Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to se rád nechám poučit.
  • Inquisitor
    Ale jede
  • trapnej steam už zas nejede?

ještě že jsem si nakoupil dneska na GOGu, aspoň mám co hrát...
  • RavenHolm
    Je mi líto, ale zahraju si to radši sám *3*
  • Veskoslav
    No jo. Ale to šlo jenom u digitálních kopií.
  • Keyz
    80 minut *15*

To jsou šílenci, když to neudělají dobře a dají tomu velkou kompresi. Dnes to již není nutné, když to lze stahovat Preload verze.
  • Humanity Asset: 3TMED-6MAIX-4D9CJ
  • Stallion83 je první hráčem na světě, který překonal hranici jednoho milionu bodů Gamerscore na Xbox...

Hmmm, tak na to může balit holky.
  • To se obáváš naprosto zbytečně.Ještě jsem nenerazil na hru ve které by nefungoval.
  • WhySoSad

DS

Tak první díl Dark Souls 2 mám na youtube, kdo koukal na jedničku, určitě koukněte i na druhý díl ;)

http://youtu.be/NDbuEauJbYs
  • Ještě že se tu bavíme o především online záležitosti ...
  • Ta hra mě netrápí a nepotřebuju ji, je mi jedno jak dlouho se to bude z torrentů sosat na pozadí ... pak šup instalace a hotovo.
  • Veskoslav
    A jak to tam asi dostaneš? Nakopírováním z DVD? Stahování z Originu je taktéž lahůdka. Kamarád za 4 hodiny s linkou 100/100. To nemá s SSD diskem nic společného....A ano mám SSS disk, ale ne na to, abych na něj instaloval hry.
  • Existuje mehr způsobů jak to there dostat
  • Jenom 1,5 gb posraný jazyk, který nepotřebuješ, vážně idiocie neumět udělat výběr jazyka před instalací, stejně tak, že to samo nepozná, jaký máš procesor, aby se nemuselo instalovat tolik gb audia kvůli nějakému pomalému šmejdu, na kterém to stejně nikdo normální hrát nebude, protože se to bude škubat.
  • Oni dneska prodávají hry na SSD, jo?
  • No věřím že z SSD to bude nainstalované za chvíli, už si nepamatuju skoro jaké to je instalovat něco z placky :D
  • kennyB
    Já si v kovové krabičce kupoval Metal gear solid 3 na PS2 a prodavač mě poprosil, jestli bych to nemohl rozbalit před ním, prý je zvědavej, jak to vypadá uvnitř *1* Jinak ta WhySoSadova edice je skvělá, moc se mi líbí *3*
  • Dnes od 14 hodin si můžete přijít zahrát Need for Speed Rivals na unikátní akci do Cinema City Nový...

tak to pak jo :)
  • já ne, ale zase jsem si koupil Banner Ságu a Deadly Premonition a hned jsem o pětikilo lehčí :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit