marketignový pojem. Hráči s většími monitory budou mít asi docela honičku to rozběhat, třeba vyjde performance patch:).

Chodců mi přijde docela dost, model poškození má jen pár fází, ovládání aut je stylem vznášedla. No celkově trochu odfláknuté.
  • Keyz
    Já četl zajímavé srovnání.
    Je tam méně provozu oproti GTA IV, méně chodců oproti GTA IV, menší dohlednost oproti GTA IV, o mnoho menší poškození vozidel oproti GTA IV, velice arkádové ovládání aut oproti GTA IV a co je nejlepší je to, že to jede hůře jak GTA IV a GTA IV byl špatný port.

*15*
    Tak jestli tomu tak je (jakože to vypadá), tak to je opravu Next Gen.
  • Inquisitor: řeknu to takhle - ve FHD na High detaily to je trochu rozmazané a jsou tam low res textury,ale ošklivá hra to úplně není. Je důležité mít na High Stíny a Reflections, pak to vypadá docela dobře. Některá nastavení (hlavně Ambient Occlusion) chtějí ovšem víc jak 2GB VRAM, což je klasický příznak trošku odfláknutého konzolového portu, což ale v případě Watch Dogs je asi jasné.

Jinak hra se hraje lépe na gamepadu než na K+M, zkoušel jsem obě varianty, holt je to přímo na gamepad designované:).

Co mě ovšem příjemně překvapilo, je možnost pohledu z kabiny aut včetně volantu a palubovky, jezdí se s tím super a je to zase trošku o něčem jiném:). Každopádně příběh je vážně prostinký a není to tak polishnuté jako třebas Saints Row 3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit