Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nemyslíš že spíše ty když si napsal že Fullhd a 2k je vlastně tatáž věc ?
  • ringmancz
    Nějak ses do toho zamotal. Příště do takových témat radši nezabrušuj.
  • Jack1947
    1440p ale 4k by rozjelo sotva nebo se pletu ? už by se zadýchalo u 2k. Sarkasmus ti nic neříká nebo ano ?
  • SalemCZ
    Přijde mi to rozhodně lepší než Mortal Kombat
  • SalemCZ
    já jsem hned dostal 3* Lili takže v ranketu jsem byl někde mezi 500 hráči, ale ted šetřím to mega, což za ten týden už skoro mám (900k)
    edit: ty eventy hodně pomáhají s penězma
  • jde to dobře, protože je ovládaní zjednodušené..není to špatné, ale bez penez to bude brutální grind :-D
  • WhySoSad
    Moc si nedovedu představit jak se to dá hrát na mobilu bez ovladače, to bych se asi uvztekal.
  • SalemCZ
    Zkoušeli jste někdo mobilní Tekken? jako grafika super a na to že to je free to play tak to zas tak prachy zatím nechce, Lootboxi na každým kroku (ale free)
  • ringmancz
    Jacku, já mám 2 roky starý PC, 50 fakt nestálo a hraju ve 1440p většinou na vysoký detaily s pěkným frameratem.

Příště si ještě vem kalkulačku a vynásob si ty čísla mezi sebou, abys neříkal, že mezi tvým 2K a 4K není takovej rozdíl. Je to v podstatě dvojnásobek.
  • Jack1947
    To je škoda... no mě to nevadí jen je to škoda. Počítám že to bude tak půlka her ale jak říkám nevadi jestli někdo má přesnější a ověřenější info... mile rád si přečtu.
  • snorgrind
    Co to zas je za propaganda clanek, AC origins prej up to 4k, vzdyt to 4k je tam checkerboard tzn max pulka 4k. Tak nejak pocitam ze tam to bude vetsina spatne v tom seznamu. *1*
  • Jack1947
    Ucho se plete 2048x1080 rozlišení snad ani neexistuje aspon ne v PC /konzolí sféře.
  • Jack1947
    2k je v podstatě full hd ale tvoje pc by to neutáhlo ( víš že full hd je 1920x1080/1200 ale 2k je 2560x1600 což je celkem rozdíl a na fps to hned bude znát no a 4k je vlastně tím pádem defakto jen 3840x2160 a takže to fakt už od 2k není takovej rozdíl i když ještě 4k může bejt 4096x2160

Takže vlastně žádná sláva ale pc za 50hadrů by to rozjelo tak tak... nebo snad ne ? *6*
  • ringmancz
    Jacku, PS3 je 12 let stará konzole, jasně že tam bude pokrok. A snad víš, že 2K je v podstatě Full HD, takže nic, nad čím bys měl jásat.
  • Jack1947

PS4 PRo hry s podporou 4k

http://www.gamesradar.com/ps4-pro-confirmed-games-list/ No docela me překvapilo kolik her umí ject v plném 4k nebo i polovičním 2k. To jsem opravdu nečekal myslel jsem zprvu že to umí jen některé hry. No jistě pokud se budem bavit o kvalitě tak to je diskatubilní ale hezké vědět a to jsem jen namátkou napsal a hned první odkaz z guglu. Je vidět že pokrok zde je minimálně od PS3 kde většina her jela (ne)stabilních 30fps a to jen 720p ( tak 5 z nich 1080) a některé ani nejeli 720p spíše 600 a méně.
  • Lukass
    24 me bohate staci, malo mista v byte, malej stul, takze 24 ideal.
  • Jack1947
    Kolik chceš uhlopříčku ? 24" se mi zdá už trochu málo pod 27" bych nešel. Jinak je asi v pohodě jen bych do Samsungu nešel.
  • Draken69CZ
    Že do toho koukat fakt nechceš, trochu si přidej a kup alespoň tohle
    https://www.czc.cz/benq-bl2411pt-led-monitor-24_2/157994/produkt
  • Lukass
    ?
  • ucho
    ten monitor je nějakej křivej

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit