Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blixa
    Už jsem na to odpovídal jinde - bílou verzi používalo jen pár desítek lidí.. Navíc byla dělaná jen invertováním barev, nebylo to prostě vůbec dotažený. Takže proto jsme ji odložili zatím a podíváme se na její dodělání někdy v budoucnu.
  • Při minulém redesignu vám lidé psali, že chtějí světlou verzi. Tu jste asi po roce konečně udělali, jen abyste nyní opět nechali jen tmavou. Neuvěřitelné. Neznám žádnou jinou stránku, která má v roce 2014 světlý text na černém pozadí. Nedá se to číst.
  • Font

Font je super. Jen ta velikost... To máte všichni v redakci +15 dioptrií, že to nevidíte? *1* Jinak úprava celkově parádní.
  • Však to je správné, pokud někdo nevidí, že jeho příspěvek bude nudle s jedním znakem na řádek, nic jiného si nezaslouží :)
  • No, možnost volby je pochopitelně ideální, ale s tím se bohužel moc nesetkávám :( . A už vůbec nevídám "zobraz prostě všechno hned na jednu stránku".
    Ale na vnucování nekonečného načítání jsem silně alergický. Najít nějaké staré video na trubce nebo škubu (Youtube / Twitch) je pro mě prostě peklo.cz
  • Spades
    To že to není Comic Sans, neznamená, že to nevypadá blbě. Na ty malé nadpisy v tlačítkách je to super, ale na velké nadpisy ne. Chtělo by to hranaté písmo jako bylo předtím. A ty tlačítka pod nadpisem by byly lepší bez boldu.
  • Vrook
    Mně se to na mobilu hází furt do tý mobilní verze webu, která ke dost hnusná a nevíc se v ní ke spoustě věcem nedostaneš. Na každý stránce sice můžeš doscrollovat až na konec a přepnout na klasický zobrazení, ale to je voser, páč jakmile refreshnu nebo kliknu na nějakej článek, tak se to automaticky přehodí na tu mobilní verzi.
  • Jack1947
    Tak tak... a kdyz uz bycch byl u toho udelat mensi fonty... bes des toto je.
  • Redesign ujde, takový mírný pokrok v mezích zákona, ale ten gigantický font je na prd. Chce to zmenšit.
  • Veskoslav
    Po chvíli mi vadí ta "mohutnost" jednotlivých rámečků příspěvků, ale celkově je to lepší. Třeba osobně mě potěšila klasická "wordovská" editace příspěvků, kdy to třeba na telefonu má mnohem lepší editaci než psát na černé pozadí. A zlepšil bych systém nadpisů. Jinak je vidět,že je to upravení i co se týče počtu možných reakcí pod sebe a to je fajn.
  • Nezlobte se na mě ale ten nový design vypadá jak nějaká beta verze toho starého. Za mě nelíbí...
  • Chim
    Jen si tu něco zkusím...

QWERTZUIOPASDFGHJKLŮYXCVBNM
    "QWERTZUIOPASDFGHJKLŮYXCVBNM"
    qwertzuiopasdfghjklůyxcvbnm
    "qwertzuiopasdfghjklůyxcvbnm"
  • Nelíbí
  • Vrook
    No furt to jde.
  • Ronox
    Tak u většiny webů jsem se setkal s funkcí zapnout/vypnout a ano ten infinite, ale většina tu funkci má pojmenovanou jako auto. Nepotřebuju to, ale tím pádem bych dal víc příspěvků na stránku. Moje nejoblíbenější herní webu co se týče designu a funkcí jsou giant bomb, rockpapershotgun a polygon. Ty to mají podle mě ok.
  • Chim
    Já budu asi za trolla ale tak co už...

Normálně jsem se těšil jak vám tu vynadám kvůli novému designu a nakonec zjišťuju, že jsem asi jediný, komu se nová úprava líbí. A ten font, je úplně ze všeho nejlepší. Fakt.
  • ringmancz
    jedno slovo na jeden řádek
  • Autoscroll? Myslíš infinite scrolling? Protože to první je taková ta fajn funkce, která sama scrolluje nahoru nebo dolu (typicky na prostředním myšítku), zatímco infinite scrolling je mor internetu nahrazující stránkování, který znemožňuje nějaké efektivní hledání a prohlížení staršího obsahu. Ale OK, doba inteligentního designu je pryč, už tu nějakou chvíli máme dobu dementních skriptů a wow efektů.
  • ucho

Dark Sector (Steam)

za 1 euro
    http://www.bundlestars.com/store/darksector/
  • Vrook
    Třeba to neni omezený a v hodně dlouhejch threadech budou ty poslední příspěvky jenom svislý nudle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit