-
Já radši hry než přehypovaný techdema -
Ani nezmizej, nebudes je muset stahovat znova pokud je mas stazeny, jen nepujdou pustit dokud nebudes zase členem
-
jjj zmizej ti a až si ho zase zaplatíš, tak se ti znovu objeví.
-
zkus si v takovem rozlišení pustit crysis na max, ti vybouchne kompl
-
Přerušení PS+
Ahoj,
co se stane, když třeba na měsíc přeruším členství v PS+? Po jeho obnovení budu mít k dispozici hry, které jsem získal za dobu předchozího členství, nebo mi zmizej?
Dále bych se chtěl zeptat, jestli není divné, že za dobu trvání PS+ v dubnu jsem nezískal Mercenary Kings, respektive jsem je neměl v dubnu jak stáhnout a teď už po mně za to chtěj prachy, i když bych na něj snad nárok měl mít, ne? Díky za info! -
To by muselo být o hodně výkonnější a za druhé by šla nahoru cena. Vem si za kolik si složíš pc, který dává všechny hry na Full HD při 60FPS... rozhodně to není za 10k, ale spíše za 20. Takže jsou spíše otravné články o FPS a jedinci, kteří je pořád přeměřuji. PS. Konzoli jsem v životě neměl.
-
mel si se líp učit
-
Jo, mozna tak za 1-3 roky bude ale dneska to chce jeste vychytat pekne v tech 720p a 30obrazcich vzdyt vsichni vime ze v tom jsou jeste mezery. Smutne to je dost no ale co naplat.
-
Nepotvrzeno: PS4 verze Watch Dogs poběží v rozlišení 1080p a 60 FPS.
Neuvedlo už někdy dříve Sony oficiálně, že to poběží v 30 FPS? Ale možná si to pletu.
Každopádně mi v tomhle celý next-gen přijde smutný. Když nic jiného, čekal jsem, že 1080p a 60 FPS bude u všech her standard. A ono to jsou spíše výjimky. -
To mi nepomůže, já žiju, jak se říká z ruky do huby :D
-
Si zahraj někdy hru Money Manager Simulator:)
-
to je pravda, ale ve wishlistu ještě několik kousků mám (celkem 38)
-
Ještě že je před výplatou a nemám ani floka :)
-
tak v podstatě už bys vše co chceš měl mít od minula:)
-
GOG
No super, GOG rozjel další Insomnia sale. A zrovna, když jsem za poslední 2 dny spal dohromady 6 hodin. Challenge accepted. -
Warning
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/diablo-iii-reaper-of-souls-recenze-65789/?page=2
ty radši nemysli ušáku.
*1* -
Bude to patrne bug, o to hur ze na Gůgle nic moc neni je tam spoustu chyb psat ze to muze byt starsimi ovladaci (nebo spatnymi) neni asi moc napomocne. Je mi líto, ale jak uz bylo receno no BF3 sp byl mnohem zajimavejsi tady se mi tedy mooc nelibil.
-
Ještě, že jsi nám to všem tak pěkně vysvětlil. Hele zrovna mi to hodilo kód na opsání ECU (řídící jednotka), tu taky neuvidím ani na low ani na ultra.
-
nikdo nic?
-
Neřekl bych, že je třetí. Připadá mi, že to píše ten stejný jedinec, jen pokaždé s jiným nickem *1*