Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na E3 dojde k odhalení PS4 verze Resident Evil 7. Jednou z hratelných postav bude zřejmě Alice, kterou můžete znát z filmových zpracování.

vypada to ze se Capcom zblaznil *7* RIP Resident Evil games...
  • někteří se asi odmítají smířit s pruzením, nesehnou prostě hlavu a neřeknou "a tak jo..."
  • Veskoslav

Trackmania

Doporučuji, kdo hraje, tak ať se obrní, nový patch to naprosto pokurvil:) Šílené, co s tím jeden hloupý patch udělá. Od nefungujících servrů, až po naprosto dementní systém menu.
  • Child of Light

Och, tak jsem těšil a naistaluji a ono na mě vyskočí tahové souboje. To té hře absoulutně nesedí a přitom to má tak krásný vizuál, bože ale ten combat je tragický.
  • Jack1947
    Proc se tu tak casto... breci... *7*
  • Možná tě to překvapí ty konzolovej fanatiku, ale horor má především navodit pocit strachu a ne mit 120 lekaček za minutu.
    Lekačky jsou většinou hojně využívaný nástroj béčkových hororu, kde tvůrci nedokažou navodit tísnivou atmosferu, tak to supluji právě přemírou těch lekaček.
  • DeusEx: Human Revolution

Kdo nesleduje videacesky tak tady je fanouškovský kraťas na motivy výše zmíněné hry. Na to, že se jedná o amatérskou práci tak je to fakt mazec.
    http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/human-revolution
  • Video: H1Z1 se připomíná v novém traileru.

Začíná přituhovat, možná to nebude marné.
  • frag.ment
    Si to kup na konzoli a nemusíš se rozčilovat nad nějakým DRM.
  • No jestli menis nejaky bindy, tak ti ten mod bude stejne zobrazovat jen defaultni a ne to, co mas momentalne nabindovany.
  • Přečti si diskuzi o tom je ve fagu o Dark Souls.. jsou případy, že člověk dostal ban za použiti ENB nebo SweetFx.. DRM v praxi..
  • a jakej ban na účet sakra?! corrupted soubory checkuje VAC jen v multiplayeru proti cheatům, ježiš dyť steam normálně podporuje mody, co by sakra banoval účet v singleplayer hře? totální blbost
  • Bože ty si šmoula... Steam je jedno velké DRM, přečti si diskuzi dole o Dark Souls II, jedinec se bojí použít program na lepší textury, aby nedostal ban na účet.. Tak kde to jsme?
  • jo a já právě řikám, že pc hraní NENI jen velká drm a jako příklad jsem uvedl steam, a že to rozhodně neni horší jak na konzoli - nějaký hry maj brutální drm, ale je chyba lidí že to teda kupujou a tim pádem tu společnost podporujou, a to že v minulosti drm nebylo je docela pochopitelný, když bylo pc hraní jen v plenkách a ne každej měl prostředek na fungování drm (internet)
  • co tak si prvně přečíst, co píší a potom reagovat? Bavím, se že pc je v současnosti jedna velká DRM, která člověka jen omezuje a je to daleko horší než konzoli a situace se krásně obrátila, jelikož před pár lety jsi na pc nepotřeboval ani jeden z těch debilních klientů
  • Tak pokud ti tohle vadí, tak si kup hru na steamu, originu apod. na svůj účet a pak hru jinak stáhni z warezu, ne? Hru zaplacenou máš, tak morální problém v tom není, protože vývojáři prachy dostanou...
  • titalnfall ani dïablo 3 neni na steamu, a já právě řešim jenom steam
  • Opravdu? když chci hrát Diablo musím mít Bllizzard app, když chci hrát TitanFall musím mít Origin, když chcí hrát ACIV musím mít uplay + steam... Totální WTF je pc platforma...
  • no právě to řikám, že já nechci si drm hry tahat s sebou na flashce ani nikde jinde, protože se o to nechci starat ani nic kopírovat, proto ve steamu nevidim drm, ale výhodu, že se stačí přihlásit a mám přístup ke všem svým hrám
  • pro aa: jaký miliony účtů a prográmků? stačí steam a hotovo, jen MINIMUM her chce další drm nebo účet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit