-
Kdyz Batman tak hlavne 1 , 2 hry... ( 1 urcite nejdriv) Origins muzes defakto vypustit nebo ne , zalezi na tobe. )
Takze... tak tak. Urcite taky ty Indie neni tajemstvim ze vetsina z nic hrave prevysi kvalitou trapne AAA srajdy. Tam by se dalo dlouze vypisovat ktere zato stoji...
Treba... Rogue legacy, Shank1,2 , fist puncher ovsem zalezi na tom co uprednostnujes a jak dalece si otevreny novym/jinym napadum. Hotline miami urcite zvlast kdyz vyjde co nevidet 2dil nebo Retro city rampage. *3* -
Nějakej žánr neupřednostňuješ? Takle ti můžu řict jak Company of Heroes tak i Batman Arkham hry a nebo 100 jiných :D
-
děkuji ti, dobrá vílo, zrovna mám chuť se večer bát.. akorát s rychlostí mého připojení si zahraju až zítra, sakra *16*
-
Mirror of Fate HD
-
The Binding of Issac
Silent Hill 2
Closure
Cry of Fear
Aquaria -
Xenonauts. To ale není zrovna lehká hra. Dlouhá by ale měla být.
Navíc brzo bude venku a ta aktuální verze by měla být hodně podobná té finální. -
Díky ! :)
Díky moc všem, FTL jsem hrál dost dlouhou dobu,a podepsalo se to na mojí (ne)trpělivosti *15* Každopádně Tales of Two Sons rozhodně vyzkouším a Company of Heroes taky, jako zarytý fanda 2.sv.války *3* Settlers mě kupodivu moc nebavili, něják postrádám smysl pro zábavu *13* ..Jinak díky moc všem *2* . -
Settlers 2 na GOGU..už sem v tom po večerech utopil desítky hodin..dobré je že si naklikáš a můžeš se věnovat 10 minut něčemu jinému..bežně to mám puštené a vařim nebo se věnuju něčemu jinému..
-
Jo a do příště se naučím číst...
-
Znám. Na oddych z indie třeba Limbo či Brothers: A Tale of Two Sons.
Pak ještě Super Meat Boy, Hotline Miami nebo Vector, ale pozor, objektivně to oddechovky nejsou, zato subjektivně se u toho odreaguju jako snad u žádný jiný hry. -
A platnost toho klíče na Steam, co dojde mailem je jaká?
-
Jednu z jejlepších her posledních let FTL: Fater Than Light, teď vyšel celkem slušnej addon, takže obsahu je tam hodně(i když FTL moc oddychovka neni, když hraješ na easy tak to tak hrozný neni, ale lehký taky ne), jinak Banished a Company of Heroes určitě vyzkoušej.
-
Jestli nevadí tahovka, tak Bitva o Wesnoth. Ale scénáře po začátečnických mě zničily...
-
Od osmi večer začíná na stanici Sport 5 nový automobilový pořad Garáž, který připravují naši kolegové z ifaster.cz. Tak se mrkněte, ať jim uděláte radost!
K večeru bych spíš nějáký ten oddych, čili se mi strategie zamlouvají, spíš mi dělá problém ten Red Alert 2 protože mi nejde nainstalovat *9* A nějákou indie, neznáte? *3* -
Co třeba klasika Red Alert 2? Momentálně to mám znovu rozehrané a nic ze své hratelnosti to ani po letech neztratilo. Dále nejsou vůbec špatné třeba Company of Heroes, Civilizace, Anno, Banished, ... Ani nevím, proč se mi k "dlouhým večerům" nějak automaticky asociují strategie :-) Upřednostňuješ vlastně nějaký žánr?
-
Nějak jsem to tu nenašel, tak se kdyžtak omlouvám, jestli už to někdo psal.. na Originu je Dead Space 1 zadarmo.
-
Na dlouhé večery je super Prison Architect, zásek od 11 do 4-5 do rána se mi nestal snad 10 let. Dále třeba Space Engineers.
-
platí měsíc, než vyjde další číslo
-
Poraďte hru.
Zdravím, poradíte nějákou hru / klidně starší, na dlouhé večery? *3* Jen prosím, aby to nebyla tahovka. Díky za odpověďi *3* . -
Diky, o vikendu zkusim :)