Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    To jo ale i tak platěj nějaký pravidla, trendy.
  • Ještě bych rád dodal, že to "new" je dost blbě vidět, když se projíždí diskuze. Nešla by aspoň oranžová?
  • tak chvális dizajn a rikas ze ti jde hlavne o funkcionalitu a že ted je na jedne obrazovce videt asi 5 prispevku, misto 20 a musíme scrollovat jak blazni ti nevadi? (btw mam 1680x1050)
  • Jak znám webdesignery, tak hodně zastávají názor, že čím složitější to je, tím to je automaticky lepší.
  • Radioaktivni_surikata

Design

U mě je funkcionalita na prvním místě a tenhle novej design je skok dopředu. Proklikává se mi teď rychlejc a diskuze jsou taky přehlednější.

Jan si prosím vás uvědomte, že je rok 2014 a nějaká menšina jedoucí na archaickým standardu 1024x768 by neměla utlačovat většinu, která upgradovala na pořádnej monitor. Rozšiřte to alespoň na 1600 px horizontaláně, ať nemusíme scrollovat jak vzteklý. Majitelé starších Ipadů ať si nakakaj, já sem občas lezu z mobilu s menším rozlišením a dá se to v pohodě.
  • ale abych byl vecny, tak prispevky zabirají prilis mnoho místa, com se diskuze stava neprehlednou
  • príšernost

naprosta prišernost
  • Marczo
    Zdravim hoši, neberte to nijak zle, vždy jsem vás měl radši než konkurenci, ale tohle je krok zpět. Aspoň ten font změňte, vždyť je to hrozně nepřehledný. Taky by neuškodilo o tom nahodit nějakej článek abych to nemusel psát sem. Mno nic, asi se nic stejně nezmění. Dám tomu šanci a snad si zvyknu...
  • ucho
    Ty jsi ještě tady? Psal jsi, že odcházíš.
  • Draken69CZ

New Games

Budu si ňákej ten den zvykat, ale jinak to je asi dobrá cesta, ještě vychytat tu funkčnost a bude to ok
  • Vrook
    Taky mi to přijde hnusný a nezajímavý. Ten přístup "já jsem profesionál a já vim, co je dobrý" mi přjde docela na hlavu postavenej. Páč fajn - vy si jako profíci v kanclu můžete libovat jak se vám líbí nějakej plochej web, ale já měl vždycky za to, že veřejný weby kor třeba mediální, nejsou jen pro profíky, ale i pro vobyčejný, do tajů webdesignu nezasvěcený lidi. A těch je dokonce i víc, pokud bych si troufal tvrdit.
  • @robo

No však jich je většina plných všelijakými udělátky, animacemi, cool efekty... hezky se na to kouká (jednou), ale na funkčnosti mi to nijak nepřidá a jsou z toho jen problémy.
  • A proc teda vubec nejake zmeny delat, kdyz jsou minimalni a spis k horsimu?
  • nekromant33
    a pro mě web bez ksichtu, ale nemám na to školu, takže asi tuctovka je dneska profesionální a moderní
  • ucho
    Kdyby ta firma dělala weby, tak jo (teda pokud bych se za ně nestyděl :) )
  • Robotron3
    Příiklady moderního web designu. Šablony do Wordpressu... http://designscrazed.com/flat-magazine-wordpress-themes/
  • No jo, je tam málo flash animací a fejsbůkových okýnek, co? Hrůza hrůza. Nemůžu za to, že průměrná inteligence tu je na úrovni žížaly (a to je ta urážka, to první bylo jen konstatování faktu).
  • A tak Bleskovky už posouvat jdou. Ještě světlou variantu prosím, nejsem haxor roxor z roku 1998.
  • A náš geniální tučňák miyagi opět projevuje svůj úžasný forever alone stav urážením všeho a všech. A samotný stránky vypadají jakoby právě rozdýchavaly 25 let cesty časem.
  • Dizaj

Do kela co to je za příšerný disajn? Kde mám světlou verzi? A proč bleskovky nejdou posouvat, ale musím extra kliknout?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit