-
To nebude počítám problém upravit, spíš by bylo fajn poladit ještě ty nicky a dát tam povolené znaky, tedy aby lidé nemohli do nicku psát bílé znaky. Ne že by mi to vadilo, lidi bez nicku ignoruju, tak mi nevadí, ale když už se to dělá, proč to neudělat pořádně... -
problém je, že tie šípky v ničom nepomáhajú, pozri sem pomohli ti nejak v orientácii ? mne nie (nehovoriac o tom, že to vyzerá fakt zle) . Nie je lepší spôsob ako zprehladniť dlhšie diskusie ako ich vertikálne stiahnuť, prípadne doplniť zvýrazňovanie materského príspevku ak je kurzor nad reakciou. Pomôcť môže aj zobrazenie "└ reakcia na "nick" " pod textom.
-
Hah, už mi karmagraf překrývá jméno. Není to trestné?
-
Jop, nejede. Jsou tam jiné mechanismy než u předchozího.
-
Tak to bychom na nějakém tom fejetonu začali pracovat. Jaké bude téma, vliv hnědé barvy na hráčovu psychiku a moderní trendy?
-
Tak ono to není nové ;) Jsou to předobjednávková dlc :)
-
Also v dlouhejch threadech to bude taková literární evoluce. Od obyčejnejch primitvních komentářů až po trefné žurnalistické sloupky.
-
no je to vtipné, když zkusím JWPlayer jinde, tak tam tenhle bug není:
http://www.longtailvideo.com/support/jw-player/29234/basic-mp4-video/ -
Scany preview hry Natural Doctrine z aktuálníího čísla magazínu Famitsu. Mimochodem - hra v průběhu podzimu dorazí pro PS3, PS4 a PSV na evropský trh.
Scany prima. Jen si nemohu vzpomenout, kam jsem založil mikroskop a japonskej slovník. *1* -
No sice nevim, co na to říct, ale něco napsat musim, chci vidět, kam až to půjde a pokud thread nemá žádnej limit a nějakej limit má délka stránky, tak jestli jim ten server vybouchne. *15*
-
Sh*t. U mě taky nefunguje.
Tak zdá se že mám první důvod, proč na nový design nadávat. *9* -
Vtipné. Každopádně, už jsme to tady taky několikrát vysvětlovali - ten přehrávač není "náš", je to JWPlayer, což je přehrávač na kterej jsme koupili licenci a využíváme ji. Bug s hlasitostí jsme autorům už několikrát reportovali, ale my ho opravit nezvládneme, to musej udělat oni..
-
Přidávám se k tomu, že já taky preferuju tmavou verzi. Z černého textu na bílém pozadí mě jen bolí oči. Naopak bych uvítal, kdyby víc webů používali tuhle paletu:)
-
Ta "nudlovitost" jde na vrub mobilním zařízením. Odhaduji. *3*
-
Prestalo taky nekomu s "novym" webem fungovat detrolizacni reseni?
-
Me tmavy podklad vyhovuje. A podle toho co pise kolega nize to nevadi asi vetsine lidi. I kdyz mozna jsou na tom jako ja-o moznosti ''svetle'' verze vubec nevedeli.
-
Vyšlo první DLC pro South Park The Stick of Truth, které do hry přidá nové kostýmy a speciální schopnosti.
Vždyť před vydáním hry Trey Parker říkal, že vše bude už v původní hře, protože DLC politiku odmítá.
Tak asi ne no. -
S fontem souhlasim(silena velikost) se zbytkem ne. Divat se na maly obdelnicek s textem zabirajici stezi tretinu obrazovky,ktere zbytek je pokryt reklamami nebo rovnou nicim...nevim jak se tomuhle stylu rika,ale je to des
-
Samozřejmně! Ona totiž stránka bez flashe a fejsbůkových okýnek "nemůže" vypadat taky dobře co? Hrůza, hrůza. Ty naše geniální zebro copak nám asi vnutíš příště.
-
no vzhledem k tomu, že jste stále nedokázali opravit tu chybu nastavování hlasitosti v přehrávači, tak předpokládám, že to "někdy v budoucnu" znamená nikdy...