Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Ke hře by měl být manuál jak co přesně nastavit a editovat aby to nějak vypadalo :)
  • Keyz
    To není tak úplně pravda. Obecně warez verze PŘED vydáním se liší od té v originální ze steamu v den vydání často tím, že originální obsahuje patch (jestli je v den vydání), DLC (jestliže to si to někdo koupil), a různé jazyky.
    Warez verze v den vydání se pak jak píše krom cracku neliší.

Tady je hlavně komedie, že to Ubisoftu vždy unikne předem. To je problém.
  • ucho
    kritika je fajn věc, ale je potřeba poslouchat kritiku od lidí, kteří za hru ani nezaplatili, nadávají na ni už prakticky z principu a stejně ji hrají? takovou kritiku přeci nejde brát vážně, protože to není kritika, ale prakticky neobjektivní hejt...
  • Ale to je nezákonné?Jsi si toho vědom?!
  • Gambit92

Watch_dogs denní světlo

Pokud někoho štve vybledlost/"vyblitost" textur/osvětlení ve dne, zkuste si nastavit jas na minimum, trošku to pomáhá (S důrazem na to trochu)

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t31.0-8/1547997_10201153891209697_7536486376822228874_o.jpg

a na minimu
    https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash4/t31.0-8/1669743_10201153891169696_6317927132226699152_o.jpg

Ještě edit... jas/brightness hry, ne monitoru *1*
  • Tady si někdo fakt myslí, že verze ze Steamu je v něčem jiná, než ta z Warezu ? :D Je to uplně to samé kriste pane, akorát je to hacknuté. Je to normální finální verze, která se tak nějak zatoulala kam neměla cestou do obchodu na pult :) ... prober se, kde žiješ.
  • owny

Obrazem: Grafické porovnání mezi "Ultra" a "High" grafickým nastavením PC verze Watch Dogs a video prezentující destrukci aut. 

Takže je to takové arkádovější GTA IV s o něco lepší grafikou (a to jen v některých ohledech), vydané o 6 let později. Cool.
  • God-of-War
    Tohle a Batman Arkham Knight. *4*
  • A nasvícení scény je katastrofální (pokud to je tedy opravdu na ULTRA).
  • Ta hra nestojí ani za tuhle cenu.
  • Tessellation s tím nemá absolutně, ale absolutně nic společného.

Je to prostě špatně a sterilně otexturováno. Umělecká režie taky nic moc.
  • kennyB
    "Těm hlupáčkům" je úplně jedno, co tu kdo bleje. Já mám předobjednanou klasickou verzi a je mi to taky fuk. Jen by si měli ti, co tu psali nesmysly uvědomit, že tu většinou řešili warezovou verzi.
  • Keyz
    Většina co kupuje tohle nesdílí. Jinak by se nikdo nepatlal s grafikou.

Navíc proč nemít oboje? Není to možné? Mafia to dokázala, staré rpg a další hry, které měli ve své době dobrou grafiku :)
  • C-BEAM
    "mně se grafika líbí"

prečo riešiš grafiku ?
  • Já to taky nechápu (a neřeší to dle mě jen PC hráči), mně se grafika líbí, počkám si na nějaké recenze, pak uvidím jestli pořídím. Blejt tu nějaký teorie nemá smysl, akorát se tim děsej ti hlupáčci co si objednali edici za 2000
  • o hratelnosti píše fanoušek Skyrimu.. lol
  • rozhodující je hratelnost, ne grafika, už je trapné jak pc hráči porad resi jen grafiku
  • Obrazem: Grafické porovnání mezi "Ultra" a "High" grafickým nastavením PC verze Watch Dogs a video prezentující destrukci aut. 

Takhle nejak si predstavuju next-gen vizual
  • Infamous je úplně někde jinde. Tohle spíš vypadá jako GTA IV s hd texturama. Infamous je menší hra, proto jsem nečekal tak bohorovskou grafiku, ale tohle mě vyloženě zklamalo.
  • Keyz
    Nemá to tessellation *15*

Proto je to ploché.

Tvl GTA V vypadá v určitých ohledech lépe. Také se tam lesknou vozidla (sice asi ne tak suprově) ale jeden to na hodně starém krámu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit