-
Na Vitu vyšli Disgaea 3: Absence of Detention a History: Legends of War. PSP hry by mali až na výnimky (Kingdom Hearts: Birth by Sleep, Crisis Core: Final Fantasy VII) šlapať všetky. A ťahoviek je na PSP naozaj hafo... -
Ano hra se ti přidá do knihovničky. U mě to byl posledně Tomb Raider a Bioshock Infinite tuším.
-
By se měli možná přebrandovat na EU-gamer...
-
O čem taky diskutovat, sice by tam bylo plno příspěvků, ale nikdo by je neviděl :D
-
Zvláštní, co někteří dokážou vyčíst z pár slov... Vlastík Plamínek hadr...
-
Taky jsem psal e-mail za co jsem ten ban jako dostal a samozřejmě bez odpovědi. Holt Jenda Doskočilů vládne pevnou rukou, běda tomu kdo pouze nechválí. Ten chlap má fakt problém :)
-
Jsme nejaky otraveny Ucho dneska, koukam *1*
-
Kdybych napsal aspoň něco vulgárního, tak neřeknu... Ale místo toho, aby nějak reagovali, tak mne prostě blokli a nic neřekli. Na můj, podotýkám slušný, email s dotazem, copak se stalo mi nikdo neodpověděl.
Můj příspěvek díky kterému jsem to schytal je tady níže. -
Tak to sis dovolil hodně, já tenhle ban dostal a ani nevim za co :) Tak jsem si tam smazal účet a se,, na ně.
-
Bohužel tento jejich čin mne ještě více přesvědčil o jejich nevyspělosti a neprofesionálnosti. Což je docela škoda, protože jsem nenapsal nic urážlivého, jen to, že by se měli trošku mírnit...
EDIT: Konkrétně šlo o příspěvek k tomuto, po kterém jsem si všiml, že můj příspěvek nikdo nevidí
http://www.eurogamer.cz/videos/reklama-na-xbox-one-studena-jako-psi-umak
Kde jsem napsal:
"A zase to neprofesionální navážení se v titulcích do X1 od redakce, které se řešilo v diskuzi pod jiným článkem...
Obzvlášť, když toto je video z představení xboxu na MS konferenci..." -
no problém je, že nějaká všeobecná diskuze tam neni
-
Tak psal si to do článku k úplně jiný hře, tak se nediv ;)
-
To jsi na tom ještě dobře. Jindy Ti dají ban na acc, ale takovým způsobem, že můžeš dále přispívat, jen nikdo jiný krom Tebe Tvé příspěvky nevidí :-)
E: Maarta byl rychlejší. -
EG má celkově problém... Když jsem jim do diskuze jednou napsal, že by mohli přestat příliš okatě (asi v pátém článku po sobě) propagovat PS4 a zároveň se až nechutně navážet a urážet X1, protože by redakce měla mít nějakou úroveň, které je trošku jinde než na úrovni poberťáka, tak se mi najednou začaly blokovat veškeré příspěvky v diskuzi. A to tak, že já je sice viděl, když jsem byl přihlášený, ale jinak nebyly zveřejněné.
-
Děkuji moc za odpověď.
-
téměř určitě přibyde podpora pro nový systém a neni potřeba kupovat hru znova - jako když cs:go vyšlo na linux apod
-
EG
so má sakra českej eurogamer za problém? red orchestra 2 je dobrá hra, tak jsem i k nim do diskuze napsal, že je aktuálně zdarma, aby mělo šanci co nejvíc lidí ji stáhnout, a místo toho mi 2x ten komentář smazali bez odůvodnění, nechápu -
Mac OSX Steam
Chtěl bych se zeptat na věc, na kterou jsem nikde nenašel odpověď. Když budu mít ve Steam knihovničce zakoupenou hru a na ní dodatečně vyjde port na Mac OSX, přidá se mi tato verze automaticky do knihovničky, nebo si budu muset koupit případně tu danou hru znova, tentokrát s podporou Mac OSX (to samé platí i pro Linux verzi). -
Izmæl: Nevím, jak s čím souvisí, jaké to v životě mám. Myslím, že po tom ti nic není.
-
Bez humoru, co? Ty to musíš mít v životě těžký.