-
Dobrá pyčovina ten steam. Už mě to leze krkem, člověk si koupí origo a musí spoléhat na štěstí, že nedostane ban za lepší textury. Kurva, kde to do pyče jsme?
-
no jak, stejně jako u steamu, prostě je na novým místě stáhneš a hraješ (a hádej co, s drm free je nemusíš ani stahovat víckrát, stačí jednou a pak nosit na flashce)
co mi ale nejvíc vadí, je ten přístup... jako přijít do hospody na pivo a guláš, a oni ti tam řeknou, že si k tomu musíš dát brokolicovej salát a sníst ho... říkáš, já nechci žádnej blbej brokolicovej salát, chci jen pivo a guláš, ale oni že ne, že prostě musíš... a jejich důvod? že slyšeli, že pokud nebudou lidem cpát brokolicovej salát, lidi půjdou jinam :D hádejte co, fakt mám sto chutí jít jinam... blbá brokolice -
je to horší než na konzoli, než se dostaneš k nějaké hře, musíš vytvořit milony účtů, stáhnout x- prográmku, které tak akorát zasírají pc a pak se to z nějakého nepochopitelného důvodu seká, laguje ikdyž splňují doporučené nároky.
-
no horší než na konzoli to neni, protože steam má offline mod (uplay taky mimochodem), a hlavně bych drm free hry už nechtěl, protože jak bych to furt tahal s sebou?
-
že už něco musíš vypínat, instalovat. PC- je jedno velké DRM a kdysi to byla naprosto skvělá otevřená platforma, teď je to daleko horší než na konzoli.
-
drm
já kupuju jenom steam hry, abych měl všechno přístupný hned pod jednym účtem, souhlasi, že další drm je blbost, i když teda musim říct, že s uplay sem ještě problém neměl (ass. creed, far cry 3), a hlavně uplay se dá uspěšně povypínat všechny notifikace, takže kromě startovacího okýnka mě nijak neobtěžuje - ale rekordman bylo zatim gta 4, kde musí běžet steam, gfwl a rockstar social club -
*Myslím si, že ti nikdo 100% odpověď nedá, chce to spíš sledovat reakce jiných lidí po diskuzích. Když však vidím jaké jsou se SteamVAC jen v rámci Dark Souls 2 problémy, raději bych to neriskoval.
-
Takže jak, mám používát mody nebo ne? Nechci dostat ban .) Tvl tato doba a ty drm a vše možné sračkyy mě rozčilují. Člověk, aby se bál použít sweetfx...
-
tak zrovna vyšlo Child of Light... 15 eur, což není tak hrozný, ale steam + uplay needed :( bože, kdy to těm vývojářům dojde? kdyby to bylo drm-free, okamžitě kupuju, takhle se na to můžu vykašlat, zakládat si osmdesátej sedmej účet do nějaký služby... a hlavně je to úplně k ničemu, protože piráti to určitě ještě dneska cracknou a zloději budou hrát, zatímco já budu jak poctivý pako na suchu...
-
dark souls 2 vs VAC
https://www.youtube.com/watch?v=FG6fo34JOAk
edit:
banuje se i za texture mody, takze pokud si nekdo prepise textury tooltipu z xboxu na klavesnici riskuje ban taky -
Protože SteamVAC, je automatizovaný program... Proč youtube blokuje vlastní tvorbu, některých autorů?
-
Dyť to není žádný cheat? Tak proč by to banovali?
-
Není u těchto modu potom problém se SteamVAC?
-
jo místo ENB si stáhni tohle http://www.nexusmods.com/darksouls2/mods/7/? Snad někdy bude fungovat ENB spolu s Gedosato...
-
jj, mam s ENB, a verziu 0.3
pozriem sa na to doma
dik :) -
Nepouživáš Gedosato spolu s ENB?? To totiž spolu nefunguje a mě taky nefunguje 0.3 verze, musel jsem stáhnout 0.2...
-
mne Getosato nefunguje, a idem presne podla navodu - ide mi hlavne o zmenu tych shitnych xboxovych ikoniek na pc klavesy - pre zaciatok
-
Ze smeru kterym se vydali? – NAPROSTO!
Kdybych totiz mel definovat jednim slovem prvni Dark Souls, rozhodoval bych se mezi TAJEMNOSTI, NEJEDNOZNACNOU UCHOPITELNOSTI a NEPRIVETIVOSTI. Jenze co z toho zbylo ve dvojce?
Chtel jsem to shrnout v recenzi, jenze po dohrani je ma pachut tak velka, ze se k tomu nechci vracet v zadny forme (ani v ramci modu, kterej jsem mel v planu – mody totiz delam v prvni rade pro sebe, ale kdyz tu hru uz nechci ani videt, tak proc bych se namahal – ze?).
Na druhou stranu me docela bavi muj nedavnej napad na serii plakatu, kterejma bych svuj nazor na tu hru mohl ventilovat a udelat si tim za SOULS hrami definitivni tecku. Ono bude–li se v tomhle pokracovat (a hadam, ze bude, protoze to smrdi vejdelkem), tak si neumim predstavit, jak salamounsky vyresit banality, do kterejch celej SOULSi vesmir poslali ve dvojce. -
DSII
Musím pochválit modery. Dark Souls s gedosato a s gem vypadá opravdu nádherné a hodně se to blíží prezentovanému E3 Video a to je teprve pár dní od vydaní. Jinak port je naprosto funkční a hra se mi zdá snad ještě lepší než jednička....