-
jako by jich ps měla nějak méně, když to tak čtu *11*
-
The Wolf among us ep 3
Pro fandy co si toho treba nevsimli. Pred par hodkama vysla treti epizoda a reknu vam. Je to narez! Zadnej filler jako 2 -
V obchodě Amazon se na krátkou chvíli objevil bundle konzolí PS4 a PSV za cenu 500 £ (= 16630 Kč)
Nějak nechápu tuhle bleskovku. 16 630,- je jako něco super, co stojí za zmínku? Pokud si teď člověk koupí základní verzi PS Vity a PS4 třeba na Alze, vyjde ho to na 15 189,- (tedy si dokonce může koupit lepší edice, aby se dostal na cenu Amazonu...) -
Nechci na nikoho se skriptem ukazovat , ale v tomhle kontextu mi celá probíhající anabáze Games připadá k .... k ničemu . Ale já to říkal a že tu nehysterčí ti co by měli .... klasika .
-
Tedy kecali. O něco lepší textury. Kdejaký moder by to udělal lépe. Ostatní stejné jak píšeš.
Opravu zoufalé na počítači a v pomysleném hodnocení to je černý flek. Vzhledem k těm kecům co měli. -
Já vím minimálně ještě o jednom řešení .... znal by jsi jména registrovaných klikačů ;)
-
Taky si myslím. A podle mě to mělo MS a Sony pomoct "zafinancovat", protože si myslím, že by si DS II koupilo hodně lidí na PS4 a kvůli tomu i novou generaci konzolí. Takto nemuseli.
-
Jn průměr...Měli to vydat na novou generaci...
-
Jo děkuji. Nemohl jsem to najít. No moc se teda nevytáhli....
-
Sony London Studio pracuje na doposud neoznámené PS4 hře, která poběží na Unreal Engine a nabídne vysoce kvalitní 3D prostředí.
Getaway 3? *9* -
Zapar Black Monday to je nemene spatne ( vylozene mi dneska hra z londyna v tomhle duchu celkem chybi) a jo mel to bejt Launchovej titul dokonce na PS3... njn no asi zacli makat na necem jinym..Tak snad ukuchti neco na PS4.
-
Dark Souls II PC vs. PS3
http://www.ign.com/videos/2014/04/08/dark-souls-2-ps3-vs-pc-graphics-comparison
Textury lepší, kvalitnější voda jinak bohužel +- stejné..... -
Dark Souls II - PS3 vs. PC Graphics Comparison
http://www.ign.com/videos/2014/04/08/dark-souls-2-ps3-vs-pc-graphics-comparison -
PS4 verze Kingdom Under Fire II bude mít mnohem lepší grafiku než PC verze.
Pc je v současnosti páty kolo u vozu a je to na jednu stranu dobře, tolik šulibrků, co má tahle platfroma je neskutečné -
Cože?!
Wow to je docela důležitá informace -
Tak mě je ta hra docela ukradená, jen nechápu proč by si někdo dával práci s tím aby se na PC omezoval. Jestli vývojáři nahradí optimalizaci tím, že buď vzhled hry na PC omezí, nebo tím že přepálí nároky, tak ano, hraní na PC umře, ale bude to chyba vývojářů, ne pirátů (což je samo o sobě chiméra vývojářů). Hysterický, nebo spíš přehnaný reakce mě přijdou ze strany konzolistů na to, že se někdo nad tímhle pozastaví a označí to za blábol, což prostě z technickýho hlediska je.
-
getaway 3 už byl teasován před lety na ps3 a kde nic, tu nic.. nedávno jsem poprvé přejel jedničku, rest z mladí *1*
-
Spekulace: Začali práce na Final Fantasy X-3 a novém Dissidia: Final Fantasy.
Ještě byste mohli přidat *facepalm* smajlíka, když děláte tu aktualizaci webu. Teď by se docela hodil. -
Tak to neni většinou řidič *1* Jen nějaký náhodný prvek občas ovlivňující směr jízdy a stav makeupu... Já s ženskýma nemam na silnici nikdy žádnej problém, to až na parkovištích a v postraních uličkách ve městě
-
Žena za volantem, auto bez řidiče :D