-
*15* Neberu ... Ta graficky TOP hra je zase mimo můj záběr . Prostě pro mne herní náplň o ničem ;) -
To prece nejde uzamknout, to neni pc FORCE framerate dat nelze.
Pokud ano, tak je to neco noveho a slysim o tom poprve. -
co já vím? asi někde v options hry
-
Ty jseš ale chytrej, nechceš se podělit o víc tvých moudrostí?
-
Obrazem: Parádní gify z inFamous: Second Son vytvořené s pomocí foto modu, který do hry přidal poslední patch.
PC děcka si ho můžou jít přeblafnout. Tohle je momentálně TOP! Ber to nebo skoč do pole a prokopni buben. -
A ty jsi jen prachsprostý, tupý troll co trolí všechno, co není na pc. Nevím jestli si mi k smíchu nebo pláči.
-
Vono porovnávat světy v Armě a v Infamous asi nebude úplně ideální. Ty hry jsou naprosto vo něčem jinym. Ve hře, kde chci simulaci taktickýho combatu v reálnym terénu, nebudu potřebovat živý město s lidma, a v Infamous nebudu potřebovat rozsáhlej prázdnej terén.
-
Politování od člověka jako ty je mi naprosto u prd*le. Protože evidentně jsi sprostý ekvivalent Jacka. Ten se aspoň snaží;)
-
Kdybych se chtěl jít kochat grafikou stejně bych zvolil Armu(svět je tam strašně přirozenej a cejtíš se jako by to byla pravá lokace), ale Infamous vypadá taky skvěle, jsem zvědavej na porovnání s Watch Dogs až vyjdou a grafická kvalita nebude jenom spekulace podle videí.
-
Ježíš kolik ti je let? Lžeš jako by ti bylo tři. Si vážně k politovaní.
-
Víš jak? Ne, tak na mě nemluv, nemám na debílka tvého typu náladu;)
-
A to se nějak z mého příspěvku vylučuje? Chápu, že tvé omezené rozpoznávací schopnosti na úrovni druhé třídy neumí pochopit psaný text, ale zkus to. Kde píšu, že jsem hrál Killzone u přátel? Takový menší test tvojí debility;)
-
Trapnej může být ještě trapnější. Co tady proboha zkoušíš? Si myslíš, že těmito trapnými pokusy někoho přesvědčíš?
-
Všichni tu věří, že jsi to hrál u přátel, minule jsi tvrdil, že jsi hrál Killzone ve firmě, ve které pracuješ. Ty tvoje trapný lži. Se prober pošuku. Prostě magorek Veskoslav v akci. Na tebe nemám slov.
-
Zklamu Tě;) Na PS4 jsem hrál od Killzone až po tebou zmiňovanou hru;) Nečekám až mi na to dá maminka peníze, jako v tvém případě či si to zahraji u přátel, což u Tebe s tvým vyjadřováním naprosto nehrozí;) Ale poklep se po ramenou, jak jsi mi to natřel. Jinak uď piš jako CR7 nebo jako sif, kdo se v tom má vyznat;) Hlavně pak napiš svou oblíbenou Veskoslav detected a jiné srandy. Já jsem nikoho neurážel a ani nenapadl, s tím si začal ty. Asi máš nějaký sociální problém, ale to si ventiluj u svého psychologa, protože anonymita internetu je silná věc jenom do té doby než ti za tvoje kecy někdo rozfláká ciferník;)
-
Arma má pořád stejne objekty, pořád lesy, sem tam barák, navíc oproti infamous low textury. Infamous máš žívé město s hustou dopravou i s lidmi. Prostě bez konkurenční.
-
Ty si hrál tak hovno, zase jenom kycybuješ ty svoje sračky, na který nikdo není zvědavej. Hra má ůžasnou grafiku, tak se z toho neposer, že to není na tvoji bohem vysněnou platformu. Už se do pyče prober ty pošuku.
-
Crysis mi nepřipomínej, když jsem ho před pár měsícema koupil jen abych otestoval nový pc a na max se zapnutym directx 11 to jelo ve full hd na 30-35 fps, tak jsem se fakt divil. Jinak souhlasím s Metrem LL, jediná hra, kde jsem občas jenom chodil po mapě a zkoumal textury.
-
Urcite to je pekna PS4 graficky hra (nejen) ale na druhou stranu to zas takova bomba neni. Navic kdyz tahle serie nebyla o grafice ale hlavne hratelnosti... a ta je urcite stale super.
No ale dneska zatim na PS4 asi nema konkurenci, coz nejspise nebude platit moc dlouho (Division,Destiny atp... Mad max...) -
Prosím Tě, kde se to uzamyká. Kamarád mi teď píše a já se přiznám nemám s tím nějaké zkušenosti ohledně PS3/PS4.