Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • infatntilní srajda, plochý příběh, naprosto hrozna stylizace. Jediný, co je na tom dobré je combat. Jinak ta hra nemůže být dobry RPG, když to bylo tvořeno jako mmorpg. Máš hrozný vkus.
  • ringmancz

Posila u tvůrců Unfinished Swan

http://www.gamesindustry.biz/articles/2014-04-21-nate-wells-leaves-naughty-dog

nějak se jim ten tým rozpadá
  • Veskoslav
    Jo ono to nemusí sedět asi každému, ale potom jsem se v tom našel a jedna z mála her, co jsem za poslední roky dojel aspoň dvakrát.
  • Vrook
    Definuj "RPG".
  • Jack1947
    A zabugovana kdyz uz jsme u toho *15*
  • Když je to v té slevě tak do toho jdu, jenom mě fakt odrazuje stylizace grafiky.
  • MickeyMutant
    Nepatří trojka spíš mezi přeceněné, ať už to znamená cokoliv?
  • Veskoslav
    Doporučuji vyzkoušet. Mě to dost mile překvapilo tenkrát.
  • Kozy
    Sice starší, Gothic 3.
  • MickeyMutant
    Definuj "nedoceněná". Kingdoms of Amalur dostávalo průměrně okolo 80.

Edit: Jestli rychle upadly v zapomnění a nebyly valné prodeje, tak striktně vzato nejsou nedoceněné, ale zapomenuté a ztrátové. To je pak trochu něco jiného.
  • Definuj "poslední léta".
  • Jack1947
    Jo nebylo to spatne nez do doby, co ty health points zacli byt nedostatkovym zbozi... tak jasne Trainer ale s nim to uz nebylo tolik zabavne.

Tak na Rpg moc nejsem ale to uz se vi... nedocenene rpg me snad nenapada i kdyz vim ze urcite nejake bylo. Hmm.. *7*
  • Poslední rpg, co jsem hrál byl The Witcher 2 a ten nedoceněný nebyl.Jestli se diskuze zvrtne v nedoceněné hry všech žánrů tak pár kandidátů mít budu. Kingdoms asi zkusim, protože jsem za poslední dobu moc her z mého oblíbeného rpg žánru vlastně nehrál, diky za tip.
  • Draken69CZ
    Na steamu zrovna teď za 5,99, já hrál demo, ale vůbec mě to nebavilo
  • Veskoslav

Když je dneska takové to volno, tak se zeptám

Jaké je podle Vás v posledních letech nejvíce nedoceněné RPG? Podle mě to je Kingdoms of Amalur Reckoning. Skvělá hra, která podle mě nebyla ani moc doceněna. A přitom je přijala dobře jak kritika, tak herní obec.

EDIT: Pro upřesnění. Nedoceněné, že rychle zapadlo v "zapomnění" a prodeje také nebyly valné.
    EDIT 2. Časový horizont od roku 1996, protože co bylo předtím jsem nehrál:)
    EDIT: Děvčata, nes*r Te mňa:-D RPG vezmeme všechno, kde si hrajeme na hrdinu. Od Diabla až po WoWko. Zase si nehrajme se slovíčky:)
  • Tilwaen
    Aspoň máme čas trochu zregenerovat. Stejně za chvíli bude červen *4*
  • Tak steam Velikonoce ani Vánoce neslaví už nějaký ten rok. V období Vánoc je zimní výprodej. Jestli je, nebo už byla nějaká jarní akce to nevím, každopádně na Velikonoce slevy na steamu nebývají.
  • Vrook
    Jo takhle.. takže prostě jenom hledá konflikt a ve zmatku mu nedošlo, že hovorová čeština je čeština a je gramaticky správná. A jinak v Praze sice žiju, ale vod huby mi to šlo vždycky takhle, ještě když jsem bydlel v Sudetách..
  • Patrně že píšeš nespisovně pražsky, ne česky :P . Já s tím problém nemám, ale taky jsem hodně četl texty jistého Mr. Wávry na KK...
  • Vrook
    Co to meleš? Pokud mám někde chybu v čárkách v souvětích, tak se vomlouvám, ale vysvětli mi, kde je něco jinýho gramaticky špatně..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit