Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kup si poradnej kompl
  • Warriosparky
    To asi koukáš na jinej Transistor
  • To by sis koupil jen season pass :-D základní hra stojí na steamu 49éček se slevou v předobjednávce
  • Některé torrenty s předčasně uniklou hrou Watch Dogs v sobě obsahují vir, který z počítače dělá továrnu na BitCoiny.

Taky jsem si to zahrál... :-D pak smazal a pc vyčistil.... štve mě, že si člověk předobjedná hru, která se dá zahrát o několik dnů dříve zpirátěná (i když to nebyla konečná verze co vím... ), přijde mi to dost nefér (asi jako reklamy (ne upoutávky na jiné filmy, ty mám rád) v kině, kde zaplatí člověk dneska kolem 150 korun).
  • ringmancz

Transistor cena

jsem nečekal, že se tohohle někdy dožiju, cena na PS Store - 490 Kč, cena na steamu - 19 eur = asi 520 Kč
  • Místní elita sice nejsem, ale budu tam ;D od 19:15 :))
  • Lukyz
    Mě to dělali textury na Ultra, na High už to jelo v pohodě, ale z toho popisu fakt těžko říct.
    A tu originálku bych být tebou snad ani nezmiňoval *1* Já si pro ní jdu dnes o půlnoci *14*

BTW bude někdo ze zdejší elity večer v Radosti?

www.facebook.com/events/562241890557301/
  • Keyz
    A dostane vir zdarma *15*
  • odinstaluj ten crap a jdi dělat něco pořádného
  • ucho
    napiš na technickou podporu, ty originálko
  • Trha se mi Watch Dogs

Ahoj, taky se vam tak trha WD? Dela mi to 1-3 vterinovy zaseky po cca. 10 vterinach, tj. nehratelne. Zkousel jsem ruzne snizovat detaily i rozliseni az na minimum, ale seka se to dal. Mam originalku. Co s tim? Mam Intel Core2 G2020 Ivy Bridge 2,90GHz, 8GB DDR3, GeForce GTX 660, W8 64bit. U jinych her jsem takovy problemy doposud nemel. Diky :( :( :(
  • Vrook
    Já jsem to vlákno nečetl, Watch Dogs mě osobně nezajímá. Reagoval jsem pouze na tento komentář. Ano kritizovat z principu určitě neni fajn. Ale dá se kritizovat aniž bys hru hrál. Já jsem třeba kritik toho obchodního modelu, k tomu nepotřebuju hru hrát, abych si mohl stěžovat na to, že velká společnost vydá hru, kterou rozdělí do pětiset různejch edic pro maximalizaci zisku, prodává skiny a podobný hovadiny, který sype ze svýho nekonečnýho "happy merchant" nosu a dopředu osekává content, aby ty vořezky mohli prodat za další prachy jako DLC a podobně.
    Jinak komentář, na kterej jsem reagoval, je přesnej opak toho, co píšeš ty - taky jsem to do reakce napsal. Je to adorace a potírání kritiky taky z principu.
  • ucho

Některé torrenty s předčasně uniklou hrou Watch Dogs v sobě obsahují vir, který z počítače dělá továrnu na BitCoiny.

těžba bitcoinů už dnes nemá moc cenu ne? už se jich moc nových do oběhu nedává.
  • kennyB
    Jak může pan učitel češtiny nechápat tak jednoduchej komentář??? *1*
  • Coop hra bohužel neobsahuje :/ ale je tam freeroam, tak aspoň něco :)
  • Jsi mimo. Zjisti si, co jsou to latence nebo percentily. Já se bavil o průchodu fps.

http://alienbabeltech.com/main/gtx-770-4gb-vs-2gb-tested/3/
  • Je to rukama a (ne)schopnosti stahnout funkcni verzi/crack, nikdy se mi nestalo ze by neco fungovalo jinak nez original, spatny fps, zaseky atd... *7*
  • Díky a nevíte někdo bude tam nějaký coop ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit