-
Tak proč to na mě vyskočilo doprčic až dneska, když jsem tam několikrát týdně *1* -
Je to naprosto normální u předobjednávek na upaly ;) objeví se ti až v den vydání hry :)
-
http://i.imgur.com/y6L3zYe.jpg
*1*
Opradu super, mega hra jak tvrdí velké weby v launch traileru
https://www.youtube.com/watch?v=e_q-s3QdmU8 -
WD
Ahoj, tak jsem koupil warch dogs přes key4you formou nějakého slevového kupónu, takže jsem se registroval na uplay, dal do košíku WD a zadal ten kód a koupil, ale při naistalování služby uplay hru nevidím v moje hry, je tu někdo kdo to kupoval stejně, nevím jestli se tam objeví až v den vydání -
Pokud si pozorně přečteš můj příspěvek a zkusíš vstřebat jeho význam, zjistíš, že to, co tvrdíš, se tam nepíše... Máš trochu problém s chápáním psaného textu.
-
Nekdy tam zustane i pulka ochrany a hra pak zere vice procesu *15* ... pak vyjde fix atp... klasika. *3*
-
To už běží asi měsíc:)
-
Aha, takze kdyz bude ve hre neco spatne a rekne to nekdo kdo hru zaplatil je to ok, a kdyz to rekne nekdo kdo hru stahl, nebo nedejboze vubec nehraje tak je to hate? Bud mas v hlave solidne nablito a nebo nechapes co znamena slovo hate a neobjektivni. Moulo. *7*
-
Neměl jsem na mysli málo fps ve spojení s VRAM ale nedostatek místa na ní pro neustále se donačítající textury a shadery, způsobující i vteřinové záseky hry
-
Vram neučuje fps panebože, ale plynulost hry. V Thiefovi jsem měl taky dost FPS a sekalo se mi kvůli nedostatku VRAM. Nedostatek VRAM=Neoptimalizace viz totálně letošní zprasené hry jako Thief, Wolf, Watch Dogs... Zaklínač 2 měl textury, jestli se nepletu 2048 x 2048 a jelo mi to v pohodě na max s gigovou grafikou...
-
Protože ho máš v den vydání. Den vydání je často pro různé země jiný + časové pásma.
AC:IV vyšel snad týden předem.
Ale jinak jo. Podstata je stejná. Je to prostě stejný jako koupená hra jen to má crack. -
Ano, nekteri sem pisou blaboly, treba ty ted. Zjisti si jakej vliv ma velikost RAM na vykon a mala napoveda... co se stane kdyz ju neoptimalizovana srajda zaplni. *5*
-
Plants vs. Zombies je na Originu do 28.5. zadarmo ke stažení. Jestli už to sem někdo dal, tak sorry, ale nebudu se prohrabovat vším tím marastem kolem Watch dogs...
-
VRAM ti to vůbec neovlivní. Je to jen marketingový tahák. Někde si najdi testy srovnávající průchody fps apod. s 2 a 4 VRAM na gpu a pochopíš, možná. Spousta z vás tu často píše mylné informace co se hardwaru týče.
-
ok, díky..
-
No hele nemáš pravdu, třeba Wolfa mám z *** :) a bylo to komplet s patchem, nic jsem neinstaloval, jen rozbalil, zapl a hrál. Vše funguje jak má.
-
Nehraju, sice mě tady za to asi zabijou ale čekám na ps4 verzi... nastavení na těch screenech je Textury na high, žádný AA, základní AO a všechno ostatní na high.
V tomhle nastavení to na mojí stařičké gtx560 1GB s core i5 2500k jede na 20-25 fps, což je logické když textury na high doporučují 2GB Ram na kartě, kdybych měl v umyslu hrát to na pc tak to asi budu muset ještě zhodit dolů -
...A pak vyvinout skoro jinou hru jako v případě Skyrimu s modifikacemi *15*
-
to hraješ na co? Low/Medium???
-
Lidi mají aspoň šanci podílet se na vývoji *15*