-
Ale konzole za 10K ti nedá hry v 60FPS ani náhodou, jedině při velkém ořezání, raději si dám 30FPS+ 4AA jako v Infamous. PS. např. Crysis při 4AA dá 780TI ve full hd kolem 50FPS. Mám 7870 a ve většině her s 4AA se vůbec nedostanu ani na 40FPS, takže tohle jsou trapné kecy, co tu vedeš
-
Že ty máš tu přiblblou potřebu pořád mlít srance, za které ti každý s radostí hodí mínus, popřípadě si tě rovnou vyblokuje... *7*
-
To jsem netušil no, teď už si to ohlídám i v době, kdy zrovna nebudu mít PS4 u sebe, je to taková putovní konzole. :-) Díky
-
To je sice možné, ale kde je v tom pak ten next-gen? Btw. rozdíl 30 FPS a 60 FPS je sakra rozdíl. Určitě to je subjektivní dojem, každý to možná vnímá jinak, ale pro mě hra v 60 FPS působí daleko "živěji a reálněji" než v 30 FPS. A nemusí přitom mít bůhvíjak detailní textury nebo x-násobný AA.
Zkrátka to, že na next-genu je 60 FPS u hry spíš výjimka než pravidlo, je pro mě zklamání. -
Grafická pecka už se objevila a to dokonce v otevřeném světe. Ano, Infamous má opravdu parádní grafiku. Popravdě se dá očekávat graficky perfektní hra jen exkluzivitami na danou platformu jako u Infamous.
-
Ja te zas nechava,m v tom ze si Pchrac jo, mimochodem vyborna dedukce ...
A ano, Crysis byl mozna vice hra ( ovsem zalezi na tom jak se to bere jestli podle otevrenosti-koridoru)
to neni ale nic na tom ze to neprekonalo Far cry ( coz bych mel zahrat-dohrat) nelibilo se mi to vic mi je blizsi Crysis:Warhead a Crysis2 ale dle meho to byly defakto blbosti ale na par hodin zabiti nudy ok.
BTW: Vlastne jen blabolim a snazim se zamestnavat ostatni aby na me reagovali defakto jsem nic mooc nehral ze natoz dohral ( doufam ze ted maji i ostatni klid).
*3* -
Popravdě jsem si před vydáním také sliboval, že fullHD bude standard a bude to konečně zvládat pokročilé AA a později i třeba 4k (přeci je to jen zase na nějaký ten rok). Na druhou stranu grafické pecky se teprve myslím objeví (pCars první taková vlaštovka). Až se s tím zase herní studia naučí pořádně zacházet a hlavně vzniknou in-house exclusive hry šité na míru, tak ještě budem myslím valit bulvy. Osobně po PS4 určitě taky pošilhávám, ale vidím to nejdříve tak kolem vánoc, přiberu víc her za méně peněz a bude juchuchu :) Zatím je spíše období, kdy se obě nové konzole teprve ukazují a ukážou. Na to jak měly být nejsilnější launche historie mně zatím ani jedna z nich nepřesvědčila utíkat natěšen do obchodu, bohužel. Ale už se to pomalu sbírá ;o) Takové Destiny se mi zatím celkem zamlouvá, jestli tou dobou budou mít PS4 i kámoši, tak už nebude co řešit. Ale samozřejmě je těch ohlášených exclusivit více. Co se týče Watch dogs, popravdě jsem nikdy neměl smíšenější pocity a očekávání. Ten strašný hype to tak trošku naboural a vzbuzuje mírnou nedůvěru, na druhou stranu se mi vše zatím celkem zamlouvá. No počkám až to vyjde, pak začnu přemýšlet, co a jak :) Pokud ta hra bude stát za to, tak ji při nejhorším dohraju na současném kompu, i kdyby to vypadalo poznatelně hůře, než na PS4. Osobně nemám pixel syndrom problémy :) Zatím do upgradu díky bohu nic netlačí, 2-3 roky staré pc stíhá FHD, 4xAA s přehledem a u pár vyjímek se musím spokojit s 40 fps AVG (min 30), případně snížit AA, ale takový witcher3 a spol. to asi brzy změní :)
-
Zrovna první Crysis mělo do omezenýho techdema docela daleko. Podle mě to byla dost slušná střílečka. Předpokládám, že jsi ho ani pořádně nehrál a tak, ostatně jako u téměř všeho ostatního, jen tak blábolíš do prázdna.
-
Souhlas Crysis 3 je výborná FPS se skvělým level-designem. Problém je krátkost kampaně, která je podle mě dvakrát kratší než měla být i tak je to výborná věc a asi nejlepší loňská FPS
-
Ja ti rozumiem Jacku, ty si taká klasická ukážka hráča ktorého ak hra neťahá tunelom za ruku a každých 5 minút nevidí cutscénu tak mu hra pripadá ako techdemo alebo ako "indie šrágora". Nechám ťa v tom.
-
Trochu jsem hledala na Googlu a při popisu Tvého problému jsem nenašla, že by někdo měl ten samý problém jako Ty, ale ohledně té stejné mise mi to našlo asi tak miliardu jiných různých bugů, které zažívali ostatní hráči *1* Většina se k té lodi vůbec nedostala, jiné sejmul vrtulník vždy, když tam lezli (nemůže to být ten problém?), jiným se zase podařilo z té lodi spadnout do moře bez možnosti návratu na palubu (to včetně checkpointu, takže restart celé hry), jiným se vůbec nerozjel člun, jiným se neobjevil vrtulník a všichni v týmu stejně jako smyslů zbavení řvali, aby ho hráč sejmul, jiným se neobjevily nepřátelské čluny, ... mám pokračovat? *1*
Upřímně, BF4 jsem nehrála a vždy, když tu někdo psal, jaký je to bugfest, jsem měla takový ten pocit "beztak to ani nehrál, hater jeden", ale tohle hledání mě asi vyléčilo *1*
Jestli neovládáš angličtinu pro vlastní Google výzkum, tak mi sem kdyžtak ještě hoď nějaké doplňující informace, jako proč umíráš (nepřátelé poblíž? Nepochopitelná smrt zčista jasna?), jestli je to ihned, jak vlezeš na loď, nebo ještě někam stačíš dojít, cokoliv podobného. -
Jo a k druhýmu dotazu, musíš si ty hry "zakoupit" tom měsíci kdy jsou zdarma, jinak už je zdarma nikdy mít nebudeš... PS4 hry se kupují přes https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/ pokud nemáš PS4
-
Jsi úplně jinde. Byla to víc hra, než většina toho, co vychází dnes. Ještě mi řekni, že třeba takový nový Thief je víc hra, než Crysis. Nenech se vysmát. O hardwarové náročnosti Crysis se bavit nebudu, protože už v té době jsem to rozjel v celkem slušné kvalitě a hru jsem si užil více, než nějaké dnešní polotovary. *6*
Celkově období 07/08 bylo pro mě celkově nejlepší období, které jsem zažil, protože vyšla kupa skvělých her a Crysis rozhodně patřilo k těm lepším. *2* -
pro me je ta UT3 verze takova moc uspechana. chybi mi ten postupny buildup napeti na zacatku.
-
Oběma díky za odpověď.
-
Jo bylo to vic techdemo nez jine hry... hra byla po prvnich par misich celkem nuda. Chapu ze Pcckari maji max Crysis. Ktere bylo HW narocne tak moc ze museli slevit az to zaclo byt hratelne.
Kategorie ? mimochodem cetl jsem nejake te tve ptrispevky ignorantni antokonzolista ktery nikdy nevlastnil konzoli se v tobe nezapre to ne.
Co to tedy bylo kdyz ta hra HW narocnosti predbehla dobu ? Nebylo to hratelne tehdy tzv. vic tech demo ale nebudu se dohadovat s nekym pro koho je PC a CRYSIS cely vesmir. (radsi byt jednodussi). Muzes napsat o co vic je to hra nez ukazka Cryenginu v "akci". ? *7* -
napísať, že Crysis bolo prihlouple techdemo môžu len ľudia tvojej kategórie (nie celkom normálny).
-
Techdemo to rozhodně nebylo z pohledu hratelnosti...
Hratelnost ale rozhodně měl nejlepší z celé série, hlavně co se týče prvních pár misí (5 6?), kde bylo k dispozici "pískoviště", které šlo projít jak každý chtěl, dvojka byla koridor jak sviňa a trojka byla někde na pomezí.
Na tenhle fakt se dá koukat pouze zpětně a během doby vydání prvního crysis samozřemě nemohl být brán v potaz. -
Já to tradnul s nějakým týpkem na SteamTrades.com
-
Je pravda ze tehdy na superduper mega komplech, se nedalo v tom editoru napr odpalit vice sudu a pokud ano nesmelo se na ne koukat jinak by nasledoval ocekavatelny pad... jenze Crysis byla vice nez hra jen prihlouple TECHdemo ktere pote v dalsich rocich doslo k hratelne podobe. *4*