-
*1* Ať je to jak chce, předobjednáno mám a těším se na ní *3* *2* -
To se máš teda čím chlubit, tady seš na seriózním webu o hrách, piráti tu nemají co dělat! Je to hanba, schválně bych dal tvé IP adrese pro tento web BAN!!
-
Vzal sis toho moc. Příště fakt radši méně, dbej na své zdraví.
-
Víš ono to tak v reálu je, že Tě poněkud rychle objeví proboha *7* A nevím, jak u Vás v Retardově, ale u mě je taky půlka dne v noci, takže pokud hra má reálně zobrazovat čas, tak půlka hry nejspíš bude v noci. A zbytek těch tvých pologramotných blábolů člověka po lobotomii ani nemá cenu rozebírat. A zbraně se mají chovat realisticky, chápu, že s prominutím kr*pl jako ty potřebuje zaměření, aby se mu zbraň necukala, protože jsi na to příliš hloupý.
-
Ty voe Jacku tebe by tady měli vzít do redakce, hláška "...a ta hra se odehrava polovinu hry v noci wtf?" je prostě božííí *1* *1* *1*
-
Nevim no hral jsem a nesledoval to zacina to v noci, a jo jednou to bylo ve dne ale fakt neni o co stat radsi noc tamto neni tak videt. *4*
-
polovina hry je v noci? to je nějaké divné. víš to jistě?
-
Zblaznil ses, meli by tady mit napsano na obalu ze to je zdravi skodlive. Fakt vzdyt... z tech textur se dela cloveku blivno. Co na tom ze si muzu hacknout ... most aby se zvednul nebo hacknout zarazky kdyz to vypada tak divne navic .
Jo abych nezapomel je tam takova zprznena verze stealth modu, ze podobne jako v AC vas odhali uz 2 nepritel. Kupovani zbrani , vylerpsovani schopnosti... jsou tam lode - furt tam prsi a ta hra se odehrava polovinu hry v noci wtf? jasny aby neukazali ty textury v dennim svetle... *7*
Jo ale sem na zacatku (5,4%) tak treba me hra jeste prekvapi... ale zatim *11* paradni GTAV. melo super grafiku anic nedoskakovalo - tady a ty zvuky spozdene obcas ta strelba uch ... zase na druhou stranu zbrane kopou jenze se neda poradne zamirit. Mimochodem ty co minusuji jste to nehrali, tohle neni sranda! takovehle hry vychazi... -
To už jsi hrál originál, nebo ten ruskej "originál"???
-
Kup, MP je urcite fantasticke... jen se u toho asi nebudes moct bavit no.
Myslim ze napr pribeh je jeden z nejnaivnejsich co kdy byl - Strejda co ma problemy ze mu nekdo rozvraci zivot, se rozhodne ze toho sraace najde a pomsti se mu. I na beckovej film to je trapne, pritom to zacalo zajimave. Ono vlastne cele to je jen o nejake pomste blbecka co se mu zhroutil svet!
Jesteze jsem nehral noveho Wolfa aspon se mam na co tesit. -
po tvé minirecenzi jsem dostal chuť si tu hru koupit. jestli jsem to dobře pochopil, je to super hra :)
-
Je to tak... meli na to cas a zprznily to jak mohli. Policie je otravna, narozdil od GTA se ni neujizdi moc rychle. Tohlke je tak na rok 2006-2007 mozna mene ale urcite to neni hra z roku 2014!
Je to takove nemastne neslane... kdyby aspon ta hratelnost achjo. Pokud se timhle smerem vydaji i ostatni hry bude to hruza no.
*9* -
Obrazem: První screeny z finální PC verze Watch Dogs. (+ možnosti nastavení grafiky)
PC verze už je pár desítek hodin leaknutá a vy se tu rozplýváte nad screenama? OK :) Já už hraju.. -
"skoro hrajete za dementa" - sakra Jacku :D
"Casto se umira kvuli schopnostem nepratel" - co takhle Easy obtížnost?
"Jeste k policii otravna a hruza ( spatne se ji ujizdi)" - Doufám, že vydají patch. Nechci aby v té hře byly nějaké překážky...
P.S. Hru nepodporuji. Nezaujala mě a nemám ani chuť jí stahovat, jen mě něco donutilo reagovat na tento příspěvek. Každopádně nikdo nemůže být výsledkem překvapen, poslední dobou se dalo zjistit, co všechno tvůrci stihli/nestihli. -
Watch dogs - Zklamání
Prekousl bych tu zminovanou nic moc grafiku (slabsi GTAIV), neni zas tak hrozna jen chybi vice textur a at mi nikdo neplaca o nextgenu.. bla bla bude to vypadat vsude stejne max to zamaznou nejakymi hezcimi efekty - sry ale tahle hra je celkem vysmech... Na jedne strane hackovani, semaforu lidi pro zjisteni informaci... bla bla sidemissions... strileni a jezdeni auty
No a na strane druhe plytky nezajimavy pribeh, nudne az skoro hrajete za dementa neumi pri strileni strilet na slepo v krytu, pohyby taky nic moc - behani jo nemoznost skakani cele to je jak horsi klon AC jen prekonavani prekazek... textury doskakuji doskakuji tak blbe ze je to videt coz je nic moc. Ovladani aut katastrofa! auta divne plavou, bourani je jak kdyz se vyboura plastova nebo bakelitova krabice kdezto strilet se za jizdy neda, minus. Je to hrůůza nemluve o nic moc strileni a prilis "silnych" AI nepratel, ktery jsou celkem zdatni ve vasem zabiti. Umira se kuli blbostem spatnemu zakrytu atp... padu proste Nechapu jak tohle muze dorazit do obchodu
Meli na to spoustu casu a misto toho vypusti tohle, coz si porad rikam a opakuji i po nekolika hodinach to je naka BETaverze ne? Btw 16gb... ani nepocitam co tam proboha ma tolik. Slaby klon GTA a myslim ze prvni zklamani roku. Jeste k policii otravna a hruza ( spatne se ji ujizdi) - Zatim tak 6-7/10. -
Díky ;)
-
Hrozná kamera a pohyb páčkovačem příšerný.
-
Ok, nic proti ja to same pac bych si nic nezahral jen s tim nemzusim souhlasit, nejsem malej véna kterej papá psenicnou kasi i s navijakem. Budu rozhorcen, hrat ano jen proste nesouhlasit. Ty si mi pripadal no jo lzou, lzou ale vzdyt je to vlastne jedno. Hlavni je ze je co hrat - no a ja to beru spise tak ze jesteze je co hrat. Je mi lito ze hry se ubiraji timhle smerem. Tečka.
-
Jestli to vypada ze je branim tak to vypada spatne, ja se jen snazim mirnit takovej ten vseobecnej hate... Kazdopadne raději toho víc odpustim než abych nemohl hrát nic novýho