-
Prohlídni si to album pořádně :)
-
Zní to jako někdo, kdo se neorientuje v herním průmyslu. A teda vypovídající hodnota nula.
-
Náš michal
Ach tak.Jestli jsem to pochpil správně,tak až umřeme,tak všichni skončíme v disney mobile.....SUPER *1* -
Opravdu?
"Podle některých teorií může být nesoulad názorů zapříčiněn tím, že mnozí čtenáři za hru neutratili ani korunu a proto nechápou, že v recenzích se běžně zohledňuje cena i hodnota, jakou za své peníze člověk dostane. Tací obvykle obdobné hry vnímají jen jako vhodné jednohubky pro zabití suchého mimosezónního období na velké hry a orientují se povrchněji převážně jen dle grafiky, kterou má toto akční RPG pěknou. Jiní si zase myslí, že 7/10 by tomu mohli dát jen ti, kteří snad nikdy nehráli žádné lepší RPG."
To jako fakt? V recenzích se bere ohled na poměr 'cena/výkon'?
PS: kdo uhodne, kdo je autorem citovaného textu je pašák a může si dát po večeri zmrzku *1* -
Nuda z toho jen čpí.
-
Popup Dungeon
https://www.kickstarter.com/projects/1829438086/popup-dungeon -
Jo a ještě když je před tím napsáno: nepotvrzeno...
-
Giger souvisí se všim.. Hibernate in peace.. *9*
-
samozrejme súvisí, Giger ovplyvnil množstvo vývojárov, grafikov, dizajnérov a tým i podobu vydaných hier a napokon tu máme desiatky hier s tematikou Aliena alebo hier inšpirovaných jeho tvorbou ako spomýna fragment, Dark Seed.
-
Planetside 2 poběží na PS4 v rozlišení 1080p. Více info o hře přinese E3.
Tyhle bleskovky jsou fakt přínosné.. -
Ale souvisí... Dark Seed....
-
Giger, ale s hrami to prakticky nesouvisí...
-
já ti nevím, ale když googluju HRG, najde mi to tiskárny. Došla náplň?
-
HRG
R.I.P. HRG *9* -
Obrazem: Několik screenů z Unreal Engine 4 v rozlišení 8k.
já teda nevím ,ale ty obrazky nejsou z Unreal enginu 4 ,ale z Frosbitu 3 . Jen tak mimochodem . -
Hmm...
-
Mohu vědět, jak jsi z mého příspěvku vyčetl, že si něco takového myslím?
-
spis bys mel cist mezi radky a nadale nebastit vyvdavatelum nesmysly typu, ze neco pojede pouze na konzolich
-
No proto v současnosti preferuji hry, které lze za +- 10 hodin dohrát :)
Většinou se snažím hrát 1-2 hodiny denně, když nemusím něco neustále řešit do práce, mít v tom nějakou pravidelnost. Pak to člověk pomalu ale jistě zdolává. Ale hry, na které je potřeba víc času, jsou trochu problém. Takové dám tak 1-2 do roka, jinak upřednostním ty kratší. Nedělám si iluze, že v důchodu bude čas, takže je potřeba tu horu her nějak zdolávat. K Borderlands 2 se dostanu až někdy příští rok, na ten letos čas nebude :D -
Já to mám podobně. Spousta her koupená, protože mě lákají, ale kolikrát se ani nedostanu k tomu, abych je nainstaloval a třeba jen na hodinu vyzkoušel.
Marně si lámu hlavu co dělám špatně, ale pořád se mi nějako nedostává času. S těžkým srdcem jsem se již smířil s tím, že k minimálně dvaceti hrám se už prostě neprokoušu. Nebo možná až v tom důchodu *1*. A to vlastně kupuju minimum her, už ani ve slevách to neberu, když vím, že se k tomu nedostanu. I když teď jsem vyjímečně koupil do 'šuplíku' Doom 3 BFG edici na Steamu. No neber to, za 8 € *15*.
Nechápu kde lidi berou tolik času, aby hráli každý měsíc jednu hru. Já se už tak 4 měsíce crcám s Borderlands 2 a konec v nedohlednu...