Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vrook
    Rád bych se tu poptal na Company of Heroes 2. Je to teď ve slevě na Steamu, tak bych rád věděl jestli to stojí za to. Metacritics user score (ne že bych ho bral nějak vážně) to má asi 1.9, ale přijde mi, že všechny ty negativní komentáře jsou od rusáků za to, že hra neglorifikuje sovětský vojáky, což je mi absolutní šumák. Jsem hříšník a jedničku jsem nehrál, takže ani porovnávání mi nic moc neřiká. Díky za případný poznatky a názory..
  • Keyz
    Ono to ani NextGen být nemůže. Když to nic extra nepřinese. Jen to je to další nový výrobek.

Tedy dá se to označit jako další generace ale nemáš v tom tu velkou změnu.
    Jako NexGen počítám kvantové počítače jestli tedy někdy nahradí stávající a bude to fungovat jak má. To bude pokrok. A ne nové krabička za jinou krabičku, které využívá HW který je zde roky.
  • Ja dam opat prednost GoGu, nakolko vyvojarom pojde 100% sumy. Nebudem zivit ziadnych prizivnikov.
  • MickeyMutant
    MP3 - Taste the future since 1995. Now also on next-gen.
  • Nový firmware pro PS4 (v1.7) vyjde 30. dubna a pravděpodobně přinese možnost přehrávání hudby ve formátu mp3.

To už je jako ten nextgen teda nebo jak, pořád to nechápu :D
  • Veskoslav
    Neřekl bych pasé;) Co ty víš, co to bude za nabídku:) Digitální distribuce nemusí nutně znamenat absenci fyzických předmětů. Já počkám na další info:)
  • ucho
    Řeč je podle bleskovky o předobjednávce na GOGu, tedy jakékoli fyzické předměty jsou pasé...
  • Veskoslav
    No o to jde. Počítám, že to bude jako u Z1 a Z2,kdy se medailon a spol těžko sháněli. Sám sice mám "obyčejnou" edici Z1 a Z2 (kniha, DVD atd.) ale u W3 počítám, že bude nějaká speciální. Třeba to, že získáš "vstupenku" třeba do studia.
  • ucho
    ano, s těmi věcmi počítám, ale nepředpokládám, že o to budou ochuzeni lidé, kteří nepředobjednají... tedy pro předobjednávku to musí být něco extra, co nepůjde získat potom, jinak to není nic extra...
  • Veskoslav

BF 4 Special Edition:)

http://i.nyx.cz/files/00/00/11/79/1179175_0fb5b06a2bc0c3817397.jpg?name=putin.jpg
  • Veskoslav
    Knížku, DVD o tvorbě, soundtrack, medailon, měšec mincí, mapu atd. Je toho spousta, co můžeš dostat *7* Navíc edice od Zaklínače patří k těm nejlepším i ty "základní". Nemusí totiž objednávka přes GoG nutně znamenat pouze digitální kopii hry:)
  • ucho
    Ano, úžasná bleskovka. Co asi tak můžou lidé k předobjednávce dostat. Witchera 1 a 2 počítám...
  • Pokud si předobjednáte The Witcher 3 na GOG, získáte neuvěřitelně úžasné bonusy. Co přesně to bude si vývojáři zatím nechali pro sebe.

Tak to je neuvěřitelně úžasné! *14* *5*
  • Na dx11 verzi ještě nevyšel potřebně výkonný hw.. Na dx9 to měla problém rozchodit i 780TI při full hd. Osobně raději Zaklínače vynechám, než přistoupit na politiku více efektů = nový hw za desetitisíce.
  • Zato se dá na G2A hezky vydělat :3 Sám sem tam vydělal už asi 1200 :)
  • Vrook
    Že ty sis v mládí strkal pastelky do nosu a jedna ti zůstala zaklíněná někde v mozku?
  • Pokud si předobjednáte The Witcher 3 na GOG, získáte neuvěřitelně úžasné bonusy. Co přesně to bude si vývojáři zatím nechali pro sebe.

Neuvěřitelně úžasné digitální bonusy? Dám radši přednost neuvěřitelně úžasným fyzickým bonusům...
  • Veskoslav
    Myslím, že mi opět krvácí oči.
  • Možná jsem četl trochu opožděně, možná to tu nebylo, ale screeny ze Zaklínače 3ky doposud vydané prý byly z DX9 verze ... ehm ?
  • diky

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit