Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Thorar
    Aha, zajímavé, díky *4*
  • Mimochodem, vyšel finální trailer:
    Kingdom Come: Deliverance - In Nomine Patris
    https://www.youtube.com/watch?v=IWG3oA8Hjm8

edit: A pokud máte hru předobjednanou na steamu tak už můžete stahovat. Celková velikost je 31,7 GB
  • Draken69CZ

Světová třída

https://www.facebook.com/udalosti/videos/10155145219527093/
  • MickeyMutant
    Před třemi roky to vyšlo na Windows Phone, teď jsou stránky nefunkční, takže konverze na další platformy (mobilní + PC) se nejspíš konat nebude.
  • Thorar

Tovarna budoucnosti - Future Factory

Víte někdo co vlastně tenhle projekt, jak to dopadlo? Podpořil jsem to na startovači a nějak dlouho ticho.
  • Lukass
    Kindom Come: Tesim se na zitrek a brekot nedockavcu ze je hra rozbita. Ja si to zahraju nekdy na podzim plne funkci a za polovicni cenu :) Uz sem si rekl ze hru pri vydani nekoupim, za pul roku je hra totiz uplne jina a daleko lepsi viz. Elex.
  • Jack1947
    Tak aspon něco nooo *3*
  • Pan_Klobouk
    Druhy patch uz ma 29GB, je tam znat jisty progres i posun. ;) (alespon v pripade PS4 verze)
  • Jack1947
    Někdo to dostal dříve a už hraje zatímco ostatní čekají na 13.2 *7*
  • Jack1947
    CElá hra 23gb patch 23gb... lol
  • Jack1947
    To není tak úplně pravda záleží na více faktorech, kolik prachu se ti tam hromadí atp...
  • MickeyMutant
    23 GB.
  • Clovek zkonstatuje kolik ma prvni patch a hned dva minusy:) Netusil sem ze tu je tolik funboys
  • SalemCZ
    Kolik má celá hra?
  • Tak prvni patch KCD 23gb, slusny:)
  • Hanzales
    Jak se na to můžeš ptát? :) Samozřejmě záleží na HW, nicméně obecně cokoli, co má nějakou cirkulaci vzduchu by jsi nikam zavírat do skříňky nemel, to platí i pro konzole.
    PC - case záleží kde má větráky a je logické, že tomu prospějě mít aspoň 20-30cm od větráku prostoru, ideálně ne radiátor/kamna :)
    Prach se drží při zemi a je lepší dát case na nějaký stolek. Pokud dáš case co má větráky naspod bez prachových filtrů na koberec, tak budeš mít docela brzo v pc takové malé prachové abstraktní umění...
  • ucho
    tak někdo zjevně PS4 verzi hraje, když se objevují videa na youtube. koupit hru si taky můžeš, což by mělo simulovat to redeemování. já ale nejsem schopný si tu hru přidat do knihovny, což úplně správné chování není. minimálně ta chybová hláška je hloupá.
  • Mart9
    Ještě není 13.2.
  • Já přemýšlím o prodeji konzole, nic pořádnýho na ní není a kvůli třem hrám ročně se mi ji vydržovat nechce.
  • SalemCZ
    sem píšeš z telefonu nebo z konzole?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit