-
Nemyslíš že spíše ty když si napsal že Fullhd a 2k je vlastně tatáž věc ?
-
Nějak ses do toho zamotal. Příště do takových témat radši nezabrušuj.
-
1440p ale 4k by rozjelo sotva nebo se pletu ? už by se zadýchalo u 2k. Sarkasmus ti nic neříká nebo ano ?
-
Přijde mi to rozhodně lepší než Mortal Kombat
-
já jsem hned dostal 3* Lili takže v ranketu jsem byl někde mezi 500 hráči, ale ted šetřím to mega, což za ten týden už skoro mám (900k)
edit: ty eventy hodně pomáhají s penězma -
jde to dobře, protože je ovládaní zjednodušené..není to špatné, ale bez penez to bude brutální grind :-D
-
Moc si nedovedu představit jak se to dá hrát na mobilu bez ovladače, to bych se asi uvztekal.
-
Zkoušeli jste někdo mobilní Tekken? jako grafika super a na to že to je free to play tak to zas tak prachy zatím nechce, Lootboxi na každým kroku (ale free)
-
Jacku, já mám 2 roky starý PC, 50 fakt nestálo a hraju ve 1440p většinou na vysoký detaily s pěkným frameratem.
Příště si ještě vem kalkulačku a vynásob si ty čísla mezi sebou, abys neříkal, že mezi tvým 2K a 4K není takovej rozdíl. Je to v podstatě dvojnásobek. -
To je škoda... no mě to nevadí jen je to škoda. Počítám že to bude tak půlka her ale jak říkám nevadi jestli někdo má přesnější a ověřenější info... mile rád si přečtu.
-
Co to zas je za propaganda clanek, AC origins prej up to 4k, vzdyt to 4k je tam checkerboard tzn max pulka 4k. Tak nejak pocitam ze tam to bude vetsina spatne v tom seznamu. *1*
-
Ucho se plete 2048x1080 rozlišení snad ani neexistuje aspon ne v PC /konzolí sféře.
-
2k je v podstatě full hd ale tvoje pc by to neutáhlo ( víš že full hd je 1920x1080/1200 ale 2k je 2560x1600 což je celkem rozdíl a na fps to hned bude znát no a 4k je vlastně tím pádem defakto jen 3840x2160 a takže to fakt už od 2k není takovej rozdíl i když ještě 4k může bejt 4096x2160
Takže vlastně žádná sláva ale pc za 50hadrů by to rozjelo tak tak... nebo snad ne ? *6* -
Jacku, PS3 je 12 let stará konzole, jasně že tam bude pokrok. A snad víš, že 2K je v podstatě Full HD, takže nic, nad čím bys měl jásat.
-
PS4 PRo hry s podporou 4k
http://www.gamesradar.com/ps4-pro-confirmed-games-list/ No docela me překvapilo kolik her umí ject v plném 4k nebo i polovičním 2k. To jsem opravdu nečekal myslel jsem zprvu že to umí jen některé hry. No jistě pokud se budem bavit o kvalitě tak to je diskatubilní ale hezké vědět a to jsem jen namátkou napsal a hned první odkaz z guglu. Je vidět že pokrok zde je minimálně od PS3 kde většina her jela (ne)stabilních 30fps a to jen 720p ( tak 5 z nich 1080) a některé ani nejeli 720p spíše 600 a méně. -
24 me bohate staci, malo mista v byte, malej stul, takze 24 ideal.
-
Kolik chceš uhlopříčku ? 24" se mi zdá už trochu málo pod 27" bych nešel. Jinak je asi v pohodě jen bych do Samsungu nešel.
-
Že do toho koukat fakt nechceš, trochu si přidej a kup alespoň tohle
https://www.czc.cz/benq-bl2411pt-led-monitor-24_2/157994/produkt -
?
-
ten monitor je nějakej křivej