Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Vypadá to fakt moc pěkně, pak jsem ale bohužel viděl gameplay.
  • Veskoslav
    Já to nerad porovnávám. Protože třeba některé módu upravují Crysis tak, že průchod džunglí je taková grafická orgie, že se tomu žádná současná hra nevyrovná. A to nemluvím o fyzice té hry. A to už je nějaký ten pátek stará hra. Do toho pak nové Metro LL i Bf 3,5 či War Thunder (s "filmovým" nastavením špička, ozvlášť při západu slunce a při průletu nad lodí na vodou)
  • Prezentovali to tak, protože Killzone byl lunch titul. Jinak bych řek, že třeba taková Arma se tomu může vyrovnat, i když jsou některé textury z blízka i na max. celkem hnusný, tak jako celek s přihlédnutím k rozsáhlosti nemá podle mě konkurenci ani Arma 2 natož Arma 3.
  • C-BEAM
    tiež preferujem PC (nie kvôli grafike ale jeho možnostiam a typom hier ktoré nie sú určené pre masy) ale keď vidím, že má PS4 hru s top grafikou tak nebudem si pred tým zakrývať oči. Som zvedavý ako bude vyzerať na PC watch dogs a neskôr Division, každopádne momentálne kraluje Infamous. Napokon tá grafika prekvapila i mnohých vývojárov, ja som túto kvalitu takisto nečakal.
  • ringmancz
    pod 30 padá minimálně, kdyžtak se dá uzamknout na 30
  • Veskoslav
    V čem má pravdu? Rozhodně nevypadá nejlépe než rok/dva staré hry na pc. Evidentně Vám to leží dost v žaludku. Mimochodem, proč samo Sony prezentovalo Killzone jako nejpokročilejší grafickou "orgii" na PS4? *3*
  • No mne treba neprijde ze by tahle hra mela hezci grafiku nez takovej Crysis 3. Tim nechci tu grafiku nijak shazovat je opravdu moc hezka.
  • V jakých fps hra běží? Kdyby to nebylo open world tak si řikám, že dobrý, ale takhle je to fakt působivý, i když pěkný gify/obrázky se daj s trochou šikovnosti vytvořit i z průměrně vypadající hry. Škoda, že je serie jenom na play station, vždycky mi připadala zajímavá.
  • to neřeš, pc elitáři prostě nerozkousnou, že by na konzoli mohla být tak skvělá grafika. PS. Sám jsem převážně pc- hráč, ale Infamous je graficky prostě absolutně top.
  • C-BEAM
    zbytočne mu klikáte na mínuská, má pravdu chlapec...
  • ucho
    Trochu jsem se bál, že na prvním místě nebude to, co tam naštěstí bylo. Celkem dobrý výběr. Místo toho Infamous bych si dovedl představit něco jiného, protože to mi úplně jako boss fighty nepřišlo. U Resistence je škoda, že nebyl ukázanej pavouček. A God of War a DMC bych si měl teda asi zahrát, to mě zatím minulo.
  • Obrazem: Parádní gify z inFamous: Second Son vytvořené s pomocí foto modu, který do hry přidal poslední patch.

Nejlepší grafika současnosti. Neviděl jsem hezčí hru. Metro apod. se můžou jít zabrat...
  • Inquisitor

Gothic bundle

http://www.bundlestars.com/ je tam i pěkná cena za všechny tři díly za čtyři eura.
  • ucho

Zase nějaká akce

4,39 EUR
    http://www.bundlestars.com/all-bundles/conquest-bundle

Call of Juarez, A Game of Dwarves: Gold Edition (+ 3 DLC), King Arthur II: The Role Playing Wargame, American Conquest, Incoming Forces, Cossacks II: Napoleonic Wars, Cossacks: European Wars, 99 Levels to Hell, Xpand Rally Xtreme, Ballpoint Universe - Infinite, Hyper Fighters, Lucius
  • Jack1947
    Diky za info, takto zkusim uz odzacatku to moc realne nevidim. Treba to takove zle az tak nebude no.
  • Jo, je to celkem zklamání Ale chci to alespoň vyzkoušet.
    Problém že mnohem věrnější nástupce, STALKER Online je vlastně ruský indie projekt a jako takový velice těžko shání finance. Nicméně hraje se velice slušně, a je to ten pravý depresivní survival :)
  • Vrook
    Tuhle hru jsem nějak nesledoval, ale neřikalo se, že to bude multiplayerovej nástupce Stalkera? Páč teď jsem koukal na nějaký video na YT a vypadá to prostě na vobyčejnou střílečku po vzoru CoD.
  • Risen 3

Snad první záběry ze hry (myslím teda). Musím říct že to vypadá zatím dobře
    http://www.dw.de/wollen-die-nur-spielen/av-17562339
  • Survarium

http://survarium.com/en/news/survarium-access-declared-open

v pátek bude 24h běžet OBT
  • Jack1947
    Uz to tu je, o 1 stranku dozadu... *7* ( schopnost cist zdejsi diskuze/bleskovky me u nekterych jedincu obcas fascinuje) a abych se neopakoval - napisi ze muj pohled je zatim neutralni na Wolfa.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit