Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Nejhorsi to neni no, koridorovite a linearni to je. Sic prvni Video ale... zatim tam neukazali ty adventurni prvky ale jo na zastrileni proti nackum asi neni lepsi volby v dnesni dobe.

Blazkowicz se mi furt vzhledem nelibi nastesti tam snad nebude tolikrat videt. *3*
  • To neni kult... tak to opravdu vypada kdyz hraju na ovladaci a musim mirit :D Asi na to fakt nemam bunky protoze mam rozhodne vic jak 100 hodin s ovladacem a porad to nejak nedavam...
  • Miserius
    Uplně normální zkušenej hráč s gamepadem... To tady vzniknul nějakej kult kterej hlásá že s gamepadem člověk míří pět minut na jednoho nepřítele...
  • ucho
    6/10 - když bude chtít být někdo kritický
    7/10 - tolik tomu vlepí asi řada recenzentů ve stylu neurazí/nenadchne

metascore po měsíci 6.6 recenze, uživatelé 7.2 (PC verze)
  • MrSanta
    Na střílečku od ID Softu si ještě musíš počkat do Doomu 4. Tohle dělají Machine Games, což by měli být lidé, co stáli za Riddick hrama.
    Ovládání na ovladači zas tak těžké není. Podle vlastní zkušenosti si myslím, že za tak 50 - 100 hodin hraní to bez problémů dostaneš do ruky. Podle mě, když člověk není schopen zvládat hrát FPP hru s ovladačem ani za sto hodin, tak na to prostě nemá buňky. Myšleno single. V MP to bude asi trvat dýl.
  • Docela prijemny prekvapeni musim rict. Uz jsem nedoufal ze by se ID softu povedlo udelat strilecku co by me zaujala a tahle to alespon na pohled dokazala. Co ale absolutne nechapu jak to dela ze mu to tak hezky jde ovladat na tom xboxovym ovladaci.
  • Například aby se člověk zbavil té SkyDrive/OneDrive špíny nebo dementního lockscreenu, musí mít celkem pokročilé znalosti a v případě toho lockscreenu Pro verzi. Design je dost nepřehledný, zvlášť s hodně otevřenými okny (to protože je všechno unicolor, žádné stínování). Že se musí instalovat aplikace třetí strany pro něco tak základního, jako je Start menu, snad nemá cenu rozebírat. Při instalaci to docela hnusně vnucuje Live účet. Na víc si určitě vzpomenu v následujících dnech, až budu instalovat nové laptopy...
    Můj hlavní problém je, že kromě věcí, které nechci nebo mě nezajímají, má W8 oproti W7 jen minimální přidanou hodnotu, takže určitě pochopíš, když se tě na oplátku zeptám: Co je to skoro všechno, co je nějak vylepšené? :) . Píšeš svižnější zavírání oken, to mám rád, proto nepoužívám Areo nebo cokoliv jiného, co ukazuje nějakou úžasně cool animaci při zavírání oken.
  • Z videa se to poznat moc nedá, ale hlavně doufám, že dají zbraním a pocitu ze střelby dobrou péči. Říkejte si o Battlefield 3 co chcete, ale pocit ze střelby je tam super, zbraně působí tak, že mají nějakou váhu a zpětný ráz, což je něco co jiný i dobrý fps(metro last light) nemají úplně vyladěný tak jak bych chtěl. Pokud nebude hra ve stylu levitující špuntovky, tak si rád zavzpomínám na starý časy.
  • MrSanta
    Spousta místních odborníků ti z půlhodiného videa zrecenzuje celou hru, její pokračování, jaké budou prodeje a jaký druh lidí tu hru hraje (plus většinou i jejich věk, sexuální orientaci a rodinné poměry) *1*.
  • Miserius
    Nevypada to uplne nejhure, ale co taky clovek pozna z pul hoďky...
  • NavrySS

Microsoft se chystá rozšířit nabídku demoverzí pro Xbox One.

No bral bych něco oddechovějšího, čili indie / strategii / arkádu. *3* Momentálně mám rozehrané Tales of Two Sons a Jazzpunk, chystám se na CoH ale kdyby jste věděli o zajímavém FPS klidně pište *3*
  • MrSanta

Záznam 30minutového hraní Wolfenstein: The New Order

Link na YT: http://tinyurl.com/qgqgx95
    Vypadá to příjemně staromilsky.
    EDIT: HD verze: https://www.youtube.com/watch?v=RvIQyP0V-a0
  • Vrook
    Neřekl jsem ani popel vo tom, že by byla role špatně vobsazená a že by jí měl hrát někdo hezčí, naopak jsem ji za výkon pochválil, takže se nauč číst. Jen jsem řekl, že je ta herečka ošklivá a to je prostě muj názor, kterej zatim sdílela většina lidí, s kterejma jsem přišel do řeči o Game of Thrones.
    Knížky jsem se pokoušel číst, ale vzdal jsem to, páč je mi autor i jeho styl psaní nesympatickej, takže nevim, jak ji popisuje v knížkách.
  • Myslím, že je kočka proti tomu, jak ji popisuje Martin ve svých knihách. To by to měla hrát nějaká Olivia Wilde nebo co? :D
  • Vrook
    Ježiš to je ta pidlovoká ošklivka z Game of Thrones?
    Postava je to dobrá, i to ta holka umí dobře zahrát, ale vošklivá je, až mě voči bolej se na ní dívat. *15*
  • Baldur52

Maisie Williams jako Ellie v TLOU filmu? :)

https://twitter.com/Neil_Druckmann/statuses/457379969828540416
  • tonnymontana

win8

Tady podemnou se to zase hada jak jsou 8,1 ale zajimalo by co vam na nich vadi? nejak nechapu ten hate. osobne jsem presel na 8.1 abych si to odzkousel. po mesici kdy jsem se rozhodoval jestli nahodim 7 ci 8.1 jasne vyhrala 8.1 skoro vsechno je nejak vylepsene, clovek se v tom orientuje velice rychle, metro jsem nevidel uz hezky dlouho. nabehnuti systemu je rychle a primo na plochu. Okna se zaviraji oproti aero stylu daleko plynuleji. je to sviznej system ktery pri zakoupeni muzu vesele pouzit i na tablet do boudacna kde s nejakym oknakem pocitam. Nejsem fanda zadne verze oken beru to co je v dany okamzik nejlepsi a ted je to proste 8.1. jen by me proste zajimalo co vam tak priserne vadi ze ho oznacujete za fail. samozdrejme pouzivam i nejake linuxove distribuce ale to spise do serveru. pokud clovek potrebuje delat s oknoaplikacema tak musi volit w7 ci w8.1. xp povazuju za mrtve prirozene. vydrzely tady hodne let tak to proste chodi
  • Tilwaen
    Co Ti ten RA2 píše, že nejde nainstalovat?
  • Vrook
    V tejdnu jsem tu sebral Guacamalee od nějakýho dobráka a neni to vůbec špatný. Jen si zvyknout na ovládání nebo pokud máš, tak připojit gamepad. Taková plošinovka celkem i vtipná. Takže doporučuju.
  • co se týče indie her tak za mě Super House of Dead Ninjas a One Finger Death Punch (aneb hra co nemá aspoň 4 slova v názvu není pořádná hra)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit