-
nainstaluj adblocker a mas po problemu :) a ne jen na games :P
-
Bráno z mého pohledu - nejde o to, jestli hrát umí, nebo neumí. Prostě nevypadá na to, aby hrál nějakého 'bad-ass' závodníka. To je jak kdyby terminátora hrál třeba Jackie Chan.
-
NFS jsem neviděl, ale v případě tohohle typu filmů bych zas až tak neplísnil herce, páč ani sebelepší herec nezmůže nic se špatně napsanou postavou. Aaron Paul už ukázal, že hrát umí, ale asi si za tu chvíli v hollywoodu ještě nesehnal nějakýho lepšího agenta. *15*
-
Myslím, že xbox gamepad bude neporažen a zůstane králem i nadále a to se DualShock hodně zlepšil...
-
Ukázky ze soundtracku ke hře inFamous: Second Son.
Parádní soundtrack stejně jako u předchozích dílů...rozhodně poslechněte. -
Nedávno vydané hardwarové požadavky Watch Dogs nejsou finální.
Jejda pojede mi to na ps4? -
Trošku mě mrzí že přišel o ten touchpad.
-
Veskoslav: DS3 jako Dead Space 3? To nepodporuje gamepad? Kurňa, neděs mě, vždyť u jednotky (Origin verze) X360 gamepad jde v pohodě, akorát nejde nastavit citlivost. Dvojka by taky s gamepadem měla fungovat. Zrovna u Dead Space se mi zdá gamepad o dost lepší než k+m. I když pravda, zatím jsem hrál akorát chvilku první díl. Pak mi došly plenky *1*
-
No tak to vidíš. A pak má člověk věřit internetům :D.
Jak se projevuje ten noví vybrační systém?
I když já bych to možná užil. Ruce mám jak lopaty... -
Já se orientuju právě jenom podle Fuky. Už mám odzkoušeno, že máme +- stejný pohled na filmovou zábavu. A když on dá 40 %, tak to fakt nebude nic pro mě.
Oproti F&F má Need for Speed zásadní nedostatky v hereckém obsazení. Největší nesympaťák v prvním díle (Paul Walker) je proti tomu malhausínkovi ještě polobůh. -
Nuž nevím. Bumbery na chňapkách, místo D-padu čudly a ty šoupátka místo klacíků... Stále doufám, že to vyjde a bude to funkční, ale jsem lehce skeptický.
Aby to nakonec nedopadlo tak, že budu mít doma ty gamepady 3 a to jsem ani ne před rokem neměl ani jeden *1* -
No když si odečteš fanboye, co dávají 4-5 hvězd, což po osobním shlednutí rozhodně nedám, tak ti vychází 50-60% max. Ten film je pitomý, jediné, co stojí za zmínku jsou auta. Ale herci, děj a to ostatní je vybrané a natočené tak mizerně, že prostě to dopadnou bohužel lépe nemohlo. Ano NFS je povrchní a všichni si pamatují Lambo Diablo, co jsi vletěl v 300 km do baráku, odrazil se jako puk a jel dál. Ale ten film je prostě hloupý. A herci? Přeješ všem smrt při kobrovských honičkách. Jako jo, kdyby mi bylo 11-15, tak asi budu nadšený a fláknu tomu 5 hvězd za úžasné auta.
-
Dokud neosahám jsem hodně skeptický. Navíc z původního plánu se to docela osekalo na funkcích.
-
Az na to, ze tohle nema packy, tudiz se standardum tak trochu vymyka. Rozhodne je tu videt snaha a odvaha delat veci jinak a v idealnim pripade i lip. Ja jsem zvedavej ;)
-
Já se přiznám, že žádnou nemám:( V době, kdy byly ty edice častější, tak jsem si hry no, moc nekupoval. Nebyly peníze a když už, tak obyčejnou edici (i ta ale stála pomalu 1500, což odpovídalo ročnímu kapesnému.)
-
No ono se někde psalo, že se přídá podpora her jako DS3 či ME3. Ale podle nějaké ankety o to byl minimální zájem.
-
Není lepší. Hůře se drží, je hnusnější a je takový celý divný (hrál jsem s ním asi cca 2 hodiny a pro lidi, co nemají velké ruce je to nepohodlné) Naopak většina majitelů Xbox One na něj nadává a nechápe, proč změnily "dokonalý" Xbox 360 ovladač a udělali z něj toto.
-
Nevypadaj, jsou :)
-
Chtěli se odlišit a nakonec to je podobné jako klasický gamepad. Jen to nemá páčky a něco je přehozeného.
Prostě někdo vymyslel jeden vzor který je skvěle použitelný a náhrada která by přinesla zásadní změnu není. -
stejne nechapu ty madla, vypadaj, ze jsou vys nez ty plosky a tlacitka