-
To si četl na novinkách? Bez Ameriky a EU by bylo na světě mnohem hůře než s USA a EU za zadkem. Protiváha je dobrá věc. Stačí se podívat na Německo po válce. Západní= podpora USA, východ= podpora Rusko. Západní Německo se stalo po pár letech znovu velmoci a celé Německo doteď těží z rozvinutého průmyslu západního Německa natož na východě byla bída s nouzí Buďme rádi za protiváhu nebo by tu po většině Evropě byl rozlezlý Rus. -
aha, takže nemůže. Tak díky. Jestli vám to takhle stačí..
-
Může mi někdo vysvětlit, proč je port Dark Souls 2 na PC tak děsivej, i když slibovali, že se na platformu zaměří? Co ten key binding, dělá si z nás někdo čuřinu?
Se to nedá hrát, A byť mám doma páčkovač, tak leda na 2D plošinovky typu Rayman. -
Diky moc... za info i za rychle linky. Na tohle jsem celkem zvedavy. *4*
-
Nezkousel nekdo zda na to jde cestina? *7*
-
nechce se nekdo dohodnout za tyto hry na steam crystal towers 2, love, Kaptain Brawe: A Brawe New World, Legends of Aethereus?
-
Resident evil si nenapsal, Cryostasis, pokud mas konzoli tak pokracovani Condemned:bloodshot 2...
Cry of fear mod do hl (nehral jsem a i jine m ody do hl jsou bre) Contagion,Dayz.
Penumbra, Splatter house (konzole) kinect Rise of nightmares.
tech her je dosdt a stale vychazi, budou Forest,Stasis, Cantine (nebo caffeine)
SOMA.
Manhunt 2 mozna nehraj ani zmrsenej port z PS2 verze. (hlavne grafiika hnus ale smrti sou celkem hezke) Ten bych si dal treba v GTA grafice atmosfera je proste paradni.
AVP(!!) To je treba velkej horor.
*3* -
Zde to je rychleji ke stažení:
https://mega.co.nz/#F!FFYX0SyD!4Y_dzDPrbe5uGmIgTUPTVQ -
a američani jsou svatý hrdinové, kteří zachraňujou svět 2x týdně....... *7*
-
E.T. the Extra-Terrestrial, kterýho teď vykopali v Novém Mexiku v poušti, je celkem horor na hraní
a žánrově třeba Penumbra a Manhunt? to jsou jediný dva horory co si vybavím že jsem hrál -
pro pobavení
Koho by zajímalo, vyšel STALKER - Lost Alpha...
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha -
Condemned: Criminal Origins. Klasika.
-
... Dead Space 2? *15* Nej díl podle mě...
Resident Evil
Echo Night: Beyond
Call of Cthulhu -
Horror game
Když už se tady doporučujou hry tak mi doporučte hororovou hru děk.
Silent hill,amnesia,slenderman,Alan wake,dead space,cry of fear,fear,nightmare house2,underhell a Outlast znám. -
Tam počkám, až bude pohromadě celá série. Nemám rád epizodní hraní.
-
Díky všem za odpovědi. Vyzkoušim, ale nejspíš i koupim, je to za pár šupů.
-
A abych nezapomel tak jeste Neverhood :D
-
Mas uplnou pravdu ale ma to opravdu ale opravdu uzasnou atmosferu a myslim ze do zanru "adventura, kde nemusíte spojovat v inventáři dohromady spoustu kravin, aby vám z toho vznikla hovadina, kterou musíte poté použít úplně nesmyslně" to zapada docela slusne :D
-
The Wolf Among Us má kvalitní příběh a suprově napsané dialogy.