-
Raději to napíšu, protože to už je třetí tele co to nepochopilo. Jde o to že low a ultra vypadá vpodstatě totožně a ty detaily co žerou výkon nejsou vubec videt -> chladič... Kdybyste ještě něco nechápali, zeptejte se -
Řekl dospělý jedinec mužského pohlaví, který vidí za jízdy chladič.
-
No mě právě zajímají hlavně exkluzivní věci, pokud jde něco hrát na PC nebo PS3, tak na Vitě to má u mě minimální prioritu. Takový Borderlands mě tam třeba vůbec nezajímá. Na Sly Coopera, Metal Gear Solid i God of War se chystám, ale raději si to zahraju na PS3. Z těch exkluzivek mě právě zatím nejvíc oslovil ten Tearaway. No a nejvíc řeším dilema, zda koupit PS Vitu teď nebo dát přednost PS4.
-
UT3 měl hodně luxusní remix Foregone Destruction, ale jestli na tom pracuje Michiel van den Bos, tak určitě bude nejlepší, když to zremixuje sám.
https://www.youtube.com/watch?v=d_ZozVp4guw -
Teda klucí, vaše dedukce jsou naprosto přesný... Jsem transexuál co si spletl spoiler s chladičem, protože jsem měl jen 30fps...
Vy až dospějete, to se nám uleví *1* -
Nene, vysvětlení je prostší, než se na první pohled zdá. On je konzolista a na jeho obranu v těch rozmazaných 30fps co tam bude mít stěží pozná výfuk od spojleru, tak ho nech :D
-
To už nezakecáš, jsi lama co ani nepozná chladič. Nebo jsi holka, druhá možnost. Nebo jsi holka co se předělala na kluka, to je možná nejpravděpodobnější možnost u tebe *1*
-
Medzi best tituly na PSV patria jednoznačne Persona 4: The Golden, Gravity Rush, Virtue's Last Reward i tebou zmieňovaný Tearaway.
I ostatných napriemerne dobrých hier je pomerne dosť (Soul Sacrifice, Ys: Memories of Celceta, Toukiden, Demon Gaze, Danganronpa...). Záleží na tom, aké žánre preferuješ, dominujú hlavne JRPG, kedže Japonsku sa handheldom mimoriadne darí.
V menšine sú tu západom oblubované žánre (FPS, západné RPG, akčné adventúry). Mne sa Uncharted pomerne páčil, i keď je jasné, že na trilógiu z PS3 kvalitatívne nemá. Aby som pravdu povedal, tak ma absencia týchto titulov ani moc netrápi, orezané verzie AAA hier a ich slabé spinoffy mi z doby PSP naozaj idú krkom...
Ďalej ja osobne som vďačný za HD prerábky PS2 titulov (Jak and Daxter, Sly Cooper, Metal Gear Solid , Final Fantasy X, God of War...), pretože ako prevažne PC hráč som sa k nim nikdy nedostal. Taktiež indie tituly sa mi na veľkom monitore hrať nechce, ale v posteli s Vitou si ich náramne užijem... -
Chlapče, pokud jsi to doteď nepochopil tak jsi na tom hůř než jsem myslel... Mohu to přepsat na to že v zatáčce uvidim blbe vypadající olej v motoru, možná až potom ti to dojde...
-
Na to nemusíš být automechanik, já se taky nesnažím mluvit čínsky, když to neumím. Akorát ze sebe děláš vola.
-
dáš nějaký tipy na hry, co by člověk neměl minout? třeba mě to motivuje ke koupi, za těch 3,5k už bych do toho asi šel. všichni říkají, že Uncharted je skvělý. na PS3 ho mám rád, ale gameplay na Vitě mě extrémně nenadchl. je to opravdu dobré a hraje se to dobře? nejvíc mě asi zaujal Tearaway. jako nepotřebuju na tom 50 her. na PSP jsem si vystačil s LocoRoco 2 :)
-
Aha, to je blbý no. Já jsem spokojenej s páčkovačem.
-
Že se vubec trápíš s tim singlem, to je fakt ostudná kampaň...
-
Obrazem: Grafické porovnání PS4 verze Project Cars s PC verzemi nastavenými na jednotlivé úrovně detailů.
Teda, musim říct, že i na Low vypadá dobře, klidně bych to na to hrál. Jestli při 250km/h průjezdem zatáčkou mam blbě vypadající chladič mě opravdu nestresuje *3* -
Tak to si na omyle. Len tento rok vyšlo na Vitu také množstvo tiulov, že to nestíham ani hrať a stále sú oznamované dalšie. Že sa o týchto hrách nepíše na Games je druhá vec...
Každopádne je mi Shiness sympatická a pri pozitívnych recenziách si ju zahrám na hocijakej platforme. -
Chyba je ve tvém kámošovi, že kupuje zabugovanou srajdu a podporuje tak zkázu kvalitních her.
Takovou "hru" si máš stáhnout, ty 2 hodinky si zahrát a pak to smáznout.. za víc to nestojí ani náhodou. -
mas dobry pocit, len problem mam v tom, ako to vyvolat, na pc nemas moznost nabindovat to tlacitko na klavesnicu, popr nieje nikde popisane, ako sa parry robi, narozdiel od gamepadov
-
Pujčil jsem si od kámoše Battlefield 4 a mám nějakou chybu.Hra běží užasně vše v pořádku.Pak přijde mise kdy po honičce na motorovejch člunech mám zajet do lodě.To udělám loď je nějaká šprajcla na boku.Po chvilce se narovná.Já mám vystoupit a když to udělám vždy hned umřu?Po reinstalaci a hraní znova,i po restartech mise- pořád dokola umírám.Nevíte kde je chyba?
-
Obrazem: Grafické porovnání PS4 verze Project Cars s PC verzemi nastavenými na jednotlivé úrovně detailů.
Mno na low je evidentně vypnutý nějaký motion nesmysl :) U mě jako vždy, všechno na max, respektive tak, abych měl aspoň 40+ fps a vypnout mazanice (motion blur, případně FXAA a další kryploviny).