Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Khanemis
    K fontu nadpisů se vyjadřovalo už hodně lidí. Já bych ale hlavně ty nadpisy trošku odlehčil, evidentně se tu používá tučný řez písma, přitom by podle mě úplně stačil normální (případně pokud tato písmová rodina umožňuje nějaký mezistupeň v tloušťce), protože to působí poněkud těžkopádně.

A jsem rád, že mi už posuvník u bleskovek jde:)
  • GlaDOS
    To je problém, protože člověk si zvykne i na negativní změny.
  • x_ander
    Mě se nový design libí, hlavně oceňuju, že jste nešli do nějakých drastických změn (pokud někdy dospějete nedejbože do stádia, že budete mít bílý podklad, tak zapálím notebook). A font je za mě taky v pohodě (jen možná v článcích zbytečně velký). Jen bych trochu zmenšil rámečky komentářů v diskusích, jsou fakt velké a na notebooku se mi vlezou na displej tak dva a půl :)
  • Spades
    Jo moje chyba. V nadpisech je jasné, že to není Comic Sans, ale v těch malých tlačítkách to šlo blbě vidět.
    I tak, na nadpisy je to IMHO divný font.
  • nekromant33
    Dosis nebo něco hodně podobnýho, ale comic sans... jakoby lidi znali jen tenhle font...
  • nekromant33
    Hodnocení hraje stejnou roli, akorát je imo víc vidět ten poměr/nepoměr. Samozřejmě za přítomnosti instantních -50kliků je bezpředmětný. Diskuze odteče rychleji, to bez debat, ale jinak nemám moc námitky. Já sem chodím hlavně kvůli článkům.
  • kennyB
    Hmmm, celkem zajímavá změna. Nejdřív jsem si říkal, kam jsem to zase vlezl *1*
  • No ty bláho, copak já, já mám 1200 bodů na výšku, ale co uvidí NBkáři (cca 3 příspěvky na obrazovku), ty se uskrolujou k smrti *2* *2*
  • C-BEAM

DISKUSE

-sorry ale diskusie sú žial zmenou k horšiemu, výrazné a velké rámečky zneprehladnujú diskusiu a zaberajú vela miesta aj keď je reakcia v jednej krátkej vete, diskusie tak budú dlhé už po pár reakciách.

-Hodnotenie príspevkov tu vďaka tomu megapásiku akoby hralo ústrednú rolu, takže namiesto kvalitnej diskusie sa zase budú ludia sústreďovať na stav ich hodnotenia alebo teraz po novom na dĺžku ich žltého údu. Dúfal som, že s novým dizajnom hodnotenie komplet vyhodia, nech ludia diskutuju argumentami a nie klikanim na libi/nelibi ... ale to by som chcel asi moc.
  • Spades
    Ty nadpisy a tlačítka Comic Sansem jsou fakt strašný. To bych fakt od games.cz nečekal.
    Jinak v pohodě. Možná bych trošku zmenšil rámečky v diskuzi.

Jo a taky mám buglej scrollbar v bleskovkách.
  • Font

Proč je písmo v článcích tak obrovské? Kvůli lepší čitelnosti na mobilech? Na monitoru to má spíš opačný efekt.
  • Ještě bych změnil ten podklad z bíle na nějakou tmavší.
  •  

Zkouška, je-li stále možno přispívat de facto bez jména.
  • Ja bych rekl ze az na ten opravdu strasnej font je to jinak dobry.
  • ááá nefunguje. well played, redakce!
  • zkouška, zda-li stále funguje neviditelný nick při zadání "0.0" ...
  • Firefox, při prvním načtení tam nebyl, když jsem teď stránku obnovil, tak se už ukázal, takže se omlouvám. Jenom co se k tomu fontu týče, u nadpisů a kategorií mi přijde tak tučný, až je hůře čitelný... dost je to vidět například u písmenka "e".
  • blixa
    Konají, ale ještě to ladíme..
  • blixa
    Posuvník bleskovek určitě nezmizel, resp. pokud u tebe zmizel, je to bug.. V jakym prohlizeci to zkousis?
  • A já myslel, že apríla bylo včera. Font strašnej, zmizel posuvník u bleskovek (který byl teda tisíckrát rychlejší než rozkliknutí - další bleskovky a pak teprve scrollování). Co však chválím je upravení diskuse a karmy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit