-
Tak když jsou tady fanatici (Pc a konzole) co se na smrt umí pohádat o tom jaké Japonské hry nejsou nejdokonalejší na světě tak se není čemu divit.
-
Otázka: Kde máte umístěné PC?
Odpověď: Nemám PC.
Bravo! -
No já si taky myslím, ale je to, jak říkáš, jen "zdravým rozumem", hardwaru nerozumím. Proto mě právě překvapilo, jak jsou lidi schopní se o tom do krve hádat. *1*
-
Tak aby větráky alespoň trochu fungovaly, tak by kolem nich měl být nějaký prostor, jinak je to fuk, prach se ti tam dostane tak jako tak.
-
Na zemi pod stolem ? no neměl by mít moc kryté všechny ventilační prostory, ale zase co jsem slyšel že nemusí bejt zlé mít otevřenou skřín... ale zase lkdyž máš koberec a kupí se ti prach + ještě třeba zvířata chlupy atp. Já myslím že stačí ho dobře jednou za páe měsíců vyčistit a máš klid. Pokud by sis myslel že ti třeba víc topí dokoupit nějakej větrák( ze strany , ze zadu)
Jistě že ho mít zavřenej třeba ve skříni je pitomost ale to snad už radí i zdravej rozum lol.
Fakt netuším co by na tom měli říkat - to moc na dlouhé debaty asi nebude. Každý si to zařídí tak jak má možnosti. -
nemám pc, mám konzoli, mám ji vedle TV, občas ji přenesu k monitoru, co mi zůstala po PC, PC už je dle mého v této době za zenitem, stejně jsem tam hrál jen mmorpg, takže jsem se toho rád zbavil.
-
Je to uplne fuk...
-
Kde máte umístěné PC?
Jen pro zajímavost, kde máte dané PC a kde je podle vás optimální pozice? Projel jsem pár fór a názory se poměrně různí. Někdo říká, že nesmí být zavřený v kusu nábytku, jiný zase tvrdí, že to porovnával a není v tom rozdíl. Někdo píše, jak PC na zemi dokonale luxuje prach, jiný si zase klepe na čelo, že je to blbost a prachu tam má pořád stejně. Jeden se bude rvát za to, že PC musí mít prostor hlavně zezadu a zepředu, ale na bocích je to fuk, další je zase schopen do krve obhajovat, že je to přesně naopak. *15*
Co vy na to? A redakce, nechcete se o tom zmínit třeba ve vašem novém HW podcastu? *4* -
Hmm, já musím počkat přinejlepším do úterka... *9*
-
Škoda že první update bude mít přes 20 gb. *7*
-
Kingdom Come je doma!!!!!
Ani jsem nečekal, že to dneska dojde - email o odeslání žádnej, sledovací číslo taky nikde a PPLka před doručením taky nevolala.
Už se instaluje a jde se po stažení updatů pařit.
Jupí. *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Vsiml sis, ze nvidia je draha (to samozrejme nemeni nic na tom, ze souhlasim s tim, ze to je dojeni lidi stejne jako u intelu) od te doby, kdy mainstreamovym jadrem zacali konkurovat hiendu radeonu? A diky tomu ho mohli zacit prodavat za predrazenou cenu? Kdyz si konkurovala 4850 a gtx260 tak obe staly par tisicovek.
-
Určitě ne. A je to "mrtvá" série. Na CK, EU, HoI a Stellaris pořád dělají a vydávají DLC.
-
gay quest tam je, černoši až s modem
-
Daniel, Social communications expert. *1*
-
Pokud se někdo dokáže šťourat v tom, jestli je ve videohře dostatečné zastoupení všech ras, pohlaví a menšin, tak nemá v hlavě všechno v pořádku. Smutný je, že je takových čím dál víc, nebo jsou alespoň v poslední době víc vidět a slyšet.
-
Na to je užije, ale černochy a nějaký gay quest to ne.
-
Co dress ale aby byl alkurátně historicky přesný tak hezky vestu, helmu a jminé fičury noktovizor/termovizi a taky dron :D za křeslo hodit nějakou tu repliku M4 nebo AR15 osazenou pár zbytečnostma . Bylo by vymalováno.
-
KCD
KC:D 1403
https://www.youtube.com/watch?v=N14tTn01qEo -
Victorka by nebyla špatná...