Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • neverim,lebo by si si musel tie periferie ku konzole dokupit, nasralo by ta to :)
    a samozrejme bezne by bola táto hra pre teba nehratelna
  • Raději nemysli.
  • Pouze jsem si ušetřil čas. A SSD je vtípek spojený s tím časem. Než tohle, tak si raději zahraju znovu nové Metro, vynikající hru, která od mísních pseudopisálků dostala 7.

Ono games už není co bývalo a diskutéři to jen potvrzují, vrána k vráně, co Drastíku. A nezáviď SSD, třeba si jednou taky koupíš pořádné PC.
  • novinky lol :D presvedcovat te tu nebudu, to by si musel chtit verit necemu jinemu nez oficialni verzi ... nezapomen na to ze historii pisou vitezove ......
    "Buďme rádi za protiváhu" proto jsem rad ze aspon rusko oponuje zapadni propagande :) (nejsou jedini, ale ted jsou nejhlasitejsi)
    nerikam ze jsou rusaci ty "dobry", v historii najdes spinu na vsechny narody ... na nektere vic, na nektere min.... S minulosti nic neudelas, ale muzes se z ni poucit.
  • U DS II zaslouženě 9/10 a bod bych strhl za ne-podporu gamepadu
  • Dark Soul 2

mám otázku pre minuskovačov, tj tých ktorým nevadí, že v hre nieje podpora pre klávesnicu a myš, len pre gamepad
    kolko by ste dali bodov hre, ktora vyjde na konzolu, a mala by len podporu klávesnice a myšky?
  • Mám pocit, že to píše jeden a ten samý člověk, někdo jako Veskoslav, kterému ublížil už původní Dark Souls, tak si vylévá srdíčko. Jo a když chceš skočit, tak drž sprint, ono i v reálu se těžko skáče z místa do dáli. By mě zajímalo jestli si taky odinstaloval Witchera 2, který měl taky sprasený launch díky "skvělé DRM" a skákat tam vůbec nešlo.
  • Jednoznačně Dreamfall.
  • Pekne jsi to te Dark Souls 2 natrel! Fakt dost dobry..

A k tomu vsemu jeste SSDecko! Wow bez toho by tomu skvelymu pribehu neco chybelo.
  • Dark Souls 2 a já

Řekl jsem si, že tomu dám šanci. Hru jsem si nejdříve stáhnul ze Skidrow, vše ok, nainstalováno za minutu (SSD), hra se normálně spustila, vše funguje jak má (technicky). Intro ok, po něm to ale nabralo hodně rychlý spád - MENU totální katastrofa, ale dobře, nevadí, na menu se nehraje. Spustím hru, chvíli jdu, chci skočit a postava udělá kotoul, pak chci něco udělat a napíše mi to ať zmáčknu "A" s tím hnusným konzolovým značením. Ehm? Odinstalace asi 3 vteřiny (SSD rulezzz). Děkuji mému instinknu, že jsem se rozhodl jak jsem se rozhodl, proč se patlat s takovou patlaninou, když je tu spousta jiných her.
  • Dark Souls 2

To Black Souls: Máš štěstí, že hru aspoň spustíš, já si jí předobjednal v Armored edici, aktivoval na Steamu a jediné co s stane je, že hra po zobrazení bíleho okna spadne. Dostal jsem úžasnou radu, že před každým spuštěním mám odpojit HDMI kabel z počítače, chvíli počkat a pak ho znovu připojit (s upozorněním, že si mohu poškodit grafickou kartu). Za víkend jsem nenahrál ani minutu a nemohu snad mít, ani větší pocit marnosti.
  • C-BEAM
    Keyz: a najlepšie je vidieť niekoho hrať s gamepadom Quake3 *1* to je akoby mal obe ruky chromé...
  • Keyz
    To nedává smysl.
    Proč v základní výbavě? Hlavně proč akceptovat další krám navíc? Tohle dělají průměrní lidé. Kupují krámy navíc a prostě je používají. Již se nezamýšlí nad tím, zda by to nešlo udělat jinak a zda to má opravu smysl. Pak vidíš články o tom, jak si vybrat hypotéku, protože většina tupců to neumí. Převratný článek typu "ušetříte za jídlo, jestliže si budete většinu věcí připravovat samy" Tvl to bych tedy neřekl...

Tedy jestli člověk chce myslet, tak tohle není dobrý. Když to lze lehce udělat jinak není potřeba mít další krám navíc. Doporučuji knihu Homo sapiens stupidus - František Koukolík

A navíc proč se hrají dobře FPS na gamepadu? Protože jsou velice zjednodušené. Fakt.
    Zahraj si na gamepadu (jestli to je možné). UT 2004 anebo klidně UT 3. Dnes máš všude systém krytí a mnoho spešl pomůcek. To dává možnost hrát i když nemusíš dobře mířit.
    Další jasný fakt, na gampad nemá tak dobré technické vlastnosti jako myš.

Problém ale je, že nemáš moc AAA her, které nejdou cestou absolutního zjednodušení. Nemáš to jak u aut, kde máš sr*čky pro všechny co se nejvíce prodávají a pak mnoho dalších propracovaných vozidel. To samé filmy. I tam máš produkce, které dají prachy do filmu aby vypadal skvěle neoděl si z kina s újmou na IQ. A když to je již srajda pro všechny, tak to vypadá naprosto suprově a to se u her říci často nedá...
  • Keyz
    Jestli lenost, tak to je špatný.

Bohužel mnoho odborníků co píše recenze tohle nebere jako něco negativního a stejně to vychválí do nebes jako konzolovou verzi které na poměry konzolí je opravu skvělá. Hlavně ovládá ihned skvěle.
  • C-BEAM
    vitaj v roku 2014, kedy v mnohých hrách už pomaly nejde ani normálne skákať :)
  • C-BEAM
    Black Souls: oni majú svojim spôsobom pravdu. Dnes je skoro každá hra vrátane akčných prispôsobená na gamepad, AI má pomalšie reakčné časy a je ju ľahšie zacieliť, máš k dispozícii bleskovú regeneráciu zdravia, takže aj keď schytáš pri dlhšom mierení analogom poriadnu dávku je ti to jedno, máš čas, stačí počkať pár sekúnd a si pripravený schytať ďalšie. Taktický postup ktorý by vyžadoval presné a bleskové (myšacie) reakcie, keď máš 10% zdravia a vieš že musíš prejsť pekný kus cesty cez nepriatelov kde stačí 1-2 gulky a je po tebe už dnes v hrách neexistuje.

Jednoducho už nie je potrebné tak presne a rýchlo mieriť ako v starých hrách a čokolvek je možné hrať pohodlne i na gamepade, vrátane fpsiek. Doba sa zmenila ku konzumnému, pohodlnému spôsobu hrania.
  • Jack1947
    http://www.cnews.cz/lide/predator

Diky za info, jsem nevedel kde pise - ja mel na mysli ze pise clanky nekde ne ze "bojuje" v diskuzich.
  • Predátor to je kapitola sama o sobě. Zkus navštívit http://www.cnews.cz/hardware a tam den, co den bojuje za nVidii.
  • Jack1947
    Ja vim, jenze zeptat sem se musel... Veskoslav je upe jina liga ten hateuje ac na tom sam rad hraje. *3*

Jsem rad ze konzolisti tu nektery jsou (at uz z anonymnich rad to je fuk) Predator me svou blbosti vzdy pobavil tot vse. *4*

Spis Sekretář *1* *15*
  • Predátor, Veskoslav nebo nějaký další k+m sektář. Dyť je to jedno. Blbec jako blbec .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit