Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz

Bandai Namco oznámilo tituly GRID Autosport, PAC-MAN and the Ghostly Adventures 2, Power Rangers Super Megaforce, Rise of Incarnates, Sword Art Online: Hollow Fragment a Tales of Hearts R.

tomu GRIDu nerozumím. Codemasters si to nevydají sami?
  • ucho
    ty jsi fakt mimoň...
  • hele týpku, napsal jsem DO, jakože do zítřejších 19 hod si to musíš přidat do knihovny, pak už to nepůjde, dnešní akce je zdarm na furt, neni to jen free jednodenní hra, ok?
  • Jack1947
    Napsal si do takze ja to tak pochopil ze to trva jen na jeden den (coz se obavam k vasemu nadseni ze to tak zatim bude) (coz asi bude).
  • cože? když máš hru v knihovně tak ji můžeš hrát, dyť takhle už v zimě rozdávali left 4 dead 2, co plácáš člověče
  • Jack1947
    Aha, ja zapomel ze tu hru budes mit v knihovnicce jen ji nebudes moc hrat *3* ... dokud ji nekoupis to je pane logika. *7* ( Jasny vlastne ji mas no jen ji nemuzes uz hrat) uz se nebudu dohadovat o blbostech.)
  • A co jako že to bylo v Levelu? Já na nějakej Level víšco, a pochybuju, že Steam ne. Já tu hru ještě nemám, a jsem rád za tu akci.
  • ucho
    tady ti taky zůstane na Steamu napořád... tento příspěvek se ti moc nepovedl.
  • Jack1947
    V LEVELU byla zdarma na porad, toto se jim moc nepovedlo i kdyz snaha se ceni. *3* (kdyby to byl Rising storm je to o necem jinem).
  • RO 2

na steamu je Red orchestra 2 zdarma až do zítřejších 19 hodin, stačí si ji přidat do knihovničky ;)
  • victor
    To už jsme na ceně PS3 :/ ... a co pořádné tahové strategie jsou tam nebo musím do japonska ? V PS+ zatím nebyly ...Hmmm a jak je to s tou kompatibilitou s PSP ? ....
    (Valkyria Chronicles 2 a emulovat Front Mission 3 ... Ok dvě hry k zahrání bych měl ;) )
  • ucho

PS Vita

http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-Vita/Konzole/Sony-PlayStation-Vita-PSVITA.html

samotná Vita už za 3,5k? to začíná znít lákavě :)
  • ucho

PS+

Puppeteer, paráda... Vánoce tak brzy? :)
  • Cossacks II: Napoleonic Wars Steam Key: G79EG-YDJ0B-WLX79
  • Cossacks: European Wars Steam Key: 5DJEC-6886J-APP8T
  • King Arthur II: The Role Playing Wargame Steam Key: ANKAA-X2T93-IQDB6
  • A Game of Dwarves: Gold Edition (Inc 3 DLC) Steam Key: B7JWP-LQ7ZV-4N5N7
  • Předpokládám, že si nikdy žádný díl nehrál a jsi zarytý zakomplexovaný pc-čkář, že ano?
  • victor

Obrazem: Parádní gify z inFamous: Second Son vytvořené s pomocí foto modu, který do hry přidal poslední patch.

Foto mód ? Takže něco jako z Motorstormu či Gran Turisma , kde se celý výkon konzole soustředí na render jednoho obrázku ? Hmm tak to ano - Gif je novinka .
  • victor
    Prototype *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit