-
To neni o subjektivnim pocitu, to je objektivní zhodnocení. Mám školu grafickýho designu a pracuju ve firmě, která dělá weby, takže i trochu něco o tom vim. -
Pockej jenom si tu otevru Frontpage a jdu na to!
-
To, že se ti nelíbí, neznamená, že o tom něco víš...
-
Neni profesionální. Profesionální design respektuje pravidla designu, implementuje nejmodernější trendy, tady nic takového není. To je design který dělal nějaký kamarád někoho, kdo to dělá bokem a je to pak za pár peněz.
-
Perexy
Mne ten minuly design vyhovoval (narozdil od toho predminuleho). Asi bych si zvykl i na tenhle, i kdyz, jak tady uz vetsina lidi psala, je to takove nafoukle. Co mi ale v soucasne podobe vadi rozhodne nejvic, je zkraceni perexu clanku. Driv jsem prolitl perex a vedel jsem, ktery clanek si precist a ktery ne, ted asi za ucelem zvyseni prijmu z reklamy se perexy zkratily tak, ze se toho clovek moc nedozvi. :( -
redtube.com
gals4free.com
xvideos.com -
hoď prosím odkazy na podle tebe tři nejhezčí zahraniční weby, ať je s čím srovnávat.
-
Fight Club #173 budeme výjimečně z organizačních důvodů natáčet až ve čtvrtek dopoledne (cca od 10:00) kvůli faceliftu Games. Díky za pochopení.
Tak takhle brzo rano asi nevstanu :D -
mně tento design přijde profesionální. je to změna, ale snadno vstřebatelná, je to ujednocené, je to jednoduché. rozhodně bych si neodvážil tvrdit, že tady někdo odvedl špatnou práci... samozřejmě je jasné, že se to nebude líbit všem, tak je to vždy.
-
já furt četl, že se to ošuká :D
-
Ten font ma snad uplne vsechno co je spatny na Comic Sans...
-
Tohle je hloupé omlouvání. Samozřejmě, že bych lepší neudělal a osobně jsem rád, že si sám přeinstaluji OS, ale to neznamená, že se nemůžu vyjádřit. Navíc tady se bavíme o profesionálním webu, čili.......
-
Tak jako máš pravdu. Mě se desingově taky nelíbí ani jeden český web, ale jsme v Česku, takže.....
-
Taky jsem se nestačil divit jaká nastala změna, snad mi to pánové z Games prominou, ale teď na mě ten web působí dojmem že je dělán pro důchodce, všechno je moc veliké...
-
Ne, od firmy, která s tim má mnohaleté zkušenosti. Design českých herních webů je naprosto zoufalý, a uplně se vždycky zhrozim, že po redesignech je to vždycky ještě horší než předtim.
-
Každej kdo si tu stěžuje by určitě sám udělal lepší a ještě nejlépe takovej kterej by se každému člověku přízpůsoboval co? Pokud vás tak vzrušujou velký nadpisy tak Pápá, nikdo vás tu nedrží...
Pro mě je tohle asi poprvé co změna webu hned od začátku nepůsobí katastrofálně, takže věřim že do týdne si zvyknu a budu ještě spokojenější než s minulym vzhledem... -
Presne, kdyz uz si clovek myslel, ze po tom predposlednim "vylepseni" uz to nemuze byt horsi, prijdou s timhle. No nic, je na case zmenit lokal.
-
Od tebe? *2*
-
Design
Jako sorry, ale to nemáte na to zaplatit pořádnej design? Profesionální? Tohle je ještě amatérštější než předtim. Na současnej vzhled bych se uplně vykašlal a nechal si udělat uplně novej od někoho, kdo to umí. -
Teď se tu bude klikat ještě více, ten pásek je silně motivační *1*