Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Většina ne, ale ti co se tu vyjadřují tak ANO.
  • Myslis ze jsou PC hraci fakt az takovy hystericky blbci? :D

Vlastne jo... jsou :(

Navic podle toho co slysim od kamarada co se vyvoji her venuje tak mozna tak daleko od pravdy nebude. D3D a drivery na PC je prej solidni hovinecko. V tomhle maji konzole proste vyhodu.
  • je vyborny

Ze by sposob ako podporit predaje hry s prvkami zanru , co na konzolach nema takmer ziadnu zakladnu (RTS) na PS4. Ale aj velmi dobry sposob ako uplne zabit predaje na PC ;-)
  • Hackeři ve hře Titanfall se začali maskovat za jména spoluhráčů a jejich nahlášení je tak mnohem složitější.

To tazko pretoze kazdy vie ze ked anozaj potom tu grafiku porovnaju pc bude zas vyzerat lepsie a ps4 bude zas slaby odvar.. zas len placanie do vetra aby si to ludia na ps4 kupili proste normalna reklama pre konzole a konzolove lamicky zas na to skocia :))) ako vzdy vsak co im staci len tupe chodenie s autoaim.
  • takzvaně next-gen jen podle nároku.
  • PS4 verze Kingdom Under Fire II bude mít mnohem lepší grafiku než PC verze.

2P: Can you tell us the graphics differences between PC and PS4 versions?

A little hard to tell you right now because if the PC users know, they will be very angry. PS4 has much better graphics. PS4 graphics quality will be much better and higher than the PC version.

Bozi trolling :D
  • Pilgrim66

Systémové požadavky PC verze Middle-earth: Shadow of Mordor odhaleny. 

Tak to je hodne husty. Muj pocitac neda ani minimal... Trochu prepalili podle mne.
  • astrální victorizace

Budu tě muset zklamat. Sem čistě PC sem tam hráč. Ty reaguješ jenom na stupidní flame bleskovku, která mohla být napsána klidně naopak, takže je to úplně jedno. Ale kecáš prostě kraviny. Na ty se pak chytnou trollové a ty máš cholerický záchvat z nich. Nerozumíš tomu což je v pořádku ale tak o tom nemluv. Jediná designová změna která by mohla zabránit "klikfestům" je ta, že by tu vůbec nějaké líbí/nelíbí nebylo.
  • snorgrind
    Tak jestli bude PC verze graficky orezana kvuli low end pcckum tak nam to aspon pojede 100+ fps, capnu to na "monitor" 60fps a usetrim za elektriku a pujde na to divat aspon, ja rozhodne beru fps radsi nez hyper super efekty kdy je to pak capnuty na 30 a boli z toho oci. V tomhle byla zlata ps2 kde bylo 50/60 PAL/NTSC ps3 a novejsi je tezkej downgrade (vsechno 30 fps v rozmazane 720p). Ale tak trochu to nechapu, kazda hra na kazdym enginu de serezat tak ze to de pustit klidne na 10 starym ntb takze se divim ze to neresi prez nastaveni low, medium, high. Ledazeby meli pro ps4 zvlast jinyho clienta, ale ten de prece jak vsichni vyvojari na netu pisou snadno naportovat na PC a proste by se spatna optimalizace prebila hrubym vykonem hi-end PC je to nejake divne.
  • Systémové požadavky PC verze Middle-earth: Shadow of Mordor odhaleny. 

thx
  • Jack1947
    Aspon se konecne Dvouvrstve BDcka vyuziji na plno. *3*
  • a 50gb blue-raye?
  • Steel Storm: Burning Retribution: A32HT-D2QWB-BPYLW
  • Ale no tak, tohle bych řešil možná tak na základce, kterou už mám dávno za sebou. V těhle letech mě nějaké to mínusko nechává klidným už jen proto, že jsou jiné starosti, než řešit tohle *3*
  • Vrook
    Já ti taky lípnul mínusko a to doma konzoli nemám. Dal jsem ti ho za stupidní kecy a proto, že jsem viděl jak kvůli mínuskám hysterčíš. *15*
  • Lukyz
    Asi zřejmě kvůli kapacitě obyčejnýho Blu-ray disku - můj tip.
  • ringmancz
    mě spíš zaráží ten zbytek, vzhledem k tomu, že je to přeskinovanej AC
  • Kapacita Blu-Ray
  • Jack1947
    Beztak je to jen takova ta Závist, ceska velice negativni vlastnost ktera se minulym rezimem jeste utuzila. *4* Nudny,,,
  • Jack1947
    ... Bude mit take mnohem lepci optimilizaci, pac se bude jednat o prachsprosty port na PC...

*15* Smal bych se tomu ale to neni neni vuci pcckarum moc hezke. ( i tak mi to neda). *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit