Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jesusek
    Tak to ale nemusí být nutně špatně. To čtení jsou navíc převážně dialogy, a o tom přece adventury jsou. Dnes už je ale "adventura" kdeco. *1* To the Moon ale imho odpovídá tomu, co chtěl. Je to point-and-click adventura, u které si nelámeš mozek s hádankami, ale spíš s příběhem.
  • To je taky jenom o čtení, sice u toho prej hodně lidí na konci brečelo jak to je dojemný, ale jinak podobně jako Kentucky - v podstatě knížka kde jen odklikáváš řádky textu. A to není jen můj názor, píše to i dost lidí na Gogu.
  • jesusek
    To the Moon
  • Jinak tomu tvému popisu by odpovídala třeba hra Grim Fandango, teď k tomu někdo udělal ovládání přes myš - point and click interface.
  • Jo, Gemini Rue by tomuto odpovídalo - důraz na příběh a postavy, aniž by to bylo kór moc ukecaný, všechno je nadabovaný a kombinování předmětů snad vůbec nejde (?) nebo pokud jde, tak je minimální. Akorát u GR někomu vadili akční pasáže - střílení a schovávání se za překážky na několika místech hry, ale hra tě to důkladně naučí, takže myslim v pohodě, náhodou to bylo do příběhu celkem dobře zakomponovaný, takže to neruší ve smyslu "klidná adventura" a "brutální přechod do akční hry", to vůbec ne, jde to hezky ruku v ruce.
  • KRZ je hodně o čtení, je tam ranec textu a to je v podstatě to jediný co tam je - spíš taková interaktivní knížka než hra, tím ale neříkám že to je špatný
  • Alucard
    Souhlasím, ten nový interface se mi také nelíbí, navíc jsem čekal, že bude o kapánek menší. Takže se těším na tvoji práci a samozřejmě respekt před tebou.
  • První CoH je jedna z mých nejoblíbenějších her, z pohledu kampaně mě CoH 2 dost zklamala, v jedničce jsi měl většinou uplně volnou ruku a moh sis hrát vlastním tempem, ale dvojka tě (i když to taky jde hrát podle sebe) víc vede za ruku. Kvůli tomuto jsem kampaň ani nedohrál, takže bych doporučil spíš tu jedničku.
  • The Walking Dead.
  • michelangelocz
    Tak to mam radost ☺ Jako dalsi projekt mam v planu predelat HUD do vizualniho stylu blize k jednice, protoze ten novej barevnej a preplacanej me fakt nebavi. Pochopitelne tam budou i moje vlastni elemety, ktery musim teprve vytvorit, ale budou vychazet z meho "Pimped HUD" modu pro jednicku.
  • Alucard
    Jo tvůj mod jsem využil, můj dualshock se cítil v jedničce hned o fous lépe .)
  • michelangelocz
    PC verze je oproti ty PS3–kovy docela nekde jinde. A byt se obecne rika, ze moderska komunita je esenci serie The Elder Scrolls, tak za me je to moderska komunita prave kolem pocitacovych Dark Souls.

A muzes si bejt jistej, ze ruzny mody se uz vari – jeden jsem uz taky stihl vytvorit ☺ Druhej bude na vyrobu daleko narocnejsi. Tak alespon, ze podklady pro nej jsem uz ze hry vydoloval.
  • Alucard
    Ano, ruští hrdinové asi zapomněli, že si chtěli společně s Hitlerem rozdělit Evropu a na cestu světla se vydali až Hitler zaútočil na Rusko. Myslím, že i štěpení Ukrajiny můžeme považovat za mírnou paralelu. Rusko je pořád stejné.
  • Kentucky route zero
  • Nějaký tip na adventuru, kde nemusíte spojovat v inventáři dohromady spoustu kravin, aby vám z toho vznikla hovadina, kterou musíte poté použít úplně nesmyslně? Snad mě chápete. Slyšel jsem, že něco takovýho je v Gemini Rue, kde o tohle nejde, ale hra se soustředí výhradně na příběh, postavy a vyprávění.

Tak jestli jsou i podobný adventury, nevadilo by mi, kdyby někdo poradil...
  • Alucard
    Ta Grafika je v základu zcela průmerná, ale když si člověk stáhne ten duranteho mod(respekt této osobě) a to co jsi postoval, tak hra nabíra úplně jiný nádech a grafika je neskutečně atmosferická. Ten duranteho mod navíc přidáva Depth of Field, čili člověk už nemusí koukat na tu zpyčeně hnusnou vzdálenou rozplizlou texturu(omluva za sprosté slova, ale to je opravdu na facku ta vzdálená namalovaná textura),takže za mě v současném stavu je grafika naprosto perfektní a většina lokací vypadá perfektně, najde se pár lokací, které jsou tak od vývojářů tak odfláklé, že nepomůže ani všechny mody světa, ale těch je opravdu minimálně. Jinak port mi nepadá, běží plynule, ale mám takový růžový pásek, který mě občas pronásleduje, ale to vyřeší patch(doufám). Zvuky, atmosféra, hratelnost je pořád neskutečná, nakonec jsem si objednal origo.
  • Tilwaen
    Mám za to, že tomu bylo hodně vyčítána jednak právě ta kampaň, druhak až přílišná podobnost s prvním dílem - což by Tobě, který jsi ho nehrál, nemuselo vůbec vadit - ba naopak to pro Tebe může být jakousi zárukou kvality, protože jednička kvalitní rozhodně je.

Navíc, pokud se nepletu, je teď na Steamu Free víkend - hru si zkusíš zadarmo a pokud si ji koupíš, dostaneš na ni slevu. Takže pro Tebe asi bude nejlepší to vyzkoušet a rozhodnout se na základě toho, Já bych to koupila.
  • Nový firmware pro PS4 (v1.7) vyjde 30. dubna a pravděpodobně přinese možnost přehrávání hudby ve formátu mp3.

Řídit se nějakým hodnocením jiných nemá moc smysl. Ale kromě slevy by to mělo být tento víkend zdarma, tak si to vyzkoušej.
  • Kozy

ENB Dark Souls 2

http://i.imgur.com/jlrrGTt.jpg?1
    http://imgur.com/a/V2fdm

http://enbdev.com/mod_darksouls2_v0253.htm
  • Pilgrim66
    Ja si to koupil kdyz to vyslo a bavi/lo me to. Rusaci brecej protoze ta kampan je nevydava v uplne lichotivym svetle (po pravu).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit