Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to jsi presne vystihl
  • U nás je, bohužel, normální, že předobjednávková cena je jenom orientační a obchody ji nedrží. A tak lákají na ještě nevydané hry, dokonce na ještě neoznámené hry... jenom aby měli víc zákazníků. Vlastně to je spíš taková nejistá rezervace a průzkum trhu. Hry nekupuju, ale když si předobjednávám CD ze zahraničí, znamená to mnohdy právě zvýhodnění i cenové, nebo v případě navýšení platí cena při objednání. To je podle mě správný přístup.
  • ucho
    upřímně netuším, co jsi od té hry podle prezentovaných videí přesně očekával :)
  • Inquisitor
    A jako tenkrát na E3 to taky asi nevypadá co? :)
  • Jack1947
    Jeste mirne receno, jinak to stoji za vyliž ... parada rok 2014 bude nejslabsi ty nekde recenzujes? Ze pises review , nebo jak. I kdyby ne je to tak jak rikam a dneska jsem se presvedcily o jiste omezenosti chapani zdejsich jedincu - ale jo ta hra me docela nastvala. *16*
  • Watch Dogs

Sice nehraju warez, ale review verzi a ta hra je ještě pod NDA, takže jen naznačím - fakt nečekejte žádnou hitparádu. Nevím, co se přesně přihodilo, ale ta hra jak dlouho hledala vlastní ksicht, tak se nějak při tom hledání ztratila. Nemohli se rozhodnout, jestli chtějí mít simulátor hackera, nebo dalšího gangsta borce co kálí na zákony a zabíjí poldy, tak to udělali tak mezi. Výsledek je vážně podivnej, navíc hra v podstatě připomíná takový horší Saints Row The Third, dokonce má i nějaký ty šáhlý minihry, aby asi uspokojili poptávku ve věkový hranici 12-16. Je vidět, že marketing a management se na tom docela vyřádil. Ale tak v pohodě, 2014 bude asi celkově slabší rok, alespoň budeme dělat něco pořádnýho:)
  • A na to jsi přišel kde? :O viz. http://www.postaonline.cz/kalkulacka-postovneho
  • ucho
    určitě ceny her na konzole nepadají tak rychle jako u PC, ale taky lezou dolů. většina titulů stojí do roka pod 500,-. u PS4 zatím těžko říct, na to je brzy, ale to, že jde třeba nový Infamous Second Son sehnat za 1290,- mi nepřijde jako úplná katastrofa. ale uvidí se, jak ty ceny polezou dolů. Killzone a Knack jsou první vlaštovky. jinak samotná PS4 se teď dá sehnat za 9999,-
  • Keyz
    Je tam "zajímavá cena".

Bez toho jsou hry na konzole drahé. Většinou stojí více jak na PC. Jinak tohle je opravu levné, na tak známou hru.
  • Inquisitor

Amazon Rockstar Ultimate Collection

Docela zajímaví bundle
    http://www.amazon.com/dp/B00KDNFEZ0/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B00IFWTJ16&linkCode=as2&tag=indgambun-20
  • Jack1947
    Tak tak a vseskoslava nebrat vazne... Mohli by si s Uchem podat ruce... vidim to tak ze jsou na stejne vlne.
  • ucho
    no to je teda divné, já posílal nedávno do Německa bublinkovou obálku a platil jsem kolem stovky :) (a putovala tam přes týden)
  • Veskoslav
    No taky se divím. Kamarád z Německa si to kupuje na mě, protože to tam mají cca o 300 Kč dražší a poštovné do Německa mě vyjde na 35 Kč balík (což je taky divné).
  • ucho

Killzone: Shadow Fall - PS4

a pak že jsou PS4 hry drahé:
    http://www.czc.cz/killzone-shadow-fall-ps4/134968/produkt?q-category-id=3h1m1r91gcgig8000qq3h9kbg9

za stejnou cenu mají i Knacka, ale to je podle mě adept na to stát se velmi brzy součástí PS+ her...

edit: tak ty dva poslední kusy za 599,- už vyprodali, teď je cena 835,-, to už tolik zajímavé není.
  • Inquisitor
    Takže si o svém otci napsal, že je vypatlanej. No to by měl určitě radost z toho co si o něm myslíš:)
  • ucho
    S JRC nemám zkušenosti, ale odjinud už se mi stalo, že po vydání změnili trochu cenu a člověk musel potvrzovat, že souhlasí nebo odmítá. A nízkou cenu použili k tomu, aby si lidi předobjednávku udělali u nich. Ale u téhle hry by to bylo divné, aby nevěděli cenu dopředu. Jen je zajímavé, že je to u nás levnější než v zahraničí.
  • Veskoslav
    No u JRC jsem takto kupoval už dvě kolektorky a cena se neměnila tak pozdě a těsně před vydání. Ale uvidím no. Vždy to můžeš 3 dny před dodáním zrušit bezplatně. A myslím, že v životě se mi ještě nestalo, aby se cena změnila.
  • Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)

proč musí dělat dělník rukama? protože nemá vyšší vzdělání.. a to přímo souvisí s hlubší znalostí IT :) Můj otec je dělník takže ne, fakt se nesměju dělníkům.
  • ucho
    a určitě tu cenu po vydání nezmění? přeci jen u předprodeje nemusí být cena konečná, pokud vím.
  • Inquisitor
    Co se navážíš do dělníků? Vysmíváš se lidem co dělají rukama? Vyjadřuješ se jak to vypatlaný děcko.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit