Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta
    Jo, na K+M to bylo takové neohrabané. Však KoA:R byl jeden z rozhodujících důvodů, proč jsem si k PC pořídil X360 ovladač.
  • Ano combat to mělo zábavný a hlavně to sedělo na gamepad, na k+m už to bylo trošku horší, ale ano souhlas jeden z nejlepších combat systému z poslední doby...
  • MrSanta
    Ono MMORPG mělo pracovní název 'Project Copernicus'. Mělo se odehrávat v jiné době než KoA:R a skutečně se na něm pracovalo zvlášť.
    Že nabíráš questy od NPC dle oblastí je snad pro RPG hry naprosto normální? Vždycky když vlezeš do nové lokace, tak se ti 'otevřou' nové NPC a nové questy. Další questy se otvírají podle splnění předchozích questů (většinou těch z hlavní dějová linie), či zase příchodem do nové oblasti. Možná jsem tě nějak špatně pochopil.
    Jedinou podobnost vidím ve vykřičníku nad hlavou NPC s questem. Ale to také již nějakou dobu není pouze výsadou MMO her.
    O originalitu či nudnost se s tebou přít nebudu. Každému vyhovuje něco jiného. Za sebe můžu říct že mě hra uchvátila svým ztvárněním boje. Komba, kombinace zbraní, speciální útoky... Kruci, i hra za mága je zábavná. A to už něco znamená, když to říkám já, zapřísáhlý 'plechovkář' *1*.
  • C-BEAM
    práveže bez nich dá "ránu" každý, každý vie prejsť HL pomerne rýchlo keď ho má prečítaný odhora nadol ale tak ako to urobil quadrazid a ďalší runnery to dokáže len pár ľudí na svete a preto mu právom patrí uznanie.
  • C-BEAM
    ja som rád, že viac a viac talentovaných ľudí odchádza do nezávislých štúdií kde môžu byť kreatívnejší, mať väčšiu slobodu a nepracovať pod tak obrovským tlakom publisherov. Je to dobrá správa.
  • Jinak. Pořád je to lepší hra než Skyrim, ale to není žádná výhra. Spíše bych to viděl na Two World I,II a Divinity II: Ego Draconis jak píše n. To jsou daleko lepší RPG a odpovídají daleko více tvému dotazu: nedoceněné RPG.
  • Tím si nejsem jistý. Proč tedy oblasti tvoří questy od npc a nabíráš to jako v mmorpg, mám pocit, že Amalur byl prvně dělán jako mmorpg, pak ho přepracovali na rpg. Jinak hra je to hrozná, neoriginální a šíleně nudná. http://www.denik.cz/recenze-her/kingdoms-of-amalur-reckoning-prichazi-s-nejsilnejsim-lineupem-v-historii-2012022.html
  • to je holt quadrazid... bez svejch duckrollů, bhop scriptů, health doorů nedá ani ránu
  • Na můj vkus je tam moc skriptů.
  • Ja ted Kindoms of Amalur hraju a musim rict ze jsem takovej rozpacitej. Na jednu stranu je to velky a ma to hodne questu a docela zabavny souboje ale na druhou stranu mi prijde ze je to vsechno strasne genericky. Kdyby tech vedlejsich questu bylo min ale byly udelany delsi a vic do hloubky byl bych radsi. Graficka stylizace me taky moc neoslovila.
    Uvidim co bude dal ale zatim takovejch 6... ne 7/10... ty souboje me fakt bavi.
  • HL21

Nevím jestli se náhodou už někdo nezmínil, protože už to bude pár dní.
    Quadrazid a jeho parta speedrunnerů si vzala do parády Half Life a vytahli z něj tenhle senzační čas. Rozhodně doporučuji zhlédnout, ať už z nostalgie, zvědavosti, či kvůli tomu, že jste taktéž speedrun-pozitivní

https://www.youtube.com/watch?v=VtI5HM7GVGY
  • Veskoslav
    Myslíš Vampire: The Masquerade - Bloodlines? Asi jedno z nejlepších RPG, co jsem měl to štěstí hrát. Vůbec bych se nezlobil, kdyby to někdo kompletně předělal do nějakého nového enginu.
  • Veskoslav
    Dík za info. Jsem věděl, že byly dvě hry, ale nevěděl jsem, že byly vyvíjeny souběžně.
  • MrSanta
    Po kratším zamyšlení mi to vychází taky na ten KoA:R. Na ten se 'zapomenulo' sotva vyšel. Velký vliv v tom bude mít zánik studia chvilku po vydání.
    Uvažoval jsem i Dragon Age 2 a Mass Effect 3, ale ty nesplnění podmínku nevalných prodejů a určitě se na ně nezapomnělo.
  • Aha, dost velkej rozsah. Každopádně Alpha Protocol.
  • MrSanta
    Jako MMORPG to tvořeno nebylo. MMO hra ze stejného světa byla vyvýjena vedle této hry. Máš hrozný zdroj informací.
  • Jack1947
    Jasne tyhle 2 Alpha protocol a Vampire:bloodlines to byly pecky minimalne bloodlines mi schazi dneska zadna poradna upirska hra neni naposled DARK ale to byla spise napodobenina stealth akce.
  • Něco špatného se děje v ND... vždyť jim odcházejí samý klíčový osoby. Jak se tohle podepíše na Uncharted 4, popřípadě dvojce TLoU, jsem hodně zvědavej.
  • ten amalur me strasne nudil, nevim proc, docela jsem se na nej dopredu testil

k otazce odpoved: Divinity II: Ego Draconis
    nebylo dokonaly, ale dokonale me prekvapilo, hlavne ze zacatku...
  • Pethulla
    Tak tady těch typů pár mám:
    1) Vampire: Bloodlines - dneska to už teda je legenda, ale kvůli špatným prodejům to položilo Troiku
    2)Arcanum: Of Steamworks and Magic Obscura - další skvělá věc od Troiky, takový vylepšený Fallout ve světě, kde se magie mísí s technikou
    3)Alpha Protocol - tohle buď milujete nebo nesnášíte
    Ještě bych mohl dodat "nový" Bards Tale a taky třetí zářez na pažbě od Troiky a to Temple of Elemental Evil - ty bych už je sice nenazval nezapomenutelné, ale nedoceněné určitě

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit